Meniu
Cosul tau

Catifea Unghii

Catifea Unghii - Set 12 cutiute multicolore este produsul care iti va oferi manichiuri de efect. Pudra de catifea este potrivita atat pentru decorul unghiilor tehnice, cat si pentru cele naturale. Aceasta poate fi aplicata pe manichiuri sau pedichiuri de tip french, pe toata unghia si in diverse mod..
12,90 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Catifea Unghii Brown - 5 g este produsul care iti va oferi manichiuri de efect. Pudra de catifea este potrivita atat pentru decorul unghiilor tehnice, cat si pentru cele naturale. Aceasta poate fi aplicata pe manichiuri sau pedichiuri de tip french, pe toata unghia si in diverse modele. Catifeaua de..
1,90 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Catifea Unghii Green- 5 g este produsul care iti va oferi manichiuri de efect. Pudra de catifea este potrivita atat pentru decorul unghiilor tehnice, cat si pentru cele naturale. Aceasta poate fi aplicata pe manichiuri sau pedichiuri de tip french, pe toata unghia si in diverse modele. Catifeaua de ..
1,90 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Catifea Unghii Lavender - 5 g este produsul care iti va oferi manichiuri de efect. Pudra de catifea este potrivita atat pentru decorul unghiilor tehnice, cat si pentru cele naturale. Aceasta poate fi aplicata pe manichiuri sau pedichiuri de tip french, pe toata unghia si in diverse modele. Catifeaua..
1,90 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)