Meniu
Cosul tau

Genti Manichiura Profesionale

Cutia Cosmetice Compartimentata Albastru este solutia practica mult-asteptata pentru organizarea accesoriilor de frumusete! Echipata cu doua sertare si un maner, este ideala pentru depozitarea truselor de makeup, instrumentelor de machiaj, decoratiunilor, accesoriilor, pensulelor si a consumabilelor..
39,90 Lei
Fără TVA:39,90 Lei
Cutie Cosmetice Compartimentata Roz este dotata cu doua sertare si un maner, ideala pentru depozitarea truselor de makeup, instrumentelor de machiaj, decoratiunilor, accesoriilor, pensulelor si a consumabilelor. Cutia cosmetica este confectionata dintr-un material transparent roz, de foarte buna cal..
39,90 Lei
Fără TVA:39,90 Lei
Cutie Cosmetice Compartimentata Roz este dotata cu un sertar si maner. Este ideala pentru depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilor de unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc.) si a consumabilelor. Cutia pentru produse cosmetice este confe..
29,90 Lei
Fără TVA:29,90 Lei
Cutie Cosmetice Compartimentata, Roz este ideala pentru aranjarea colectiei tale de beauty! Este creata pentru depozitarea pensuleleor de machiaj, fardurilor si a produselor tale cosmetice, precum si a consumabilelor. Confectionata dintr-un material transparent roz, de foarte buna calitate, rezisten..
39,90 Lei
Fără TVA:39,90 Lei
Cutie depozitare decoratiuni unghii Crystal Clear, 28 sloturi este ideala pentru depozitarea ustensilelor tale de unghii, dar si a decoratiunilor destinate pentru nail art precum sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc. Este special conceputa pentru ca tu sa iti poti depozita cele mai des folo..
23,90 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:23,90 Lei
Cutie depozitare decoratiuni unghii Rainbow, 28 sloturi este ideala pentru depozitarea ustensilelor tale de unghii, dar si a decoratiunilor destinate pentru nail art precum sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc. Este special conceputa pentru ca tu sa iti poti depozita cele mai des folosite d..
18,90 Lei 22,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Cutie Depozitare Machiaj cu un Sertar si Maner, Albastra este solutia practica mult asteptata pentru organizarea accesoriilor de frumusete! Echipata cu un sertar si maner, cutia inteligenta te va ajuta la depozitarea truselor de makeup, instrumentelor de machiaj, decoratiunilor, accesoriilor, pensul..
29,90 Lei
Fără TVA:29,90 Lei
Cutie depozitare manichiura Pink Box este ideala pentru depozitarea ustensilelor tale de unghii, dar si a decoratiunilor destinate pentru nail art precum sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc. Este special conceputa pentru ca tu sa iti poti depozita cele mai des folosite pensule si decoratiu..
9,90 Lei 12,00 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Cutie depozitare manichiura White Box este ideala pentru depozitarea ustensilelor tale de unghii, dar si a decoratiunilor destinate pentru nail art precum sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc. Este special conceputa pentru ca tu sa iti poti depozita cele mai des folosite pensule si decorati..
9,90 Lei 12,00 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata - Recipient Nail - Art cu 4 Sloturi Blue este ideala pentru decoratiuni unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc.). Este special conceputa pentru ca tu sa iti poti tine cele mai folosite decoratiuni in acelasi loc! Cutia compartimentata pentru unghii dis..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata - Recipient Nail - Art cu 4 Sloturi Clear este ideala pentru decoratiuni unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc.). Este special conceputa pentru ca tu sa iti poti tine cele mai folosite decoratiuni in acelasi loc! Cutia compartimentata pentru unghii di..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata - Recipient Nail - Art cu 4 Sloturi Sweet Pink este ideala pentru decoratiuni unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc.). Este special conceputa pentru ca tu sa iti poti tine cele mai folosite decoratiuni in acelasi loc! Cutia compartimentata pentru ungh..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata Albastru, cu un Sertar si Maner este solutia practica mult asteptata pentru organizarea accesoriilor de frumusete! Echipata cu un sertar si maner, cutia inteligenta te va ajuta la depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilo..
29,90 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:29,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata Mov, cu Doua Sertare si Maner este solutia practica mult-asteptata pentru organizarea accesoriilor de frumusete! Echipata cu doua sertare si un maner, este ideala pentru depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilor de unghi..
39,90 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:39,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata Roz, cu Doua Sertare si Maner este solutia practica mult-asteptata pentru organizarea accesoriilor de frumusete! Echipata cu doua sertare si un maner, este ideala pentru depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilor de unghi..
