Dans sportiv – arta si sanatate

Oamenii care isi tin spatele drept si pieptul inainte si au o atitudine de invingatori au mult de castigat in viata. Tinuta unui om nu trece neobservata nici pe strada, nici cand cel analizat intra intr-un mall, intr-o sala de conferinte sau intr-un restaurant. In spatele unui mers perfect sta insa mult antrenament. Se vede ca timiditatea a fost invinsa si ca omul respectiv a facut mult antrenament. Cursurile de dans sportiv imbina arta cu sanatatea asigurand in acelasi timp si sanatatea corpului si miscari perfecte din punct de vedere estetic. De la modul in care isi tin capul, pana la miscarile mainilor si picioarelor practicantii dansului sportiv au capacitatea de a controla perfect totul. De miscarile stangace ale nepriceputilor in ale dansului rad toti.

In plus, cursurile de dans sportiv fac capabil absolventul sa stie sa improvizeze miscari elegante pentru orice gen de muzica pe care o asculta, in cazul in care este invitat la dans. Dansul este o arta sublima pentru ca valorifica muzica divina prin miscarile potrivite ale corpului. Daca este un dans in doi, partenerii se vor sincroniza perfect, iar privitorii vor fi cuceriti pe loc.

Dance Vision este un renumit club sportiv infiintat din anul 2006 pentru a pregati cursantii sa se miste pe scena asemenea unor dansatori profesionisti.

Antrenorii au rabdare si experienta si au pregatit persoane care au facut din dans o profesie. Dance Vision acorda o importanta deosebita dansului sportiv, de aceea organizeaza grupele dupa doua criterii: cel al varstei si al performantei. Exista activitati organizate pentru copii, dar si pentru tineri si adulti. Se pleaca de la cursanti incepatori, dar sunt si cursuri pentru cursanti avansati si se ajunge la grupe care sunt pregatite pentru performante, adica pentru participarea cu succes la competitii.

Tarifele sunt afisate cu maxima transparenta, iar preturile sunt oneste, raportate la progresele pe care le fac cursanti. De lectii private de dans au nevoie adolescentii care se pregatesc pentru banchet sau pentru majorat, dar si adultii care doresc sa danseze frumos la nuntile celor apropiati. Un stil de viata elegant se formeaza cu multa munca si cu ajutorul unui antrenor cu pregatire excelenta si cu rabdare infinita. Lectiile private de dans costa 150 lei/ora.

Uneori cei care stau la mese si privesc dansatorii abia isi stapanesc rasul cand in mijlocul scenei o anumita persoana face miscari lipsite de eleganta, fiind mereu in contratimp cu ceilalti. Mai mult de-atat, daca danseaza cu un partener, il calca pe picior de nenumarate ori, deranjandu-l si punandu-l in dificultate. Toate acestea pot fi evitate participand la cursuri de dans individuale cu 3-6 luni inainte de eveniment. Pentru acelasi pret, persoana care doreste sa invete sa danseze perfect se poate inscrie la programul: Danseaza cu un profesionist.

Profesionistul va modela stilul elevului sau, ajutandu-l sa se apropie de perfectiune. S-a gandit cineva sa ii ofere copilului indragostit de muzica un voucher cadou care reprezinta doua lectii de dans? Micutul va fi superincantat!

Organizatorii de petreceri pentru tineri sau de evenimente trebuie sa stie ca pot rezerva momente speciale, inchiriind dansatori profesionisti pentru evenimente. Preturile variaza in functie de multe aspecte, dar incep de la 150 de euro. Investitia merita sa fie facuta pentru ca la petreceri oamenii vor sa asculte si muzica buna, dar sa auda si glume si sa vada oamenii dansand.

Evident ca dansatorii profesionisti vor veni excelent pregatiti si vor avea costume la fel, iar momentul lor va fi greu de uitat.

Acest club de dans pregateste atent si dansul mirilor. In cele 6 sedinte, mirii vor fi instruiti ca momentul lor artistic sa fie cel mai frumos din nunta.

Este necesara inscrierea pentru ca mirele se impune sa fie pregatit sa nu calce rochia miresei, sa fie gratios in miscari si sa isi arate intreaga sa iubire fata de partenera. Lectiile de dans sunt completate de alte servicii utile atat de necesare oamenilor. Acestea sunt:

-cursuri de fitness pentru fortificarea organismului si pentru pierderea surplusului de greutate. Poate ca mireasa are nevoie sa nu se mai ingrase ca rochia sa ii vina perfect. Pe langa lectiile de dans poate solicita si cursuri de fitness.

-programe eficiente de nutritie, menite sa tina corpul in forma si sa asigure energia necesara organismului. Hrana echilibrata inseamna si frumusete, dar si sanatate.

-inchiriere sala pentru evenimente . O sala special construita pentru nunti, pentru banchete sau pentru discoteca dispune si de spatiul necesar dansului si meselor, dar uimeste si prin acustica perfecta. Salile improvizate pot denatura calitatea muzicii si in acelasi timp cu ea calitatea dansului.

-inchiriere sisteme de sonorizare pentru evenimente, echipamentele fiind de calitate premium.

-organizarea unor tabere de dans pentru copii si adolescenti pe timpul verii ca legatura cu dansul sa nu fie intrerupta.

Copiii adora sa fie pe scena si accepta sa faca antrenamente si sa ia lectii pentru a obtine cele mai bune rezultate. Parintii isi aduc cu drag copiii la acest club, fiind incredintati ca aceste lectii de dans folosesc toata viata.

Un dansator se distreaza de minune, este vesel, simte muzica si exercita o forta de atractie mai mare asupra celor care il privesc decat o persoana care nu danseaza sau danseaza stangaci.

Anumiti parinti incearca sa le dea ei lectii de dans copiilor, dar nu este acelasi lucra ca atunci cand micutii sunt condusi de profesionisti sa afle secretele acestei arte. Pasii trebuie sa fie corecti, ritmul simtit, iar miscarile sa fie efectuate cu eleganta. Cursurile de dans sportiv sunt benefice pentru ca participantii vor avea o tinuta de invidiat si vor dansa ca profesionistii.