Meniu
Cosul tau

Matrita Unghii

Matrita Metalica Stampila Unghii - Halloween este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala p..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala pent..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii Butterfly - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja spe..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii Cherry - Love este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii DXE03 - Halloween este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja spec..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii DXE25 - Halloween este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja spec..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii DXE27 - Halloween este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja spec..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii Lilly - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja special..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii LUX-01 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii LUX-02 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii LUX-03 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
3,89 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,89 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii LUX-05 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii LUX-06 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
3,89 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,89 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii LUX-07 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii LUX-08 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M10 - Cartoon este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M11 - Cartoon este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M13 - Halloween este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M14 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M15 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M16 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M22 - Fashion este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M24 - Fashion este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M27 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,89 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,89 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M29 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M3 - Love Story este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja specia..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M37 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
4,00 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:4,00 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M38 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
4,00 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:4,00 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M39 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M40 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M41 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,89 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,89 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M44 - Fashion este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M45 - Fashion este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M5 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala p..
3,89 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,89 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M50 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Matrita Metalica Stampila Unghii M51 - Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala ..
3,90 Lei 9,00 Lei
Fără TVA:3,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 125 (4 pagini)