Meniu
Cosul tau

Blush

Alege Blush cu aplicator Fresh Peach Pie pentru a reda obrajilor o culoare sanatoasa ca de piersica! Fardul de obraz invoca prospetimea dupa o singura aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui tip de machiaj. Formula special creata, ..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Alege Blush cu aplicator si oglinda Baked Peach Pie pentru a reda obrajilor o culoare sanatoasa ca de piersica! Fardul de obraz invoca prospetimea dupa o singura aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui tip de machiaj. Formula speci..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Alege Blush cu aplicator si oglinda Classic Peach Pie pentru a reda obrajilor o culoare sanatoasa ca de piersica! Fardul de obraz invoca prospetimea dupa o singura aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui tip de machiaj. Formula spe..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Alege Blush cu aplicator si oglinda Delish Peach Pie pentru a reda obrajilor o culoare sanatoasa ca de piersica! Fardul de obraz invoca prospetimea dupa o singura aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui tip de machiaj. Formula spec..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Alege Blush cu aplicator si oglinda Hot Peach Pie pentru a reda obrajilor o culoare sanatoasa ca de piersica! Fardul de obraz invoca prospetimea dupa o singura aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui tip de machiaj. Formula special..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Alege Blushul cu aplicator si oglinda Sugary Peach Pie pentru a reda obrajilor o culoare sanatoasa ca de piersica! Fardul de obraz invoca prospetimea dupa o singura aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui tip de machiaj. Formula sp..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Noul Blush cu oglinda si aplicator #01 Rosette Rush iti ofera culoarea perfecta pentru a obtine o imbujorare naturala! Simte atingerea petalelor de trandafir pe chipul tau! Fardul de obraz are o textura matasoasa ce il face usor de aplicat. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent s..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Noul Blush cu oglinda si aplicator #02 Pinky Rush iti ofera culoarea perfecta pentru a obtine o imbujorare naturala! Simte atingerea petalelor de trandafir pe chipul tau! Fardul de obraz are o textura matasoasa ce il face usor de aplicat. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent sel..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Blush Iluminator Miss Rose Pink Shine #03 ofera un finish spectaculos indiferent de nuanta tenului! Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui tip de machiaj. Formula special creata, cu o textura fina si matasoasa, are si efect de iluminator, i..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Noul Blush Love You So Cool, Kiss Beauty, #01 iti ofera culoarea perfecta pentru a obtine o imbujorare naturala de care ai nevoie. Fardul de obraz are o textura matasoasa ce il face usor de aplicat. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui ti..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Noul Blush Love You So Cool, Kiss Beauty, #02 iti ofera culoarea perfecta pentru a obtine o imbujorare naturala de care ai nevoie. Fardul de obraz are o textura matasoasa ce il face usor de aplicat. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui ti..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Noul Blush Love You So Cool, Kiss Beauty, #03 iti ofera culoarea perfecta pentru a obtine o imbujorare naturala de care ai nevoie. Fardul de obraz are o textura matasoasa ce il face usor de aplicat. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui ti..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Noul Blush Love You So Cool, Kiss Beauty, #04 iti ofera culoarea perfecta pentru a obtine o imbujorare naturala de care ai nevoie. Fardul de obraz are o textura matasoasa ce il face usor de aplicat. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui ti..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Blush cu aplicator O.TWO.O Champagne Rose #02 da viata si personalitate pometilor tai! Noua textura este fina si catifelata. Atingerea matasoasa ofera culoare romantica obrajilor inca de la prima aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oric..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Blush cu aplicator O.TWO.O Flowering #06 da viata si personalitate pometilor tai! Noua textura este fina si catifelata. Atingerea matasoasa ofera culoare romantica obrajilor inca de la prima aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui ..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Blush cu aplicator O.TWO.O Orange Sky #04 da viata si personalitate pometilor tai! Noua textura este fina si catifelata. Atingerea matasoasa ofera culoare romantica obrajilor inca de la prima aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Blush cu aplicator O.TWO.O Pink Lover #03 da viata si personalitate pometilor tai! Noua textura este fina si catifelata. Atingerea matasoasa ofera culoare romantica obrajilor inca de la prima aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Blush cu aplicator O.TWO.O Rose Rain #05 da viata si personalitate pometilor tai! Noua textura este fina si catifelata. Atingerea matasoasa ofera culoare romantica obrajilor inca de la prima aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricarui ..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Blush cu aplicator O.TWO.O Wild Camelia #01 da viata si personalitate pometilor tai! Noua textura este fina si catifelata. Atingerea matasoasa ofera culoare romantica obrajilor inca de la prima aplicare. Produsul vine in forma de pudra compacta, cu nuante atent selectionate, care se potrivesc oricar..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Brand: Notino
Bourjois Blush blush culoare 032 Ambre d´Or 2,5 g..
33,00 Lei
Fără TVA:33,00 Lei
Brand: Notino
Catrice Blush Box blush culoare 020 Glistening Pink 6 g..
17,00 Lei
Fără TVA:17,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 156 (5 pagini)