Asigurarile de sanatate – cum te poti proteja financiar in caz de nevoi medicale

Asigurarile de sanatate de pe site-ul https://asigurare-de-sanatate.ro/  sunt produse financiare care ofera protectie financiara in cazul in care apar nevoi de tratament medical sau de spitalizare. Exista doua tipuri principale de asigurari de sanatate: asigurarile individuale si asigurarile grup. Asigurarile individuale sunt contracte de asigurare care se achizitioneaza de catre o singura persoana, in timp ce asigurarile grup sunt contracte de asigurare oferite de angajatori pentru angajatii lor.

Un avantaj al asigurarilor de sanatate este ca acestea ofera acces la tratamente medicale de calitate, inclusiv la medici specializati si la spitale moderne, la clinici private renumite in tara, in statele europene si in Turcia. De asemenea, asigurarile de sanatate pot ajuta la acoperirea costurilor medicale care pot fi foarte ridicate, cum ar fi spitalizarea, investigatiile sau procedurile chirurgicale.

In general, asigurarile de sanatate au diferite niveluri de acoperire, in functie de planul ales. Unele planuri acopera doar cheltuielile de baza, cum ar fi consultatiile de rutina si medicamentele, in timp ce alte planuri ofera o acoperire mai completa, care include si tratamentele mai costisitoare, cum ar fi spitalizarea si chirurgia. In unele cazuri, asigurarile de sanatate pot include si beneficii suplimentare, cum ar fi acoperirea costurilor de transport si de cazare pentru membrii de familie care insotesc persoana asigurata la spital.

Asigurarile de sanatate sunt adesea suportate partial sau integral de catre angajatori, dar pot fi achizitionate si individual. Inainte de a alege o asigurare de sanatate, este important sa se ia in considerare nevoile de tratament medical, bugetul disponibil si optiunile de acoperire disponibile. Este de asemenea important sa se compare diferitele planuri de asigurare de sanatate si sa se inteleaga bine termenii si conditiile lor, inainte de a lua o decizie.

Decizia corecta o reprezinta insa completarea asigurarii de sanatate a angajatorului cu una facultativa, mediata de un broker de top. O asigurare facultativa de sanatate poate fi personalizata in functie de temerile pe care le are asiguratul si de ingrijirile pe care doreste sa si le rezerve in cazul imbolnavirii.

Este posibil ca el sa se teama de boli oncologice, stiind cat de costisitoare este ingrijirea acestor bolnavi. Poate a avut antecedente in familie si atunci, pentru linistea sa isi doreste o asemenea asigurare.

In prezent, acest produs se afla disponibil pe site-ul firmei Asigurare-de-sanatate, putand fi configurat direct de catre client. Exista de asemenea, o asigurare de sanatate in caz de spitalizare si in sfarsit o asigurare medicala generala.

Pentru fiecare dintre cele trei tipuri exista doua variante: Plus si Premium, iar libertatea de alegere a frecventei platii reprezinta o motivatie in plus pentru a alege acest broker si aceste asigurari de sanatate. Pata pentru asigurarea medicala poate fi facuta: lunar, trimestrial, semestrial sau anual.

De ce polita de asigurare de sanatate facultativa trebuie sa o dubleze pe cea facuta de angajator?

Fiindca prima nu ofera consultatii si controale nelimitate. O asigurare medicala individuala si facultativa joaca un rol important in preventie. Stiind ca nu plateste consultatiile, analizele si investigatiile si are voie la un numar nelimitat, asiguratul se va prezenta mai des la medic si eventualele predispozitii de imbolnavire sunt depistate in faza incipienta, putandu-se interveni energic si eficient. Analizand atent ofertele clinicilor online se poate vedea ca pretul unei consultatii este de 150-200 de lei. La aceste cheltuieli se adauga si cele de transport si se ajunge la o suma care data din salariu face persoana respectiva sa se resimta financiar.

In spitalele de stat exista aparatura la care se sta la rand luni intregi pentru anumite investigatii esentiale in depistarea si tratarea unor boli. Cu o asigurare medicala facultativa, asiguratii au prioritate la investigatii in clinicile dotate din tara si din strainatate cu care asiguratorul are contract.

O asigurare de sanatate configurata pe site-ul broker-ului prezentat mai sus ofera indemnizatie de spitalizare in valoare de 500 de lei.

Banii pentru asigurare se dau treptat si practic asiguratul nu simte, mai ales ca este sanatos si veniturile sale nu sunt diminuate. Marele avantaj al asigurarii devine functional in cazul unei imbolnaviri, cand ingrijirea devine din ce in ce mai costisitoare, in timp ce veniturile scad pentru ca si puterea de munca scade sau poate sa dispara complet. Adultii responsabili isi fac asigurare de sanatate planuind rational viitorul incert. Acum nu se mai pot tine bani la saltea pentru spital, nici intr-un cont de economii , fiindca de cate ori omul ar avea nevoie de bani pentru altceva, ar lua din contul acela.

Cand o institutie onesta administreaza fondul alocat ingrijirii sanatatii unei persoane, acest lucru nu se poate intampla sub nicio forma. Sanatatea si viata sunt cele mai pretioase bunuri ale oamenilor, de aceea trebuie sa investeasca enorm in ele. Stiinta medicala a avansat si se pot face multe pentru prelungirea vietii si a sanatatii. Fiecare roman ar trebui sa detina o asigurare de viata, ca in acest fel sa stie ca are acces la aceste descoperiri medicale epocale.

Oamenii cheltuiesc bani pentru orice: pentru miciile lor vicii, pentru capricii, pentru placeri nevinovate. Se  spune ca la tinerete irosesc atat de mult, incat ar putea deveni miliardari ai lumii daca ar economisi mai mult.

Nimeni nu indeamna lumea sa renunte la placerile vietii, mai ales ca este asa de scurta, dar sa se investeasca in sanatate, pentru ca asigurarile de sanatate sunt indispensabile! Luna de luna, cele cateva zeci de lei sau sute de lei se strang, iar in caz de imbolnavire, asiguratul va fi independent financiar, nemaifiind o povara pentru familia sa.