Cel mai bun kit unghii polygel

 

In ziua de astazi din ce in ce mai multe persoane doresc sa aiba unghii de dimensiuni considerabile, care sa poata iesi foarte usor in evidenta. Totusi, acest lucru poate fi o adevarata provocare in special atunci cand vine vorba de etapa de constructie a lungimii. In cazul in care se doreste o prelungire a unghiei, trebuie sa se ia in calcul inclusiv investitia in produse de inalta calitate, care sa poata rezista pentru o lunga perioada de timp, dar si pentru a sustine intreaga manichiura. In acest mod, aspectul unghiei va arata impecabil, iar manichiura va fi una de calitate.

Asadar, pentru a obtine aceste rezultate, majoritatea persoanelor se decid sa investeasca in produse premium, iar printre acestea se numara si kit polygel 1600. Produsul este des folosit, datorita faptului ca prezinta proprietati unice. Printre acestea se numara inclusiv gradul de rezistenta, dar si duritatea in timp. Datorita acestor aspecte, polygelul nu se va deteriora in momentul in care este pilit si nici nu se va fisura in timpul desfasurarii activitatilor de zi cu zi. De altfel, marginile realizate din polygel vor ramane intacte, fapt pentru care forma unghiei nu se va pierde in urma unui accident. In acest mod, se poate asigura si faptul ca manichiura va ramane intacta pentru o lunga perioada de timp.

De cele mai multe ori, printre proprietatile de baza ale polygelului se numara si textura sa unica si extrem de interesanta. Acesta este extrem de fin, dar totodata moale, fapt pentru care se poate modela perfect pe intreaga suprafata a unghiei. Deseori, prin simpla folosire a unui astfel de gel se poate asigura faptul ca unghia a fost acoperita in totalitate, in mod corespunzator, iar riscul de a exista anumite zone care nu prezinta cantitatea necesara de produs nu va mai exista. Asadar, polygelul este ideal pentru a fi utilizat atat cu tipsuri, cat si cu sablon, pentru a realiza prelungirea perfecta. Odata intarit, gelul nu se va rupe in momentul in care aceste accesorii vor fi indepartate, oferind siguranta ca manichiura arata impecabil pentru o lunga perioada de timp.

Mai mult de atat, gelul se poate usca atat in lampa UV, cat si in lampa LED, insa timpul de expunere difera de la un produs la altul. Asadar, este nevoie de o informare corecta, chiar inainte de a incepe sa se utilizeze aceste produse. In acest mod, se poate asigura faptul ca manichiura va arata impecabil.

Kit PolyGel Nail Me Up cu Lampa #03 + Tipsuri CADOU

Produsul este ideal atat pentru utilizarea in saloane, de catre profesionisti, cat si pentru utilizarea acasa, datorita faptului ca acesta pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru realizarea manichiurii perfecte. Cu ajutorul unui polygel kit 1500 se pot construi forme interesante si lungi, insa acesta poate fi folosit totodata si ca un gel ideal de constructie, astfel incat rezultatul final sa fie intotdeauna unul extrem de placut, dar care sa se evidentieze rapid.

Kit PolyGel Happy Nails cu Lampa si Freza Unghii #08

Acest produs prezinta o gama larga si extrem de variata de instrumente perfecte pentru manichiurile realizate cu polygel. Sunt cuprinse toate produsele care sunt esentiale pentru realizarea manichiurii perfecta. Asadar, acest set poate fi utilizat atat acasa, pentru uz personal, dar si in salonul de infrumusetare, de catre tehnicieni si specialisti. In cele din urma, cu ajutorul acestui set se vor putea obtine rezultate optime, care vor iesi extrem de usor in evidenta.

Kit PolyGel Happy Nails cu Lampa #07 + Cutie compartimentata CADOU

In cazul in care se doreste o manichiura complexa, care sa fie unica si total diferita de trendurile actuale, atunci acest set nu ar trebui sa lipseasca. Acesta contine toate produsele care sunt esentiale pentru a crea o manichiura inedita, dar care sa iasa foarte usor in evidenta. Mai mult de atat, cu ajutorul setului se pot realiza diferite tipuri de manichiuri, inclusiv cele care prezinta prelungiri ale patului unghial, dar si cele clasice.

