Asertivo, azilul cu cele mai bune dotari din tara

Deseori apartinatorii sunt tristi  pentru ca isi doresc ca parintii si bunicii lor sa se bucure de confort maxim, dar li se pare ca acest lucru este imposibil de realizat.

Sunt batrani izolati in satele Romaniei care se spala inca la lighean si au toaleta afara. Poate sa ploua cu galeata sau sa crape pietrele de ger, ei sunt nevoiti sa iasa din casa. Copiii buni isi doresc baie in casa pentru bunicii si parintii lor.

Ei stiu cat este de bine ca atunci cand au nevoie, sa se ridice din pat, sa aprinda becul si sa mearga la baie. La baie se simt feriti de orice pericol, pe cand in fundul curtii, la adapostul intunericului, pot sta multe pericole.

Acolo, departe, bunicii nu au conexiune la internet, ci se multumesc cu un aparat de radio care merge toata ziua sa asculte si ei stiri si muzica. Patul este vechi si mic, iar focul se face cu economie.

Oare nu s-ar putea ca parintii si bunicii care au muncit atat de mult sa traiasca si ei fericiti in ultima parte a vietii?

Singuri, apartinatorii nu le pot oferi tot ceea ce doresc, fiindca au si ei problemele lor financiare, singura posibilitatea este sa profite de dotari Asertivo si sa le rezerve un loc la acest azil de lux. Apartinatorii care doresc sa vada aceste dotari au la dispozitie mai multe cai.

  1. Analizeaza atent atat lista de pe site-ul azilului, cat si pozele din care bunicii zambesc multumiti de tot ceea ce li se ofera aici.
  2. Programeaza o vizita la azil. Pot face acest lucru impreuna cu beneficiarul. Bunicul va fi incantat sa vada unde va fi adus si oamenii care lucreaza pentru el, dar si pe cei care se afla la azil. Sunt oameni de calitate care fac viata mult mai placuta.
  3. Citesc evaluarile facute de apartinatori si de bunicii care se simt ca acasa la caminul de batrani Asertivo.
  4. Discuta cu bunicii care au fost adusi la acest azil, daca ei se bucura de toate aceste dotari.

Toate aceste surse pot fi analizate atent si observatiile din timpul vizitei la azil sunt cele mai elocvente.

In acest azil nu sunt camarute, ci camere mari, luminoase, curate in care se asigura o temperatura optima tot timpul. Vara bunicii au nevoie de racoare, fiindca sunt sensibili in fata soarelui puternic. Acasa erau tentati sa lucreze in gradinile lor si asa faceau insolatie si se imbolnaveau grav. La azil ei nu pot iesi in soarele arzator, fiindca personalul ii convinge sa aiba grija de ei cum se cuvine.

Iarna este nevoie insa de caldura in camere, iar la acest azil ea este asigurata.

Paturile sunt comode si suficient de mari ca bunicii sa aiba loc in el. Fiecare nou-venit primeste o saltea noua, iar in camere este mentinuta curatenia tot timpul. Bunicii nu sunt obligati sa stea intr-o locuinta in care ordinea lasa de dorit.

Telefoanele fixe si butoanele de panica din fiecare camera sunt instrumente de semnalare a unor pericole , iar personalul intervine salvator de cate ori primeste semnale de la bunici. Este posibil ca o persoana sa semnaleze faptul ca nu se simte bine colegul de camera sau sa anunte ca ea insasi nu se simte bine. Paturile speciale ajuta la manipularea usoara a bolnavilor imobilizati, iar lifturile faciliteaza deplasarea celor cu dizabilitati. Persoanele care solicita ajutorul la baie, il primesc cu maxima promptitudine.

Cand vremea este urata si bunicii nu pot iesi nici in gradina mare, nici in curte, au unde se distra. Ei se pot uita la televizor sau pot merge la sala de lectura a bibliotecii sau la sala de socializare, unde stau de vorba cu prietenii facuti aici.

Aparatura medicala din dotare ajuta la realizarea unor consultatii detaliate si la stabilirea unui diagnostic si in plus, exista si o sala de sport in care bunicii se pot mentine in forma, utilizand aparatele existente.

Azilul pregateste mesele bunicilor in bucataria restaurantului din cel mai proaspete ingrediente, fiindca dispune si de o bucatarie moderna, dar si de un restaurant spatios.

De sarbatori, oamenii au asigurata o masa festiva si este adus un duhovnic special pentru ei, iar de ziua de nastere sunt in centrul atentiei. Li se face tort, fiind sarbatoriti cum se cuvine.

Bunicii se pot deplasa singuri, fara insotitori in interiorul caminului, fiindca toate podelele sunt antialunecare. Menajul este de calitate premium, iar curatenia se face regulat  in tot caminul, iar o pana de curent nu ii lasa pe cei de aici in intuneric pentru ca exista generatoare. Managerul s-a gandit la toate, de aceea bunicii nu mai vor sa se intoarca acasa din acest loc minunat.

Cunoscatorii s-a declarat incantati si de aparatura medicala care permite atat monitorizarea sanatatii celor adusi aici, cat si ingrijirea lor.

Gazonul, fantana arteziana din curte, pomii si bancile par desprinse dintr-o lume de basm. Oamenii de aici sunt veseli si incearca sa profite de tot ceea ce li se ofera.

Fotoliile din camere, paturile perfect curate si confortabile, cromatica eleganta si rafinata fac din camerele acestui azil spatii care pot concura cu succes cu camerele dintr-un hotel de 4-5 stele.

Caminul este frumos si linistit in orice anotimp, iar personalul care lucreaza aici sfinteste locul. Bunicii se simt apreciati si binecuvanteaza clipa in care apartinatorii au ales acest camin de batrani ca ei sa aiba acum ceea ce nu au putut avea niciodata!

Romanii considera o datorie de onoare sa le asigure bunicilor si parintilor lor o viata fericita si lipsita de griji.