Modele sabloane unghii

 

Din ce in ce mai multe persoane pun accent pe modul in care propriile unghii arata, fapt pentru care, de cele mai multe ori, acesta apeleaza la produse care prezinta calitate ridicata, pentru ca rezultatele sa fie intotdeauna pe masura. Printre cele mai populare produse des utilizate pentru manichiura se numara inclusiv sabloanele pentru unghii, care au fost special concepute pentru prelungirea unghiei, in asa masura incat aspectul final al manichiurii sa fie unul dorit si totodata unghia sa prezinta o forma armonioasa. In cele din urma rezultatele vor fi impecabile si vor putea rezista pentru o lunga perioada de timp.

Deseori aceste produse sunt utilizate mai ales datorita faptului ca prezinta caracteristici unice, care pot fi greu de egalat de catre alte produse. Sabloanele se pot prinde usor de unghie, fara a exista riscul ca acestea sa se dezlipeasca in mijlocul procesului de constructie. Mai mult de atat, produsele pot fi utilizate indiferent de forma unghiei sau de dimensiunile acesteia, fiind perfecte atat pentru unghiile mici, cat si pentru cele destul de lungi. Asadar, sabloane unghii  1700 pentru constructii sunt perfecte pentru oricine, iar rezultatele finale vor fi intotdeauna pe masura asteptarilor.

De altfel, o alta caracteristica importanta a cestui produs este reprezentata de faptul ca acesta este compatibil cu o gama larga si extrem de variata de geluri de constructie. Pe suprafata acestuia vor putea fi aplicate oricand, fara a exista riscul sa se lipeasca de suprafata sablonului. Acest lucru este datorat in intregime faptului ca sabloanele sunt confectionate doar din materiale de inalta calitate, care nu se vor deteriora rapid in urma contactului cu gelul si nici nu se vor lipi de gel in momentul in care acesta este uscat in lampa UV. Asadar, sabloanele sunt ideale pentru majoritatea manichiurilor cu gel, care implica si prelungirea patului unghial.

Este esential sa se foloseasca sabloanele mai ales cand se doreste sa se ofere unghiei o forma noua. Cu ajutorul acestora se va putea realiza o prelungire perfecta, care sa fie dura si totodata rezistenta. In acest mod, se va putea oferi cu siguranta o forma noua a unghiei, care sa aiba un aspect interesant si care sa fie in completa armonie cu tipul de manichiura ales. Mai mult de atat cu ajutorul gelurilor se vor putea realiza inclusiv manichiuri care prezinta un grad mare de complexitate. De cele mai multe ori rezultatele finale vor fi intotdeauna impecabile si vor iesi usor in evidenta.

Sabloane Constructie Unghii LUXORISE Clasic Stiletto, 500 buc

Acest produs este ideal pentru constructia unghiilor cu acryl, cat si pentru cea a unghiilor cu gel UV, datorita faptului ca prezinta un aspect unic si un design clasic. In momentul in care sunt aplicate, riscul ca aceste sabloane sa se miste in timpul procesului de constructie este unul minim, fapt pentru care se vor putea obtine rezultate ideale.

Sabloane Constructie Unghii LUXORISE All Form, 500 buc

Produsul este ideal pentru constructia unghiilor false deoarece prezinta un design clasic, fapt pentru care acesta poate fi folosit atat impreuna cu gel UV, cat si acryl. Aceste sabloane prezinta inclusiv o stabilitate extrem de mare, fapt pentru care sunt excelente pentru a se obtine rezultate impecabile, intr-un timp redus.

Sabloane Unghii Gel Plastifiate LUXORISE, 500 buc

Aceasta rola contine pana la 500 de bucati de sabloane, care sunt ideale pentru constructia unghiilor false cu ajutorul gelului UV, dar si cu acryl, pentru a se putea obtine in cel mai scurt timp rezultate optime. Mai mult de atat, produsul este ideal pentru constructia unghiilor de diferite forme si lungimi.

Sabloane Constructie Unghii Fluture – LUXORISE, 500 buc

Produsul este ideal pentru constructia unghiilor false, in special pentru cele care au forma patrata. De cele mai multe ori produsul poate fi folosit impreuna cu gelurile de constructie UV, dar si cu acrylul, pentru a se obtine manichiura dorita, in cel mai scurt timp. Imediat dupa aplicare, sablonul va ramane fixat.