Kit PolyGel Better This Way #02 + Solutie modelare CADOU

Acest set reprezinta in totalitate varianta perfecta, dar ideala, pentru realizarea unei manichiuri inedite cu ajutorul unui kit unghii polygel 800. Setul contine diferite produse care sunt esentiale pentru realizarea unei manichiuri cu polygel. Mai mult de atat, setul este ideal atat pentru uzul personal, acasa, dar si pentru uzul profesional, de catre specialisti, in saloanele de infrumusetare. Produsele pot fi utilizate atat pentru constructia unghiilor, cat si pentru realizarea pe sablon sau tipsuri a formelor si a dimensiunilor necesare.

Kit PolyGel Advanced Nails #01 + Solutie modelare CADOU

In cazul in care se doreste o manichiura perfecta, realizata cu ajutorul polygelului, acest set nu ar trebui sa lipseasca. Setul contine toate produsele ideale, in asa masura incat rezultatele finale sa fie intotdeauna perfecte. De altfel, datorita caracteristicilor sale unice, polygelul poate fi folosit pentru diferite tipuri de constructii, iar de cele mai multe ori printre acestea se numara si cele realizate cu ajutorul tipsurilor sau a sablonului, pentru a se obtine intotdeauna rezultatele ideale.

Solutie modelare Polygel RevoSlip LUXORISE, Blueberry 120ml

Polygelul se numara printre gelurile acrilice care prezinta o formula inedita, dar inovatoare. Principala caracteristica a acestui produs este reprezentat de gradul de vascozitate extrem de ridicat. Mai mult de atat, produsul este perfect pentru constructia diferitelor tipuri de prelungiri, precum cele cu tips sau sablon. Pentru rezultate optime se recomanda aplicarea polygelului, cu o pensula care a fost deja umezita in solutie modelatoare. In acest mod, se poate asigura faptul ca rezultatele finale sunt impecabile.

Polygel Supreme Gel LUXORISE 30g, Sweet Pink LX002

Produsele dintr-un kit polygel complet 200 sunt unice, datorita faptului ca se pot aplica rapid si eficient cu ajutorul unei pensule inmuiate deja in solutie modelatoare. De altfel, polygelul se poate intinde perfect pe intreaga suprafata a unghiei, acoperind-o, iar acest lucru este datorat in intregime faptului ca produsul prezinta un grad al vascozitatii extrem de ridicat. Astfel ca produsul poate fi ideal in special pentru persoanele care doresc sa obtina in scurt timp o manichiura perfecta si stralucitoare.

FAQ

  1. Care este diferenta intre gelurile clasice si polygelul?

Diferenta este redata in primul rand de gradul de vascozitate, dar si de rezistenta. De cele mai multe ori polygelurile sunt mult mai vascoase, fapt pentru care sunt ideale pentru constructia diferitelor tipuri de forme. Mai mult de atat, polygelul poate fi pilit pentru o lunga perioada de timp, fara a exista riscul de a se rupe. Totusi si anumite geluri pot sa indeplineasca aceste caracteristici, insa totul depinde doar de calitatea produsului in sine.

Mai mult de atat, produsele dintr-un polygel kit complet 150 se aplica cu ajutorul unei pensule inmuiate in substanta modelatoare, in timp ce gelul clasic nu necesita o astfel de tehnica.

  1. Care este timpul de uscare al polygelului?

Polygelul se usuca doar in interior lampii UV sau in interiorul lampii LED. In cazul in care se opteaza pentru o uscare cu ajutorul luminii UV, atunci timpul de uscare este de 2 minute. Totusi, pentru o uscare cu ajutorul lampii LED, timpul va fi cuprins intre 30 si 60 de secunde. Este important de stiut faptul ca ambele tipuri de lampi sunt utile, in special cand vine vorba de uscarea completa a polygelului.

  1. Ce tipuri de manichiuri pot fi realizate cu ajutorul polygelului?

Datorita faptului ca produsele dintr-un kit polygel ieftin 80 se comporta ca un gel normal de constructie, cu ajutorul acestora se pot realiza numeroase tipuri de manichiuri, incepand cu cele clasice, pana la cele care prezinta culori vii si extrem de vibrante, care sa iasa foarte usor in evidenta. Astfel ca se poate realiza orice tip de manichiura cu ajutorul polygelului.

  1. Cum se indeparteaza polygelul?

Polygelul se indeparteaza intotdeauna cu ajutorul pilelor si a frezelor electrice. In timpul acestui procedeu unghia naturala nu va avea de suferit, iar polygelul va putea fi inlaturat rapid si usor, intr-un timp extrem de scurt.