Meniu
Cosul tau

Pensule Machiaj

Accesoriu curatare pensule machiaj 2 in 1 Teddy Bear este accesoriul premium ce asigura curatarea umeda si uscata a pensulelor de machiaj. Acest pad de curatare este comod si practic, ajutandu-te sa cureti pensulele cu usurinta. Accesoriul de curatare al pensulelor este un produs fabricat din silico..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Adeziv Gene False - Clear White este motivul pentru care privirea ta va fi seducatoare intreaga zi, fara a fi nevoita sa mergi la salon. Uita de genele care se dezlipesc sau se rup datorita unui adeziv nepotrivit in momentul in care le dai jos. Folosind acest adeziv gene false , vei uita de orice ne..
9,90 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Adeziv Gene False - Dark Shade este produsul care a schimbat regulile in materie de makeup datorita rezultatelor exceptionale! Utilizat constant de profesionisti, acest adeziv gene false a devenit instant si favoritul celor care isi doresc gene false, usor de aplicat, cu o rezistenta desavarsita. Be..
4,90 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Adeziv Gene False - Dark Tone este motivul pentru care privirea ta va fi seducatoare intreaga zi, fara a fi nevoita sa mergi la salon. Uita de genele care se dezlipesc sau se rup datorita unui adeziv nepotrivit in momentul in care le dai jos. Folosind acest adeziv gene false , vei uita de orice nepl..
9,90 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Adeziv Gene False Premium Edition este produsul care a schimbat regulile in materie de makeup datorita rezultatelor exceptionale! Utilizat constant de profesionisti, acest adeziv gene false a devenit instant si favoritul celor care isi doresc gene false, usor de aplicat, cu o rezistenta desavarsita...
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Adeziv Transparent Gene False - Clear White este produsul care a schimbat regulile in materie de makeup datorita rezultatelor exceptionale! Utilizat constant de profesionisti, acest adeziv gene false a devenit instant si favoritul celor care isi doresc gene false, usor de aplicat, cu o rezistenta de..
4,90 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Anticearcan Special Cover Popfeel este solutia perfecta daca iti doresti un ten cu aspect mereu ireprosabil. Disponibil in cinci nuante astfel incat sa poti selecta nuanta perfecta pentru tenul tau, corectorul iti te asigura ca tenul tau se apropie de perfectiune. Consistenta cremoasa asigura o unif..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Baton Contur si Corector cu Aloe Vera - Hazel te ajuta sa obtii un look inedit, sculptandu-ti tenul in timp ce primesti hidratarea necesara. Kiss Beauty a imbunatatit formula cu 99% Aloe Vera, o planta miraculoasa, recunoscuta pentru actiunea sa in profunzime de hidratare a pielii. Corectorul are o ..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Baton Contur si Corector cu Aloe Vera - Macchiato te ajuta sa obtii un look inedit, sculptandu-ti tenul in timp ce primesti hidratarea necesara. Kiss Beauty a imbunatatit formula cu 99% Aloe Vera, o planta miraculoasa, recunoscuta pentru actiunea sa in profunzime de hidratare a pielii. Corectorul ar..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Baton Contur si Corector cu Aloe Vera - Moonflower te ajuta sa obtii un look inedit, sculptandu-ti tenul in timp ce primesti hidratarea necesara. Kiss Beauty a imbunatatit formula cu 99% Aloe Vera, o planta miraculoasa, recunoscuta pentru actiunea sa in profunzime de hidratare a pielii. Corectorul a..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Iti oferim Batonul corector multifunctional Quick - Fix ce actioneaza si ca fond de ten, uniformizand nuanta pielii prin matifiere si hidratare. Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand im..