Sabloane Constructie Unghii LUXORISE Soft Stiletto – Gold, 500 buc

Produsul este perfect pentru constructia diferitelor modele de unghii, care prezinta anumite lungimi, datorita faptului ca acesta este ideal pentru a fi folosit impreuna cu acryl si gel UV. Mai mult de atat, produsul joaca un rol esential in special atunci cand vine vorba de constructia unor unghii perfecte, care sa reziste pentru o lunga perioada de timp.

Sabloane Constructie Profesionale Duo Size LUXORISE, 500 buc

Acest produs prezinta un design unic si inovator, fapt pentru care este ideal pentru constructia unghiilor false de diferite dimensiuni. Mai mult de atat, produsul este compatibil atat cu gelul UV, cat si cu acrylul, fapt pentru care poate ajuta la obtinerea manichiurii perfecte, in cel mai scurt timp cu putinta.

Sabloane Constructie Unghii LUXORISE Plastifiate Fluture, 500 buc

Produsul este ideal pentru realizarea unghiilor false, datorita faptului ca prezinta un design clasic, ce poate fi foarte usor de folosit. De altfel, produsul poate fi folosit impreuna cu gelul si acrylul pentru a obtine rapid manichiura ideala. Asadar, cand vine vorba de constructia unghiilor false, utilizarea sablonului este de nelipsit.

Sabloane Unghii Constructie SensoPRO Milano – 100 buc

Aceste sabloane sunt universale, fapt pentru care sunt ideale pentru constructia cu gel sau cu acryl. Datorita faptului ca prezinta o calitate ridicata, materialul folosit  nu se va lipi usor pe sablon, in timp ce textura acestuia nu va ramane imprimata pe unghie. Asadar, acest produs poate fi folosit pentru realizarea oricarui tip de manichiura.

Sabloane Constructie Unghii Fluture Portocaliu, LUXORISE 50 buc

Sablonul este ideal pentru orice tip de manichiura, datorita faptului ca acesta se lipeste usor pe suprafata unghiei si ramane nemiscat pe intreaga perioada a realizarii manichiurii. Mai mult de atat, este ideal pentru a fi folosit atat cu gel UV, cat si cu acryl, fapt pentru care poate fi realizata cu usurinta orice tip de manichiura.

Sabloane Constructie Unghii LUXORISE Fluture, 50 buc

Produsul propune un design clasic, fapt pentru care este ideal pentru a fi folosit in constructia unghiilor, atat in cazul celor realizate cu gel, cat si in cazul celor cu acryl. Sabloanele vor ramane fixate pe intrega durata a procesului de constructie, fapt pentru care rezultatul final va fi unul impecabil.

FAQ

  1. Cum pot fi folosite sabloanele?

Datorita faptului ca produsul este unul unic, cu un design practic, acesta poate fi folosit extrem de usor. Tot ceea ce trebuie facut este ca sablonul sa fie dezlipit si aplicat direct sub unghie. Ulterior, in functie de gradatiile de pe sablon se va putea construi lungimea unghiei. De altfel, la finalul procesului de uscare, sablonul va putea fi indepartat cu succes, fara a exista riscul ca prelungirea sa se rupa sau sa se fisureze.

  1. Cu ce produse este compatibil sablonul?

Sabloanele pot fi compatibile in totalitate atat cu gelurile de constructie, cat si cu acrylul, datorita faptului ca aceste produse prezinta o vascozitate ridicata, fapt pentru care se vor intinde perfect pe intreaga suprafata a sablonului. De cele mai multe ori, la finalul procesului de constructie, aceste produse prezinta o duritate destul de mare. Asadar, in momentul in care sablonul este complet indepartat nu va exista riscul sa se petreaca anumite accidente.

Totusi, este important de mentionat faptul ca sablonul nu poate fi folosit cu oja semipermanenta sau cu lacuri de unghii.

  1. Care sunt instrumentele compatibile cu sabloanele?

Printre instrumentele care sunt compatibile cu sabloanele se numara pensulele. Cu ajutorul acestora se va putea reda lungimea dorita, iar tehnicienii se vor putea asigura de faptul ca intreaga suprafata a unghiei a fost acoperita in mod corespunzator. Totusi, este important de stiut faptul ca pilele, atat cele clasice, cat si cele electrice, sunt potrivite pentru pasul final al constructiei unghiei.

  1. Care sunt cele mai potrivite sabloane pentru unghiile cu gel?

Toate sabloanele care se regasesc pe piata sunt potrivite cu unghiile cu gel, datorita faptului ca acestea au fost special concepute pentru constructia cu ajutorul unui astfel de material. Asadar, sablonul, indiferent de forma sau textura este compatibil 100% cu toate gelurile de constructie.