39,90 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:39,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata Roz, cu un Sertar si Maner este ideala pentru aranjarea colectiei tale de beauty! Este creata pentru depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilor de unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc.) si a consumabilelo..
29,90 Lei 80,00 Lei
Fără TVA:29,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata Mov, cu un Sertar si Maner este solutia practica mult asteptata pentru organizarea accesoriilor de frumusete! Echipata cu un sertar si maner, cutia inteligenta te va ajuta la depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilor de ..
29,90 Lei 80,00 Lei
Fără TVA:29,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata, Roz este ideala pentru aranjarea colectiei tale de beauty! Este creata pentru depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilor de unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc.) si a consumabilelor. Confectionata dintr..
34,90 Lei 75,00 Lei
Fără TVA:34,90 Lei
Cutie Manichiura Compartimentata, Roz, Mare este ideala pentru aranjarea colectiei tale de beauty! Este creata pentru depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilor de unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc.) si a consumabilelor. Confectionata..
39,90 Lei 80,00 Lei
Fără TVA:39,90 Lei
Cutie Manichiura, compartimentata cu doua sertare si maner, albastra este solutia practica mult-asteptata pentru organizarea accesoriilor de frumusete! Echipata cu doua sertare si un maner, este ideala pentru depozitarea kitului de unghii, instrumentelor de mani-pedi, decoratiunilor, accesoriilor de..
39,90 Lei 100,00 Lei
Fără TVA:39,90 Lei
COMANDA acesta geanta si primesti CADOU o trusa Farduri - nuante in functie de stocul disponibil. Geanta Cosmetice Voiaj LUXORISE Germania, Ebony de calitate premium Germania are un stil exceptional si este potrivita pentru toate produsele cosmetice. Este special creata pentru pastrarea tuturor obie..
59,90 Lei
Fără TVA:59,90 Lei
COMANDA acesta geanta si primesti CADOU o trusa Farduri - nuante in functie de stocul disponibil. Geanta Cosmetice Voiaj LUXORISE Germania, Wild Rose de calitate premium Germania - este potrivita pentru toate produsele tale cosmetice. Este special creata pentru pastrarea tuturor obiectelor tale de m..
59,90 Lei
Fără TVA:59,90 Lei
Geanta Lampa UV din Aluminiu, Butterfly Euphoria - LUXORISE este excelenta pentru transportul si depozitarea produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling. Este practica si incapatoare, fiind potrivita pentru uz individual sau profesional. Designul unic si modern aduce un plus de eleganta. Avan..
189,90 Lei 300,00 Lei
Fără TVA:189,90 Lei
Geanta Lampa UV din Aluminiu, Disco Euphoria - LUXORISE este excelenta pentru transportul si depozitarea produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling. Este practica si incapatoare, fiind potrivita pentru uz individual sau profesional. Designul unic si modern aduce un plus de eleganta. Avantaje..
189,90 Lei 300,00 Lei
Fără TVA:189,90 Lei
Geanta Lampa UV din Aluminiu, Night Euphoria - LUXORISE este excelenta pentru transportul si depozitarea produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling. Este practica si incapatoare, fiind potrivita pentru uz individual sau profesional. Designul unic si modern aduce un plus de eleganta. Avantaje..
189,90 Lei 300,00 Lei
Fără TVA:189,90 Lei
Geanta Lampa UV din Aluminiu, Pink Euphoria - LUXORISE este excelenta pentru transportul si depozitarea produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling. Este practica si incapatoare, fiind potrivita pentru uz individual sau profesional. Designul unic si modern aduce un plus de eleganta. Avantaje ..
189,90 Lei 300,00 Lei
Fără TVA:189,90 Lei
Geanta Makeup din Aluminiu cu Oglinda, Black Pattern, LUXORISE este perfecta pentru rutina ta zilnica. Detine un spatiu excelent de transport si depozitare a produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling. Designul englezesc ii confera un aspect classy-chic de invidiat, iar captuseala interioara..
149,90 Lei
Fără TVA:149,90 Lei
Geanta Makeup din Aluminiu cu Oglinda, Elegant Black - LUXORISE este perfecta pentru rutina ta zilnica. Detine un spatiu excelent de transport si depozitare a produselor cosmetice, de manichiura si hairstyling. Designul englezesc ii confera un aspect classy-chic de invidiat, iar captuseala interioar..
149,90 Lei
Fără TVA:149,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 163 (5 pagini)