Meniu
Cosul tau

Benzi Decor Unghii

Banda Decor Unghii - Black Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Black Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru ..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Blue Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Blue Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru a..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Copper Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Copper Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Gold Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Gold Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru a..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Green Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Green Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru ..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Holografic Gold Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Holografic Gold Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorit..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Hot Pink Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Hot Pink Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pent..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Light Pink Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Light Pink Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pe..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Purple Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Purple Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - Red Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - Red Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru a ..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii - White Waves Line
-61 %
Banda Decor Unghii - White Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru ..
3,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Banda Decor Unghii, set 10 buc
-48 %
Banda Decor pentru unghii , sub forma unei panglici autoadezive înguste de cca. 1 mm deține o fațetă lucioasă colorată. Se poate tăia la dimensiunea dorită pentru a realiza prin lipire pe unghii diverse modele - în general figuri geometrice, linii, steluțe, etc. Se livrează la minirolă d..
9,90 Lei 19,00 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Banda Decor Unghii, set 30 buc + CADOU Dozator special pentru benzi de decor
-38 %
Banda Decor pentru unghii , sub forma unei panglici autoadezive înguste de cca. 1 mm deține o fațetă lucioasă colorată. Se poate tăia la dimensiunea dorită pentru a realiza prin lipire pe unghii diverse modele. În general, poți crea diverse figuri geometrice, linii, steluțe, etc. Se livre..
24,90 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Dozator special pentru benzi de decor
-46 %
Dozator special pentru benzile de decor ce le taie la dimensiunea dorită pentru a se putea alcătui prin lipire pe unghii diverse modele - în general figuri geometrice, linii, steluțe, etc. *Nota - banda de decor din imagine nu este inclusa !..
4,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)