Meniu
Cosul tau

Bureti

Brand: Notino
Artdeco Make Up Sponges burete pentru machiaj 8 bucati 8 buc..
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Burete Machiaj - Aplicator Pudra si Iluminator Mediu pentru un machiaj impecabil si o aplicare a produselor cosmetice cu usurinta. Deoarece baza unui machiaj este foarte importanta, noi iti oferim un burete de machiaj special creat pentru pudra si iluminatorul pulbere. Buretele pentru machiaj este u..
4,90 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Burete Machiaj - Aplicator Pudra si Iluminator, Model Mare este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui makeup blender puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Deoarec..
5,90 Lei
Fără TVA:5,90 Lei
Burete Machiaj Black Touch Bodyblender este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui makeup blender puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Accesoriul are o textura fi..
23,90 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Burete Machiaj Makeup Blender Tip Para Button Blue este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui makeup blender puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Accesoriul are ..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Burete Machiaj Tip Para Makeup Blender Carrot Orange este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui makeup blender puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Accesoriul ar..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Burete Machiaj Makeup Blender Tip Para Cerise Pink este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui makeup blender puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Accesoriul are ..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Burete Machiaj Makeup Blender tip para Golden Touch este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui makeup blender puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Accesoriul are..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Burete Machiaj One Orange Collection este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui makeup blender puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Accesoriul are o textura fina..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Buretel Machiaj Sweet Pink - Macarons Sponge este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui makeup blender, in forma de macaron, puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului...
9,90 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Burete Silicon Machiaj - Flower Silisponge este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui burete de silicon puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Acest burete de sili..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Burete Silicon Machiaj Transparent Silisponge este accesoriul de make-up ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dumneavoastra. Astfel, veti reusi sa realizati un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestui burete de silicon puteti aplica eficient produsele cremoase destinate make-up-ului. Acest burete de s..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Brand: Notino
Dermacol Accessories burete triunghiular pentru machiaj 4 buc..
7,00 Lei
Fără TVA:7,00 Lei
Brand: Notino
Diva & Nice Cosmetics Accessories burete rotund pentru machiar..
17,00 Lei
Fără TVA:17,00 Lei
Brand: Notino
Diva & Nice Cosmetics Accessories make-up in forma de burete..
17,00 Lei
Fără TVA:17,00 Lei
Brand: Notino
EcoTools Face Tools set de cosmetice (pentru femei) pentru femei..
58,00 Lei
Fără TVA:58,00 Lei
Brand: Notino
EcoTools Fresh Perfecting Body Blender burete pentru make-up pentru corp..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
Brand: Notino
EcoTools Perfecting Blender Duo burete pentru machiaj 2 bc 2 buc..
57,00 Lei
Fără TVA:57,00 Lei
Lapte Demachiant Discharge Makeup Milk Tom Club 100 ml este produsul premium de make-up ce te ajuta sa obtii demachierea perfecta si curatarea porilor in profunzime cu un produs ce iti va lasa tenul mai sanatos si mai luminos ca oricand. Acest demachiant este potrivit pentru toate tipurile de ten, a..
29,90 Lei
Fără TVA:29,90 Lei
Brand: Notino
MAC Applicators burete pentru aplicarea machiajului 2 pc 2 buc..
39,00 Lei
Fără TVA:39,00 Lei
Brand: Notino
Mary Kay Brush burete pentru machiaj 2 bc 2 buc..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Notino
Notino Elite Collection Velvet Make-up Sponge Burete de machiaj din catifea..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Brand: Notino
NYX Professional Makeup Complete Control burete pentru machiaj..
46,00 Lei
Fără TVA:46,00 Lei
Brand: Notino
NYX Professional Makeup Flawless Finish burete multifunctional pentru make-up..
41,00 Lei
Fără TVA:41,00 Lei
Brand: Notino
NYX Professional Makeup Precision Blending Sponge burete pentru machiaj 2 buc..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Brand: Notino
NYX Professional Makeup Teardrop Blending Sponge burete pentru machiaj 2 buc..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Paleta cosmetica pentru mixare din plexi, Make-up PRO este accesoriul de make-up ce te ajuta sa pregatesti si sa mixezi fondurile de ten, corectoarele, rujurile, pigmentii sau fardurile de pleoape pentru a obtine efecte spectaculoase. In acest fel, vei avea toate produsele de make-up aproape, pregat..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Paleta Mixare Fond de Ten si Adeziv Jad, Green Leaf este o placuta pe care poti mixa fondul de ten, pregatindu-l pentru realizarea machiajului. Suportul este din plexiglas, un material foarte fin si rezistent. Cu un design modern si elegant, acest suport poate fi folosit si pentru mixarea adezivului..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Paleta Mixare Fond de Ten si Adeziv Jad, Pink Moon este o placuta pe care poti mixa fondul de ten, pregatindu-l pentru realizarea machiajului. Suportul este din plexiglas, un material foarte fin si rezistent. Cu un design modern si elegant, acest suport poate fi folosit si pentru mixarea adezivului ..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Paleta Mixare Fond de Ten si Adeziv Jad, Pink Star este o placuta pe care poti mixa fondul de ten, pregatindu-l pentru realizarea machiajului. Suportul este din plexiglas, un material foarte fin si rezistent. Cu un design modern si elegant, acest suport poate fi folosit si pentru mixarea adezivului ..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Paleta Mixare Fond de Ten si Adeziv Jad, White Leaf este o placuta pe care poti mixa fondul de ten, pregatindu-l pentru realizarea machiajului. Suportul este din plexiglas, un material foarte fin si rezistent. Cu un design modern si elegant, acest suport poate fi folosit si pentru mixarea adezivului..
24,90 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 66 (2 pagini)