Avocatul Samy Ilie, îngerul românilor din Israel

Puțini sunt avocații totali pe care îi cunoaștem, și care te pot reprezenta cu succes atât în ceea ce privește procesele penale, cât și cele civile. De fapt, ca să fim sinceri, atunci când ne-am gândit la acest gen de avocați, un singur nume ne-a venit în minte: Samy Ilie, cel mai bun avocat din Israel.

 

Ani de muncă îndelungată, o vastă experiență și profesionalism

 

Da, cele ce ai citit mai sus nu sunt o laudă, ci o realitate atunci când vine vorba despre Samy Ilie, cel care pe drept cuvând a fost numit îngerul românilor din Țara Sfântă. Pe perioada cât a fost șeful unei echipe de procurori puternici s-a implicat în multe anchete dificile, și care au fost foarte mediatizate în presa locală. Au reușit să bage în închisoare mulți criminali periculoși și dacă în prezent sistemul de justiție este atât de puternic în Israel, o mare parte este și meritul lui Samy Ilie. Dacă vrei să afli mai multe, intră pe site-ul Si-law.ro.

 

De ce să apelezi la serviciile lui Samy Ilie

 

Nu contează care sunt motivele pentru care ai nevoie de serviciile unui avocat bun în Israel. Chiar nu sunt importante. În schimb, chiar ai nevoie de cel mai bun în domeniu, iar aici Samy Ilie este numele pe care trebuie să îl reții. Este cunoscut pe întreg teritoriul țării, și toată lumea îl rostește cu respect. Chiar și tu, ca străin, ai toate șansele ca speța ta să se soluționeze cu bine pentru tine. Și cum ar putea să fie altfel din moment ce ai apelat la cel mai bun în domeniu, și cu care chiar reușești să te înțelegi în limba română. În acest fel el va ști exact cum stau lucrurile – și recomandarea noastră este să nu îi ascunzi nimic, și astfel va putea să își construiască așa cum trebuie argumentele care să convingă instanțele că dreptatea este de partea ta. Și nu te gândi niciodată că speța ta este una minoră sau poate prea gravă. Samy Ilie este recunoscut ca fiind avocatul care nu refuză niciodată un caz!

 

Un avocat cinstit, nu doar profesionist

 

Sună ca o glumă, nu? Cum poți vorbi despre onestitate și avocați, în aceeași propoziție? Da, știm și noi destule cazuri de avocați care numai demni reprezentanți ai sistemului de justiție nu îi puteai numi. Totuși, după ce l-am cunoscut pe Samy Ilie, am înțeles că se poate și altfel. Există și astfel de avocați, pentru care cinstea nu este doar un simplu cuvânt din dictionar, și care fac tot ce le stă în putere pentru a fi alături de clienții lor și să reușească să le demonstreze nevinovăția.

 

Profesionalism de înalt nivel

 

Ești într-o țară străină, nu cunoști limba și nici legile, așa că te gândești că nu ai cum să reușești să scapi cu bine din această încercare dificilă. De fapt, lucrurile nu stau deloc așa, mai ales dacă apelezi la Samy Ilie, cel al cărui nume a devenit sinonim cu profesionalismul de înalt nivel. La acesta se adaugă experiența sa, care este atât de vastă încât pur și simplu nu există speță în care să nu se descurce de-a dreptul admirabil.

Dar toată experiența și profesionalismul unui om al legii nu reprezintă nimic dacă nu sunt însoțite și de acea omenie. Samy Ilie este acea persoană, care știe cum să îi fie alături clientului său, care să îl încurajeze atunci când acesta se simte doborât și să readucă speranța în viața sa. Sunt nenumărate procesele în care acesta a reprezentat clienți din România și nu cunoaștem nici măcar unul în care să fi fost frânt. Chiar și în acele situații mai grave, când vinovăția celor acuzați a fost demonstrată fără drept de apel, Samy Ilie a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a obține o pedeapsă mai mică pentru clienții săi.

 

Legile nu mai au niciun secret pentru Samy Ilie

 

Cadrul legislativ al unei țări este de fiecare dată unul foarte stufos și puțini sunt avocații care se pot lăuda că îl cunosc la virgulă, cum se spune. Cu atât mai mult cu cât vine vorba despre cel al Israelului, și știi exact la ce ne referim când spunem asta. Samy Ilie este, credem noi, acea persoană care nu exagerează deloc atunci când afirmă că legile nu mai au niciun secret pentru el. Cine nu și-ar dori să aibă parte de un astfel de avocat? Cu atât mai mult tu, ca român într-o țară străină?

 

Răspunsul la problemele tale

 

Toată lumea, atunci când aude că Samy Ilie va pleda în instanță vine în număr mare să asiste, pentru că știu că vor avea parte de tot ce e mai bun. Un discurs inconfundabil, un stil aparte și, la final, o reușită. Pledoariile sale sunt un adevărat spectacol, o adevărată lecție de drept din care toată lumea are de învățat câte ceva.

Indiferent care este speța pentru care ai nevoie de serviciile unui om al legii în Israel, nu ezita să apelezi la biroul de avocatură condus de Samy Ilie. De fiecare dată aici vei găsi răspunsul la problemele tale, și nu doar atât, ci și adevărați prieteni, care îți sunt alături. Nici nu știi cât de mult contează să ai alături de tine, într-o țară străină, pe cineva care să știe cum să te ajute. Și, de cele mai multe ori, chiar o fac gratuit sau contra unui onorariu mai mult decât derizoriu!