Cea mai buna lampa UV pentru unghii

 

Lampa UV este un produs care nu trebuie sa lipseasca din propria trusa de instrumente si produse special concepute pentru realizarea manichiurilor. Aceasta are un rol esential in toate procesele de realizare a unghiilor, atat in faza de constructie, cat si in faza de realizare a manichiurii. In acest mod, se pot obtine formele dorite, precum si culori vibrante care vor rezista pentru o lunga perioada de timp. Mai mult de atat, cu ajutorul unui astfel de produs se va putea asigura si faptul ca manichiura va putea rezista si nu se va rupe sau fisura in momentul in care sunt desfasurate anumite task-uri zilnice.

In momentul in care produsul este utilizat acesta va produce o lumina puternica, ce are rolul de a intari in totalitate atat gelurile, cat si ojele semipermanente. De cele mai multe ori, o lampa unghii 5400 de calitate va putea face intotdeauna diferenta in ceea ce priveste procesul de constructie a unghiilor. Atunci cand gelul este uscat complet pe suprafata unghiei, se poate asigura faptul ca acesta poate fi pilit in mod corespunzator, fara a exista riscul sa se rupa in timpul unui astfel de proces. Asadar, rezultatele vor fi intotdeauna cele mai potrivite, iar unghia va avea o forma noua intr-un timp foarte scurt.

Totodata, majoritatea lampilor prezinta si un timer care a fost special conceput in asa masura incat sa ofere timpul necesar gelului sa se usuce. In cazul in care este nevoie sa se aplice din nou anumite straturi de oja sau gel, lampa poate fi reutilizata fara mari probleme. Acest lucru este in totalitate datorat faptului ca lumina UV nu are un impact nociv asupra pielii, iar intr-un timp foarte scurt se vor obtine rezultatele dorite. Mai mult de atat, lampa va ajuta la intarirea rapida a gelului, in asa masura incat acesta sa nu curga pe piele, dupa ce a fost aplicat.

De altfel, este important de stiut faptul ca acest produs prezinta si o forma compacta, fapt pentru care poate fi usor de transportat dintr-un loc in altul. Astfel ca lampa uv unghii 2500 este ideala atat pentru uzul profesional, in saloane, cat si acasa. Totodata, datorita designului si a functiilor simple, lampa poate fi utilizata de oricine, fara a il pune in dificultate. Acest lucru este datorat si faptului ca produsul vine impreuna cu un manual de utilizare care prezinta in totalitate functiile lampi, pentru a face experienta de utilizare una mult mai placuta.

Lampa UV LED 54W ULTIMATE PRO – LUXORISE Germania, Roz

Produsul prezinta un design interesant fapt pentru care poate fi usor de folosit de catre oricine. Mai mult de atat, cu ajutorul acestei lampi gelul sau oja va putea fi uscata complet, fara a exista riscul ca anumite zone sa fie inca moi si lipicioase. Mai mult de atat, produsul poate fi folosit atat pentru geluri, cat si pentru oje semipermanente, iar rezultatele vor fi intotdeauna cele dorite, in cazul ambelor tipuri de produse.

Lampa unghii UV LED 36W Crystal PRO – LUXORISE Germania, Albastru Topaz

Calitatea produsului este una premium, iar acest lucru poate fi usor vizibil in special in momentul in care sunt realizate manichiuri complexe, care includ si constructia unghiilor. In momentul in care lampa led unghii 1300 este activata, aceasta poate sa usuce in cel mai scurt timp atat gelurile cat si oja semipermanenta, in totalitate. Asadar, se va putea asigura faptul ca produsul aplicat pe intreaga suprafata a unghiei este complet uscat.

Lampa UV LED 24W ExpressDry PRO – LUXORISE Germania, Alb

Datorita designului unic si inovator, produsul poate fi utilizat atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, pentru a se obtine rezultate optime in cel mai scurt timp. Mai mult de atat, datorita faptului ca lampa de unghii 1000 are o lumina UV puternica, aceasta are capacitatea de a usca intr-un timp destul de scurt intreaga suprafata a unghiei. Asadar, produsul este esential mai ales cand vine vorba de manichiuri sau pedichiuri complexe.

