O scrumiera Raki, garanteaza pastrarea curateniei si securitatea oamenilor

 

Fumatorii nu se pot lasa de fumat usor, iar acest lucru nu este de condamnat. Nu exista om care sa nu aiba micile sale placeri vinovate, carora li se spun vicii. Unii fac abuz de cafea, altii iubesc ceaiul negru cu diferite arome, sunt si persoane care consuma alcool cu placere si evident, oameni care nu pot trai fara sa aprinda o tigara.

Din afara este usor de pus etichete si de condamnat. Cand cineva judeca un fumator ar trebui sa porneasca acest demers (desi nu are dreptul sa o faca) de la propria sa evaluare si sa se gandeasca daca el ar putea renunta la viciul sau.

Un fumator drag pune pe ganduri evident, fiindca tigara dauneaza grav sanatatii, dar decizia de a se lasa de fumat trebuie sa ii apartina. Pana atunci, fumatorilor trebuie sa li se puna la dispozitie scrumiere Raki , atat la domiciliu, cat si in spatiile de fumat din restaurante si institutii.

Importanta scrumierelor este uriasa. In scrumiere sting fumatorii chistocurile cu urme de jar. Ce s-ar intampla sa fie aruncate la voia intamplarii prin curti si sa fie luate de vant si duse pe vegetatia uscata sau pe constructiile din lemn uscat? Ele s-ar aprinde indata. Un chistoc aprins care nu este stins inainte de a fi abandonat si nu este asezat intr-un loc sigur reprezinta un risc de incendiu.

Din pacate, au fost cazuri in care oamenii au adormit cu tigarile aprinse si consecintele au fost tragice. Scrumiera permite sa se pastreze curatenie cand oamenii stau la masa, mananca sau beau o cafea impreuna. Evident ca scrumul aruncat peste tot scade pofta de mancat si de baut, fiind un aspect al mizeriei. De asemenea, scrumul, chistoacele care nu sunt indepartate, in timp, emana un miros suparator. Resturile stranse in scrumiera pot fi puse la cos foarte usor, scrumiera se spala sau se sterge cu un servetel si totul este tinut sub control.

Un alt aspect care subliniaza importanta scrumierei este acela ca orice chistoc poate fi o bomba ecologica, de aceea cele aruncate la voia intamplarii pe sub mese si prin curti ar trebui sa fie adunate cu manusi de protectie.

Dar lumea nu se gandeste tot timpul asa de profund si asa apar bolile.

Exista scrumiere antivant care pot fi asezate pe mesele de pe terase si pe cele din aer liber. Ele sunt atat de grele incat nu pot fi date jos de pa masa sau sparte. O asemenea scrumiera costa 46, 09 lei, un pret mai mult decat onest daca se iau in calcul toate detaliile care subliniaza importanta acestui produs.

Uneori, fumatorul atent cere sa i se aduca o farfurioara din setul de cafea, dar nu este acelasi lucru. Farfurioara respectiva este usoara, intinsa si ea poate fi varsata din greseala de cei care stau la masa. In plus, daca materialul din care este facuta este fin, risca sa se pateze sau sa se crape la interactiunea cu chistocul aprins.

Scrumierele puse la dispozitia fumatorilor sunt deosebit de educative. Chiar si cei care obisnuiesc sa arunce peste tot scrumul si resturile rezultate din fumat vor fi mult mai disciplinati la vederea scrumierei.

Este ca si cum cel care arunca gunoiul pe strada trece pe langa cosul de gunoi stradal, iar prezenta acestuia este ca o mustrare pentru el.

In stocul magazinului Raki se afla 103 modele de scrumiere, avand un compartiment mare sau o multime de compartimente mici in care fiecare fumator poate scutura fumul si poate stinge chistoacele.

Ele sunt: albe, transparente, maronii, realizate din inox rezistent, din sticla rezistenta, din plastic neinflamabil. Unele sunt clasice, dar exista si scrumiere in forma originala de roata sau scrumiera cu apa COK CERAMICA 11,5x5cm care absoarbe mirosul de tutun si fumul prin intermediul apei din rezervor.

Se pot comanda si scrumiere speciale pentru trabuc. Raki iubeste ordinea, confortul si securitatea oamenilor, de aceea le pune la dispozitie romanilor produse care sporesc gradul de igiena, de confort si de siguranta al celor care cumpara produse din acest magazin.

Atat scrumierele din cupru sau din otel, cat si cele din sticla sau din ceramica ajung in perfecta stare la destinatie datorita ambalarii lor responsabile.

De asemenea, se poate aduce un stop de culoare pe masa fumatorilor, fiindca exista scrumiere rosii, galbene, mov si verzi.

Salile de mese ale restaurantelor si bucatariile domnitelor pot arata ca niste veritabile muzee de arta cu exponate colorate, moderne, simple sau cu diferite decoratiuni.

Exista scrumiere asa de frumoase, incat oamenilor le este mila sa le foloseasca. In magazin sunt farfurii  asa de elegante, incat consumatorii se considera norocosi cand sunt serviti in ele. Totul tine de alegere, fiindca de cele mai multe ori produsele foarte bune nu sunt cele mai scumpe din categoria lor. De pilda, scrumiera cu apa din ceramica este de trei-patru ori mai ieftina decat scrumiera clasica din cupru sau din sticla rezistenta.

O vizita pe site-ul magazinului este recomandata tuturor fiindca:

-este linistitoare prin produsele frumoase si utile care sunt expuse ordonat pe site.

-echivaleaza cu informarea. Este bine ca gospodina si managerii restaurantelor sa stie ce a aparut nou in ceea ce priveste gatitul mancarii, servirea acesteia si in domeniul instrumentelor si echipamentelor cu ajutor carora se organizeaza perfect un bufet suedez.

-magazinul este sursa sigura si confortabila de aprovizionare, care nu necesita deplasare de la domiciliu. Produsele comandate sunt livrate la adresa indicata in cel mai scut timp si toata lumea va fi pe deplin multumita.