Osiris, emblema serviciilor funerare excelente

Exista firme care dau dovada de atat de multa omenie, incat clientii le asimileaza ca facand parte din randul celor apropiati: familie, amici, nu le pot percepe ca pe niste parteneri de afaceri. Cum poate fi altfel, cand firma de servicii funerare este alaturi de apartinator de la primul apel, pana la sfarsitul inmormantarii?

Sunt momente in care oamenii au impresia ca sunt sfasietor de singuri, lasati sa se descurce cum pot tocmai cand au primit din mana destinului lovitura de gratie: moartea unei persoane dragi! Ce poate simti un sot caruia ii decedeaza partenera de viata si mama copiilor sai la ora 23, cand vecinii dorm toti si daca ar fi alaturi de el nu ar sti ce sa faca, iar copiii sunt in strainatate?

Ce pot face copiii carora le moare mama sau tatal? Chiar daca sunt la casele lor, durerea este aceeasi si nevoia de ajutor mare.

Oriunde a murit cel drag, trebuie actionat urgent, fiindca transformarile din corpul lipsit de viata impun pregatiri rapide de inmormantare sau de incinerare.

Exista reguli stricte legate de inmormantare si de incinerare, fiind obligatorii anumite acte care se obtin de la medic si de la autoritati. Reprezentantii firmei de pompe funebre Osiris isi asuma procurarea tuturor acestor documente in numele familiei si le aduce acasa, sa scuteasca apartinatorul de traume.

Familia indurerata este consiliata de reprezentantul firmei de pompe funebre sa aleaga pachetul de servicii care ii satisface dorintele si in acelasi timp se incadreaza in bugetul de care dispune. Aceasta firma este atipica in sensul bun al cuvantului. Ea este gata sa ajute si oamenii care dispun de bani, dar si pe cei care nu au putut sa stranga bani de inmormantare din motive obiective.

Sunt pachete de servicii acoperite de talonul de pensie. Apartinatorii care le aleg nu mai au nimic de facut, fiindca ele includ si actele de inmormantare si imbalsamarea, toaletarea, asezarea in sicriu, dar si transportul. Reprezentantii firmei se implica si in vederea dobandirii unui loc de veci gratuit, daca familia nu poseda unul.

In cei 20 de ani de activitate, echipa de la firma de pompe funebre Osiris stie exact ce trebuie pentru organizarea unei inmormantari traditionale si are in pachet toate produsele necesare. Apartinatorul poate fi linistit din acest punct de vedere, fiindca organizarea va fi ireprosabila. Vor fi in pachet: coliva, colacii, prescurile, batistele cu bani si lumanari, prosoapele pentru preot, cosul complet pentru cimitir.

Cu reprezentantul firmei de pompe funebre Osiris se poate discuta orice cum discuta cineva cu un prieten. De pilda, o persoana are pe cineva apropiat grav bolnav si stie ca in curand va deceda si i se pare prea grea povara de dus in sufletul sau. Printr-un apel telefonic poate solicita o consultanta predeces si va fi condus pas cu pas sa inteleaga, sa accepte si sa se pregateasca in vederea incercarii dramatice pe care i-o rezerva viitorul.

Informatii complete, bine structurate si pe inteles sunt prezentate si pe site, iar familia indurerata este libera sa aleaga:

-servicii de inmormantare sau de incinerare;

-pachete funerare complete decontate prin cuponul de pensie;

-pachete funerare complete: Strandard, Premium si Boston;

-pachete funerare sociale sau simplificate.

Exista familii care impart pachetele cu mancare buna si satioasa la cimitir si familii care nu impart sau organizeaza parastasul la restaurant. Firma Osiris are oferte potrivite pentru fiecare familie in parte.

Pachetele cu alimente de post sau de dulce contin multe bunatati si in plus, persoana care le primeste ramane si cu o amintire de la defunct: o cana din ceramica, o farfurie din acelasi material fin si o lingura din inox.

Articolele de pe site-ul firmei raspund la numeroase intrebari pe care si le pun cei ramasi in viata, cea mai importanta fiind aceea daca exista viata dupa moarte. Trimiterea biblica postata de reprezentantii firmei este inspirata: cei care au credinta, vor primi in dar viata vesnica.

Repatrierea decurge in aceleasi conditii de sustinere a familiei indurerate si de operativitate maxima.

Persoanele care au solicitat servicii funerare acestei firme confirma faptul ca de la apelul de solicitare a serviciilor si pana la sosirea echipei la adresa indicata, sa preia decedatul nu au trecut mai mult de 60 de minute. Operativitatea este ca un balsam pentru suflet in aceste clipe de tensiune maxima.

Apartinatorii care aleg pachete complete de servicii funerare nu mai au nicio grija legata de inmormantare si isi pot canaliza toate resursele in vederea pregatirii psihologice pentru despartirea de cel drag.

Oamenii se nasc in contratimp, isi sunt tovarasi de calatorie unii altora, se sustin si se imbratiseaza cu drag, impart tot ce au mai bun, stau la masa impreuna, apoi vine clipa inevitabila cand unul dintre ei dispare. E dureros, dar acesta este cursul vietii si apartinatorul trebuie sustinut in acele momente critice pentru el.

Firma Osiris stie sa panseze sufletul ranit si in acelasi timp sa se mobilizeze ca toate etapele sa fie parcurse la timp si incinerarea sau inmormantarea sa decurga conform planificarii. Persoanele care locuiesc in Otopeni sunt norocoase din acest punct de vedere. Multe firme de pompe funebre se pot inspira de la firma prezentata mai sus care in cei 20 de ani a acumulat experienta necesara pentru a oferi servicii funerare de top.

Familiile indoliate au apelat cu incredere la aceasta echipa de profesionisti, iar increderea le-a fost rasplatita pe deplin. Osiris ajuta apartinatorii sa isi indeplineasca la superlativ datoriile morale pe care le au fata de oamenii dragi care au trecut in nefiinta.