Meniu
Cosul tau

Paiete Unghii

Paiete Holografice Unghii LUXORISE Disco Lights YJ01 reprezinta o combinatie de paiete si sclipici care vor oferi unghiilor efecte speciale. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicare..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Disco Lights YJ02 reprezinta o combinatie de paiete si sclipici care vor oferi unghiilor efecte speciale. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicare..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Disco Lights YJ03 reprezinta o combinatie de paiete si sclipici care vor oferi unghiilor efecte speciale. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicare..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Disco Lights YJ04 reprezinta o combinatie de paiete si sclipici care vor oferi unghiilor efecte speciale. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicare..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Disco Lights YJ05 reprezinta o combinatie de paiete si sclipici care vor oferi unghiilor efecte speciale. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicare..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Disco Lights YJ06 reprezinta o combinatie de paiete si sclipici care vor oferi unghiilor efecte speciale. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicare..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Disco Lights YJ07 reprezinta o combinatie de paiete si sclipici care vor oferi unghiilor efecte speciale. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicare..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Disco Lights YJ08 reprezinta o combinatie de paiete si sclipici care vor oferi unghiilor efecte speciale. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicare..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Icy Power LX03 - Set 6 bucati contine decoratiuni pentru unghii care vor oferi un efect deosebit oricarei manichiuri si pedichiuri. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abo..
14,90 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Metal Power LX02 - Set 6 bucati contine decoratiuni pentru unghii care vor oferi un efect deosebit oricarei manichiuri si pedichiuri. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il a..
14,90 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Paiete Holografice Unghii LUXORISE Shine Power LX01- Set 6 bucati contine decoratiuni pentru unghii care vor oferi un efect deosebit oricarei manichiuri si pedichiuri. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il ab..
14,90 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Paietele Unghii 001 Cruella Heart - LUXORISE iti afiseaza pasiunea in prim plan, pe unghiute! Noile decoratiuni nail art iti ofera o forma atipica de inima care pulseaza de vitalitate si dorinta. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti infrumuseta..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paietele Unghii 003 Elsa Heart - LUXORISE iti afiseaza pasiunea in prim plan, pe unghiute! Noile decoratiuni nail art iti ofera o forma atipica de inima care pulseaza de vitalitate si dorinta. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti infrumuseta ma..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 004 Jasmine Heart - LUXORISE iti afiseaza pasiunea in prim plan, pe unghiute! Noile decoratiuni nail art iti ofera o forma atipica de inima care pulseaza de vitalitate si dorinta. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti infrumuseta m..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 005 Wendy Heart - LUXORISE iti afiseaza pasiunea in prim plan, pe unghiute! Noile decoratiuni nail art iti ofera o forma atipica de inima care pulseaza de vitalitate si dorinta. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti infrumuseta man..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 006 Ariel Heart - LUXORISE iti afiseaza pasiunea in prim plan, pe unghiute! Noile decoratiuni nail art iti ofera o forma atipica de inima care pulseaza de vitalitate si dorinta. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti infrumuseta man..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 007 Mulan Heart - LUXORISE iti afiseaza pasiunea in prim plan, pe unghiute! Noile decoratiuni nail art iti ofera o forma atipica de inima care pulseaza de vitalitate si dorinta. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti infrumuseta man..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 008 Cinderella Heart - LUXORISE iti afiseaza pasiunea in prim plan, pe unghiute! Noile decoratiuni nail art iti ofera o forma atipica de inima care pulseaza de vitalitate si dorinta. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti infrumuset..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paietele Unghii 010 Crimson Pendants - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideal..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paietele Unghii 013 Felicity - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 015 Famous Heart - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pent..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 017 Pure Heart - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 019 Fantasy - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 020 Party - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 021 Hypnotize - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru ..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 024 Flashlight - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 025 Pirate Treasure - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale p..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 026 Metallic Glam - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pen..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii 027 Energy - LUXORISE te fascineaza prin jocul lor de culori de pietre pretioase! Noile decoratiuni ovale de nail art iti lasa libertatea de creatie in imbinarea paietelor in orice stil doresti. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-t..
4,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Set paiete unghii circulare - accesorii nail art pentru manichiura si pedichiura, 12 culori diferite, folosite in ornamentarea manichiurii, atat pentru unghiile naturale cat si pentru unghiile false. Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina - ideale pentru a-ti infrumu..
14,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Set paiete unghii hexagon - accesorii nail art pentru manichiura si pedichiura, 12 culori diferite, folosite in ornamentarea manichiurii, atat pentru unghiile naturale cat si pentru unghiile false. Ofera unghiilor o sclipire unica (glamour), eleganta si rafinata. Se pot folosi in toate tehnicile: la..
14,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Paiete Unghii LUXORISE Butterfly Effect #01 este accesoriul de nail art de care ai nevoie pentru manichiuri stralucitoare. Prin aplicarea lor pe unghii, vei obtine efecte speciale. Paietele se deosebesc de alte elemente de nail art prin proprietatile lor unice de a capta lumina soarelui. Aceasta est..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii LUXORISE Butterfly Effect #010 este accesoriul de nail art de care ai nevoie pentru manichiuri stralucitoare. Prin aplicarea lor pe unghii, vei obtine efecte speciale. Paietele se deosebesc de alte elemente de nail art prin proprietatile lor unice de a capta lumina soarelui. Aceasta es..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii LUXORISE Butterfly Effect #011 este accesoriul de nail art de care ai nevoie pentru manichiuri stralucitoare. Prin aplicarea lor pe unghii, vei obtine efecte speciale. Paietele se deosebesc de alte elemente de nail art prin proprietatile lor unice de a capta lumina soarelui. Aceasta es..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii LUXORISE Butterfly Effect #012 este accesoriul de nail art de care ai nevoie pentru manichiuri stralucitoare. Prin aplicarea lor pe unghii, vei obtine efecte speciale. Paietele se deosebesc de alte elemente de nail art prin proprietatile lor unice de a capta lumina soarelui. Aceasta es..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Paiete Unghii LUXORISE Butterfly Effect #013 este accesoriul de nail art de care ai nevoie pentru manichiuri stralucitoare. Prin aplicarea lor pe unghii, vei obtine efecte speciale. Paietele se deosebesc de alte elemente de nail art prin proprietatile lor unice de a capta lumina soarelui. Aceasta es..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 279 (8 pagini)