Meniu
Cosul tau

Ornamente Unghii

Decoratiune Unghii 3D - Bradulet 01
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Bradulet 01 este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu sub forma de Brad , cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru rea..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Bradulet 02
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Bradulet 02 sunt elementele de nail art ce pot completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu sub forma de Brad , cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru reali..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Bradulet 03
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Bradulet 03 este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu sub forma de fundita Brad , cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pe..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Braiding Ornament
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Braiding Ornament este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manich..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Buchet Flori 01
-39 %
Ornament metalic format din trei flori in culori diferite, doua dintre ele avand perlute fine in mijloc, si un stras azuriu. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel sau acryl, adaugand o nota de stil si eleganta unghiilor tale ! D..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Copac cu fructe multicolor
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Copac cu fructe multicolor este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Crystal Bow
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Crystal Bow este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii ..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Cute Bow
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Cute Bow este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu ..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Diamond Bow
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Diamond Bow pe fond argintiu sub forma de fundita este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru re..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Diamond Spider
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Diamond Spider este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiur..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Floare din strasuri 02
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Floare din strasuri 02 este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Floare Roz 02
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Floare Roz 02 este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiuri..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Fundita argintie cu 2 pietre de zirconiu
-44 %
Decoratiune Unghii 3D - Fundita argintie cu 2 pietre de zirconiu sub forma de fundita e ste un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfe..
8,90 Lei 16,00 Lei
Fără TVA:8,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Fundita cu perle 06 set 2 bucati
-39 %
Ornament metalic sub forma de fundita pe care sunt montate perle. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel sau acryl, adaugand o nota de stil si eleganta unghiilor tale ! Dimensiuni: 8 x 7 mm..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Gold Flowers
-39 %
Ornamente metalice aurii sub forma de floare. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel sau acryl, adaugand o nota de stil si eleganta unghiilor tale !..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Gold Little Flowers
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Gold Little Flowers este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea mani..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Lemon Verbena
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Lemon Verbena este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiuri..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Little Braiding
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Little Braiding este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu sub forma de Fundita , cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pen..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Mysterious Pearl
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Mysterious Pearl pe fond argintiu sub forma de fundita, cu strasuri finute atasate este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Om de Zapada
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Om de Zapada este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu sub forma de Om de Zapada , cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta p..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Phlox
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Phlox este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Pink Ladybug
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Pink Ladybug este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Red Ladybug
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Red Ladybug este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii ..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Red Turtle
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Red Turtle este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii c..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Shiny Pearls Bow
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Shiny Pearls Bow este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichi..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Snow White Bow
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Snow White Bow este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiur..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Tiara pentru degetul mic cu 3 pietre de zirconiu
-44 %
Decoratiune Unghii 3D - Tiara pentru degetul mic cu 3 pietre de zirconiu sub forma de diadema, ornamentata cu trei pietre de zirconiu este perfecta pentru a realiza un model reversed french pe unghia degetului mic. Acesta este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Ornamentu..
8,90 Lei 16,00 Lei
Fără TVA:8,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - Triangular Bow
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - Triangular Bow este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiur..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiune Unghii 3D - White Flower
-39 %
Decoratiune Unghii 3D - White Flower este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic pe fond argintiu cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiuni Unghii 3D - Buburuza roz set 2 bucati
-39 %
Decoratiuni Unghii 3D - Buburuza roz set 2 bucati este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu ..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita cu perle 05
-39 %
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita cu perle 05 este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel sa..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita cu strasuri 01
-39 %
Decoratiuni Unghii 3D argintiu sub forma de fundita cu strasuri aplicate. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel sau acryl, adaugand o nota de stil si eleganta unghiilor tale ! Dimensiuni: 10 x 6 mm..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita cu strasuri 03
-39 %
Decoratiuni Unghii 3D metalic argintiu sub forma de fundita cu strasuri aplicate. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel sau acryl, adaugand o nota de stil si eleganta unghiilor tale ! Dimensiuni: 10 x 6 mm..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita cu strasuri 05
-39 %
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita cu strasuri 05 este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita culori multicolore neon set 2 bucati
-39 %
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita culori multicolore neon set 2 bucati este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realiza..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita culori multicolore set 2 bucati
-39 %
Decoratiuni Unghii 3D - Fundita culori multicolore set 2 bucati este un element de nail art ce poate completa perfect manichiura ta. Acest ornament metalic cu strasuri fine atasate te va ajuta sa te remarci. Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea m..
4,90 Lei 8,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 48 (2 pagini)