Lampa UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania, Rosu

Produsul este o lampa de calitate premium, care pune in functiune noile tehnologii, in asa masura incat sa se poata obtine intotdeauna rezultatele optime, atat in cazul manichiurilor, cat si in cazul pedichiurilor. Mai mult de atat, fiind utilizata tehnologia de ultima generatie, produsul nu va pune in pericol sanatatea pielii, fapt pentru care este recomandat pentru oricine care doreste sa aiba o manichiura sau pedichiura impecabile.

Lampa UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania, Pink

Aceasta este una dintre lampile care garanteaza uscarea rapida, fapt pentru care riscul ca gelul sa curga de pe suprafata unghiei este unul redus. Mai mult de atat, lampa pentru unghii 400 este potrivita atat pentru manichiura, dar si pentru pedichiura, fiind deseori utilizata pentru manichiurile complexe. Cu ajutorul acesteia se poate realiza cu succes o constructie de dimensiuni considerabile, fara a exista riscul de a se fisura in timpul procesului de pilire.

Lampa Unghii UV LED 48W X-PERT SUPREME – LUXORISE Germania, Roz

Lampa este utilizata de cele mai multe ori atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, fiind ideala pentru uscarea rapida a gelurlilor si a ojelor semipermanente. Mai mult de atat, aceasta lampa prezinta si tehnologie de ultima generatie, iar de cele mai multe ori aceasta porneste automat n momentul in care mana este introdusa. De altfel, cu ajutorul luminii LED, se va putea obtine rapid manichiura mult dorita.

Lampa UV LED 48W Digital Revolution, optional baterie – LUXORISE Germania

Lampa prezinta un set de becuri LED, de inalta calitate, fapt pentru care asigura uscarea gelurilor si a ojelor semipermanente in cel mai scurt timp. De cele mai multe ori produsul este folosit atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura. In ceea ce priveste consumul de energie, acesta este redus, datorita faptului ca acest produs nu genereaza caldura. Asadar, la costuri reduse se poate obtine rezultatul mult dorit.

Lampa UV LED 48W SUN3 PRO – LUXORISE Germania, Silver

Acest tip de lampa unghii led 250 prezinta tehnologie de ultima generatie care poate sa usuce rapid atat gelurile, cat si oja semipermanenta, fara sa genereze caldura. Asadar, costurile energetice vor fi extrem de scazute, iar un  este in totalitate perfecta atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura. De altfel, produsul prezinta si un design unic, deoarece este confectionata doar din materiale de calitate ridicata. Totodata, produsul prezinta si senzori de prezenta, fapt pentru care se va activa atunci cand mana este introdusa.

Lampa UV LED 54W ULTIMATE PRO – LUXORISE Germania, Alb

Acest produs prezinta un set de becuri UV LED, care vor actiona direct asupra unghiei, pentru a intari in totalitate atat gelurile, cat si ojele semipermanente. Datorita faptului ca lampa este special conceput pentru manichiura si pedichiura, acesta poate sa usuce in totalitate produsele aplicate pe unghii, fara sa existe zone care inca sunt umede si lipicioase. Acest lucru este esential in special atunci cand este vorba de procesul de constructie a unghiei.

Lampa UV LED pentru doua maini 72W DualPower PRO – SensoPRO Italia, Roz

Datorita faptului ca produsul prezinta un numar de 36 de becuri LED, acesta va putea sa usuce in totalitate atat gelurile, cat si a ojei semipermanente. Mai mult de atat, un kit lampa unghii 200  va asigura si uscarea uniforma a acestor produse, fapt pentru care rezultatele finale vor arata impecabil. In ceea ce priveste designul, produsul prezinta dimensiuni reduse, fapt pentru care va fi foarte usor de transportat si de folosit, indiferent daca este vorba de realizarea manichiurii sau a pedichiurii.

Lampa UV LED 72W Galaxy PRO – LUXORISE Germania, Roz

Produsul prezinta o baza detasabila, fapt pentru care este ideal atat pentru realizarea manichiurii, precum si realizarea pedichiurii. Datorita faptului ca lampa prezinta si tehnologie de ultima generatie, aceasta se va putea activa in mod automat, in momentul in care mana sau piciorul sunt introduse in interior. Asadar, se poate asigura faptul ca produsul este uscat in mod corespunzator, fara a exista riscul sa existe zone inestetice. In acest mod, se poate obtine rapid rezultatul perfect.

