Meniu
Cosul tau

Caviar Unghii / ScoicaPisata

Caviar Unghii Rainbow Colours - 2 gr
-53 %
Caviar Unghii Rainbow Colours - 2 gr este produsul care iti va oferi manichiuri de efect. Aceste margelute fine de unghii pot transforma orice manichiura obisnuita in una eleganta si deosebita. Bilutele de caviar sunt potrivite atat pentru decorul unghiilor tehnice, cat si al celor naturale. Avand d..
1,90 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Caviar unghii set 12 bucati
-48 %
Caviar unghii set 12 bucati este tot ce ai nevoie pentru rezultate spectaculoase. Margelele fine pentru decorul unghiilor false sau naturale adauga plus de fantezie manichiurilor. Se pot folosi pe toata unghia, pentru nail art sau pentru french. Mod de folosire: 1. Se aplica pe unghie doua straturi ..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Classic Blue
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Classic Blue preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Daughters of the Sea
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Daughters of the Sea preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesor..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Electrified
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Electrified preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail a..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Gold Beach
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Gold Beach preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail ar..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Ocean Spirit
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Ocean Spirit preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Pearly Pink
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Pearly Pink preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail a..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Purple
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Purple preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail art in..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Sea Balance
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Sea Balance preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail a..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Set 12 bucati
-48 %
Scoica Pisata Unghii - Set 12 bucati este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan, sau se poate combina cu diferite technici si materiale de decor. Scoica Pisata - Set 12 bucati este un accesoriu nail art de nelipsit de pe masa oricarei manich..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Starfish
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Starfish preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail art ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Sun Ray
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Sun Ray preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail art i..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Wave Gems
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Wave Gems preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail art..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Scoica Pisata Unghii - Zen Stones
-37 %
Scoica Pisata Unghii - Zen Stones preschimba modelele de manichiura intr-un peisaj desprins de pe malul marii. Il poti presara usor atat peste lacurile de unghii cat si peste gel UV si portelan. Mai mult, acesta se imbina armonios cu alte tehnici de infrumusetare a unghiilor. Acest accesoriu nail ar..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)