Meniu
Cosul tau

Baza pentru machiaj

Baza de machiaj si iluminator Pearl Infusion #01 este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul pentru ochi se aplica in strat subtire, se intinde uniform si se fixeaza cu pudra. Primerul iti aduce o formula inovatoare din pudra de perle pentru o piele mai hidratat..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza de Machiaj Spray Premiere Long Lasting este produsul premium de incredere care se pulverizeaza pe pielea curata inainte de orice alt produs de machiaj. Actioneaza imediat, intrand in piele si uscandu-se intr-o pelicula lejera pe care se fixeaza la perfectie cosmeticele lichide, cremoase sau pul..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza de machiaj si corector Oil-control QIBEST, Precise Gold este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Baza de machiaj si corector Oil-control QIBEST, Sweet Pink este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, ..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Baza de machiaj si iluminator Royal Jelly #02 este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul pentru ochi se aplica in strat subtire, se intinde uniform si se fixeaza cu pudra. Primerul iti aduce o formula inovatoare din extract de jeleu pentru o piele mai hidratata..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza machiaj spray Ushas Make It First este produsul premium de incredere care se pulverizeaza pe pielea curata inainte de orice alt produs de machiaj. Actioneaza imediat, intrand in piele si uscandu-se intr-o pelicula lejera pe care se fixeaza la perfectie cosmeticele lichide, cremoase sau pulberi...
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru fard pleoape Karite Lid Lock este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind pleoapa ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind pleoapa pentru aplicarea fa..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Baza pentru Fard Pleoape Kiss Beauty, Golden Edition este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregat..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Baza pentru Fard Pleoape Meis Smudge Proof este produsul premium care iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii, matifiind-o pentru intreaga zi. Primer-ul are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Baza pentru machiaj Auric Embrace 24K O.TWO.O este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Aplicat ca prim strat al machiajului tau, acest primer cremos va crea o pelicula lipicioas..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Baza pentru machiaj Face Blur Primer este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. In plus, absoarbe excesul de sebum si ajuta impotriva aspectului lucios al pielii pe parcursul zile..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Primer Kiss Beauty este produsul care iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a facilita aplicarea fondului de ten sau a pudrei compacte. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, care se intinde foarte usor si pre..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Baza pentru machiaj Kiss Beauty Healthy Fix Primer este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul pentru a..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Baza pentru machiaj Kiss Beauty Perfect Base este produsul premium ce iti asigura un machiaj impecabil si rezistent. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acest produs a perfectionat formula originala de primer cu micro-particule de perle. Acesta are o compozitie..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Luminzing Primer actioneaza pe 2 planuri in acelasi timp: matifiaza si ilumineaza tenul dupa prima aplicare. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa machiajul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul ..
17,90 Lei
Fără TVA:17,90 Lei
Baza pentru machiaj Kiss Beauty 24K Pure Gold este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul pentru aplic..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Master Prime #01 este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acest produs a perfectionat formula originala de primer cu micro-particule de perle. Acesta are o compozitie fina,..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj matifianta Master Prime #02 este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acest produs a perfectionat formula originala de primer cu micro-particule de perle. Acesta are o compo..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj matifianta Master Prime #03 este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acest produs a perfectionat formula originala de primer cu micro-particule de perle. Acesta are o compo..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj matifianta Popfeel Smooth & Blur este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acest produs a perfectionat formula originala de primer cu micro-particule de perle. Acesta are o ..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Baza pentru machiaj Niceface Pore Invisible este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. In plus, absoarbe excesul de sebum si ajuta impotriva aspectului lucios al pielii pe parcurs..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Outlast All-Day este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent. Aceasta ajuta la echilibrarea texturii si tonusului pielii matifiind-o pentru intreaga zi. Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa machiajul la perfectie. Acesta are o compoziti..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Primer Beauty Glazed este produsul premium de makeup care te ajuta sa obtii un machiaj rezistent pentru intreaga zi. Primerul pregateste si netezeste pielea pentru o mai buna aderenta a fondului de ten si a pudrei. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare. Primer-ul se..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Primer Smooth Skin Perfecting Primer este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acesta are o compozitie fina, cu efect de hidratare, se intinde foarte usor, pregatind tenul p..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Baza pentru machiaj Sublime Pore O.TWO.O este produsul premium ce iti asigura un machiaj indelungat si rezistent . Primerul netezeste si pregateste pielea pentru a fixa fardul la perfectie. Acest produs a perfectionat formula originala de primer cu micro-particule de perle. Acesta are o compozitie f..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 254 (8 pagini)