Lampa UV LED 48W SUN8 PRO – LUXORISE Germania, Roz

Produsul garantia unei manichiuri impecabile, lampa foloseste un set de lumini LED puternice. Acest lucru garanteaza faptul ca atat gelul, cat si oja semipermanenta vor putea fi uscate complet, fara a exista riscul de a exista anumite zone inestetice. Mai mult de atat, produsul este folosit atat pentru manichiura, dar si pentru pedichiura, datorita faptului ca lampa de unghii set 200 poate fi mutata usor dintr-un loc in altul. In acest mod, se va putea obtine rezultatul perfect.

Lampa Unghii UV LED 140W SUPERSTAR PRO – SensoPRO Milano, Roz

Comparativ cu alte produse care se regasesc pe piata, acesta este unic si inedit, iar acesta este util, mai ales atunci cand trebuie realizate manichiuri complexe. Mai mult de atata, produsul are si un suport special conceput pentru telefonul mobil, in asa masura incat sa se vizualizeze in detaliu modelul manichiurii ce urmeaza a fi realizat. Totodata, produsul poate fi folosit pentru manichiura si pedichiura, deoarece nu genereaza caldura in momentul in care este utilizat.

Lampa UV LED 48W Digital Expert – LUXORISE Germania

Acest produs este ideal pentru orice tip de manichiura, mai ales pentru cele complexe, cand este nevoie de o precizie foarte mare pentru a crea modelul dorit. Cu ajutorul unei astfel de lampi, se poti realiza inclusiv prelungiri ale unghiilor, care sa reziste pentru o lunga perioada de timp. Asadar, datorita faptului ca ca lampa unghii gel 150 ajuta la intarirea rapida a gelurilor de constructie. Datorita senzorilor de miscare, lampa se va putea activa automat in momentul in care detecteaza mana.

 

FAQ

  1. Cum se utilizeaza lampa UV?

Chiar daca poate parea extrem de dificil, in realitate, lampa unghii semipermanente 100  are un mecanism foarte usor de inteles si de utilizat. Tot ceea ce trebuie facut este sa se apese pe un buton. Totusi, in cazul lampilor care prezinta un sistem complex, precum si o tehnologie de ultima generatie, acestea prezinta si un buton pentru setarea timerului. In acest mod, se poate asigura faptul ca unghiile au fost expuse pe o perioada de timp necesara, in asa masura incat rezultatele finale sa fie intotdeauna cele mai potrivite. Mai mult de atat, timerul poate fi resetat de cate ori este nevoie.

  1. Care este timpul de expunere sub lumina UV?

In cazul lampilor UV performante, timpul de expunere nu este indelungat pentru a obtine rezultatele dorite. De cele mai multe ori, acest timp este de aproximativ 2 minute, insa perioada de expunere poate fi reglata in functie de preferintele tehnicianului. In acest mod, se poate asigura in totalitate faptul ca unghiile au fost expuse pe o perioada necesara de timp, in asa maniera incat acestea sa aiba in continuare un aspect impecabil.  Asadar, timpul de expunere asupra luminii UV nu va afecta in mod negativ sanatatea pielii.

  1. Cum poate fi intretinuta o lampa UV?

Lampile UV sunt foarte usor de intretinut, fapt pentru care nu este nevoie sa se investeasca in produse de curatare special concepute pentru acestea. Totusi, in cazul in care se petrece un accident, carcasa produsului poate fi curatata de oja sau gel, cu ajutorul unui dizolvant. Mai mult de atat, pentru o durata lunga de utilizare, se recomanda ca lampa sa nu functioneze in continuu. Asadar, lumina poate fi oprita direct cu ajutorul butonului, pentru a evita suprasolicitarea dispozitivului. Urmand acesti pasi simpli, lampa va putea fi utilizata pentru o lunga perioada de timp, fara probleme.

  1. Ce tip de manichiura se poate realiza cu ajutorul lampii UV?

Cu ajutorul acestor gadgeturi se pot realiza in special manichiuri cu gel sau cu oja semipermanenta. Mai mult de atat, cu ajutorul lampilor UV se poate realiza si o prelungire perfecta a unghiei, datorita faptului ca produsul poate sa intareasca gelul in cel mai scurt timp. Asadar, la finalul timpului de expunere sub lumina, aspectul unghiei va arata impecabil. In cazul in care se opteaza pentru astfel de manichiuri, lampa UV nu ar trebui sa lipseasca din trusa personala cu instrumente pentru unghii.