Mic, compact si foarte puternic, miniexcavatorul este utilajul preferat in constructii!

 

Mini excavatoarele sunt solicitate si au devenit populare in ultimul deceniu in sectoarele constructiilor, locuintelor si infrastructurii, datorita performantei lor ridicate, caracterului practic, valorilor excelente de afaceri si fiabilitatii. Cu toate acestea, nu orice miniexcavator este potrivit pentru fiecare lucrare. De aceea ar trebui sa inchiriati masini de constructii de diferite dimensiuni si greutati in functie de lucrarea pe care trebuie sa o finalizati. Mai jos sunt cateva avantaje ale utilizarii unui miniexcavator.

Cele mai mari preocupari atunci cand inchiriez echipamente de constructii este transportul acestora dintr-un loc in altul. Stim cu totii ca masinile mai mari sunt mai greu de transportat si, de asemenea, poate costa suplimentar deplasarea. De aceea oferim un miniexcavator pentru ca este mai usor de transportat cu remorca sau paturi de pickup extinse.

Majoritatea operatorilor pot invata sa foloseasca controlul miniexcavatorului in cateva minute. Si aproape oricine poate folosi acest echipament si poate incepe imediat.

In comparatie cu excavatoarele mari, miniexcavatoarele sunt mult mai ieftin de inchiriat. De asemenea, puteti economisi din permisele de conducere comerciale si permisele speciale atunci cand transportati echipamente pe autostrazi. Economisirea banilor pe licente si permise speciale este un bonus major pentru orice antreprenor.

In comparatie cu excavatoarele mai mari, miniexcavatoarele pot manevra cu usurinta pe orice santier de lucru. De asemenea, poate accesa toate zonele si poate reduce timpul de pozitionare. Miniexcavatoarele produc mai putin zgomot in comparatie cu omologii lor mai mari. Reducerea stresului cauzat de plangerile de zgomot poate ajuta antreprenorul si, de asemenea, operatorul, asa ca utilizarea unui miniexcavator este o necesitate, mai ales atunci cand lucrati pe santiere rezidentiale.

Unul dintre motivele principale pentru care multi antreprenori si constructori prefera sa inchirieze miniexcavatoare este faptul ca dimensiunile lor mici si compacte sunt potrivite pentru a lucra in zone dificile. Cu o gama larga de atasamente diferite pentru excavatoare, miniexcavatoarele pot ajunge in locuri care nu pot fi atinse de masinile normale de sapat.

Intr-o industrie in care versatilitatea si eficienta sunt de mare importanta, miniexcavatorul poate deveni cel mai bun prieten al operatorului. De la introducerea lor in forta de munca, au fost utilizati pentru o varietate de proiecte, fie intr-un cadru rezidential, fie pe un santier de proiect de dimensiuni medii. Miniexcavatoarele au fiabilitate ridicata si performante excelente, facandu-le un element de baza printre multe intreprinderi de constructii. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru o serie de cerinte, reducand in acelasi timp costurile de operare, ceea ce este benefic pentru companie si persoana care angajeaza.

Deoarece echipa retutilaje.ro  considera ca miniexcavatoarele sunt o parte esentiala a oricarei afaceri de constructii, am respectat mai jos o lista de 5 motive pentru care miniexcavatoarele sunt benefice:

-Acces la fata locului;

-Transport;

-Costuri de operare;

-Daune reduse la locul de munca;

-Productivitate si agilitate.

Fiind o masina atat de mica, miniexcavatoarele sunt capabile sa acceseze o mare varietate de alei si pasaje generale la fata locului. Capacitatea de a functiona in puncte de acces inguste permite unui miniexcavator sa acceseze punctele de acces ale santierului pe care alte utilaje pur si simplu nu le pot ajunge. In comparatie cu un excavator standard, miniexcavatoarele cauzeaza mici probleme la desfasurarea unui excavator la fata locului si mareste productivitatea proiectului vostru.

Transportul unui miniexcavator este un proces usor in comparatie cu excavatoarele mai mari. Deoarece miniexcavatorul este mult mai mic decat omologul sau, le puteti transporta cu usurinta pe o remorca, eliminand astfel costurile costisitoare de mutare a unui excavator mai mare. Obtineti si beneficiile suplimentare ale dimensiunii si agilitatii lor. De asemenea, miniexcavatoarele se pot potrivi perfect intr-un camion rutier pentru o combinatie de camion si caine. Posibilitatile sunt nesfarsite!

Intr-un sector al constructiilor extrem de atent la costuri, miniexcavatoarele au devenit foarte populare. Miniexcavatoarele economisesc o suma buna de bani in comparatie cu excavatoarele mai mari, datorita amprentei lor de lucru. O multime de miniexcavatoare sunt capabile sa se ocupe de aceleasi proiecte pe care le pot face excavatoarele mai mari, dar la un cost mai mic, deoarece excavatoarele mai mari costa mai mult de intretinut.

Cand vine vorba de finalizarea oricarui proiect de santier, doriti sa provocati cat mai putine daune posibile zonei inconjuratoare. Miniexcavatoarele fac exact asta, deoarece sunt mult mai usoare decat omologul lor, permitandu-le sa treaca peste sol si alte materiale fara a-l distruge, mai ales pe vreme umeda. Datorita amprentei lor reduse de functionare, acest lucru reduce efectele asupra cailor de acces, precum si asupra patului de gradina.

Un domeniu in care miniexcavatorul se afla cu adevarat deasupra oricarui excavator mai mare este atunci cand este nevoie de o masina agila, dar functionala si productiva. Miniexcavatoarele sunt foarte manevrabile pe orice santier datorita dimensiunii lor, dar ofera, de asemenea, o gama larga de atasamente, permitandu-le sa intreprinda diverse proiecte de excavare pe care excavarea mai mare pur si simplu nu le poate incerca. A avea un mini excavator care este agil si creste productivitatea este cu siguranta un castigator in cartea tuturor. Excavatoarele mici nu sunt la fel de mari sau grele ca excavatoarele mari, dar pot fi inca folosite pentru lucrari mici, cum ar fi indepartarea cioturilor de copaci.

Un miniexcavator poate fi de dimensiuni mici, dar este mare in ceea ce priveste puterea si versatilitatea, cu tot felul de lucrari de rezolvat in jurul casei sau in curte. De la comoditate si economie de timp pana la aspectul sigurantei, nu exista niciun motiv sa nu profitati de acest echipament daca aveti nevoie de el pentru proiectul vostru.