16,90 Lei
Fără TVA:16,90 Lei
Batonul corector Perfect Easy Conturing , in doua nuante, sub forma de stick, are o mare putere de acoperire. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten. Acest baton corector contine 2 nuante la fiecare capat: o nuanta deschisa pentru iluminare si o nuanta inch..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Batonul Corector si Iluminator Buttercream - ten deschis sau mediu este un produs de makeup revolutionar 2 in 1, avand si corector si iluminator! Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand i..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Batonul Corector si Iluminator Ushas Face 3D Stick #02 te ajuta sa arati impecabil, avand 2 produse intr-unul singur. Un capat are iluminator, iar celalalt corector. Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pig..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Batonul Corector si Iluminator Ushas Face 3D Stick #02 te ajuta sa arati impecabil, avand 2 produse intr-unul singur. Un capat are iluminator, iar celalalt corector. Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pig..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Batonul Corector si Iluminator Ushas Face 3D Stick #04 te ajuta sa arati impecabil, avand 2 produse intr-unul singur. Un capat are iluminator, iar celalalt corector. Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pig..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Batonul Corector si Iluminator Ushas Face 3D Stick #06 te ajuta sa arati impecabil, avand 2 produse intr-unul singur. Un capat are iluminator, iar celalalt corector. Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pig..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Batonul Iluminator Blaze Gold este un produs cosmetic de iluminare sub forma de stick, ce contine particule stralucitoare foarte fine, ce se aplica in zonele cheie ale fetei. Iluminatorul confera fetei proportii ideale si un glow sanatos, tenul pare sa straluceasca din interior. Pigmentii stralucito..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Batonul Iluminator Blaze Pink este un produs cosmetic de iluminare sub forma de stick, ce contine particule stralucitoare foarte fine, ce se aplica in zonele cheie ale fetei. Iluminatorul confera fetei proportii ideale si un glow sanatos, tenul pare sa straluceasca din interior. Pigmentii stralucito..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Baza de machiaj si iluminator Pearl Infusion #01 este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul pentru ochi se aplica in strat subtire, se intinde uniform si se fixeaza cu pudra. Primerul iti aduce o formula inovatoare din pudra de perle pentru o piele mai hidratat..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza de Machiaj Spray Premiere Long Lasting este produsul premium de incredere care se pulverizeaza pe pielea curata inainte de orice alt produs de machiaj. Actioneaza imediat, intrand in piele si uscandu-se intr-o pelicula lejera pe care se fixeaza la perfectie cosmeticele lichide, cremoase sau pul..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza de machiaj si corector Oil-control QIBEST, Precise Gold este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Baza de machiaj si corector Oil-control QIBEST, Sweet Pink este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, ..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Baza de machiaj si iluminator Royal Jelly #02 este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul pentru ochi se aplica in strat subtire, se intinde uniform si se fixeaza cu pudra. Primerul iti aduce o formula inovatoare din extract de jeleu pentru o piele mai hidratata..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza machiaj spray Ushas Make It First este produsul premium de incredere care se pulverizeaza pe pielea curata inainte de orice alt produs de machiaj. Actioneaza imediat, intrand in piele si uscandu-se intr-o pelicula lejera pe care se fixeaza la perfectie cosmeticele lichide, cremoase sau pulberi...
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru fard pleoape Karite Lid Lock este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind pleoapa ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind pleoapa pentru aplicarea fa..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty, Golden Edition este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregat..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Baza pentru Fard Pleoape Meis Smudge Proof este produsul premium care iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii, matifiind-o pentru intreaga zi. Primer-ul are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Baza pentru machiaj Auric Embrace 24K O.TWO.O este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Aplicat ca prim strat al machiajului tau, acest primer cremos va crea o pelicula lipicioas..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Baza pentru machiaj Face Blur Primer este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. In plus, absoarbe excesul de sebum si ajuta impotriva aspectului lucios al pielii pe parcursul zile..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Primer Kiss Beauty este produsul care iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a facilita aplicarea fondului de ten sau a pudrei compacte. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, care se intinde foarte usor si pre..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Baza pentru machiaj Kiss Beauty Healthy Fix Primer este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul pentru a..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Baza pentru machiaj Kiss Beauty Perfect Base este produsul premium ce iti asigura un machiaj impecabil si rezistent. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acest produs a perfectionat formula originala de primer cu micro-particule de perle. Acesta are o compozitie..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Luminzing Primer actioneaza pe 2 planuri in acelasi timp: matifiaza si ilumineaza tenul dupa prima aplicare. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa machiajul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul ..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Baza pentru machiaj Kiss Beauty 24K Pure Gold este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul pentru aplic..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 1909 (54 pagini)