Meniu
Cosul tau

Pensule Unghii

Pensula evantai pentru decor unghii nr.4 - Orange Fan in forma de evantai este folosita pentru decorarea unghiilor cu gel sau acryl. Aceasta pensula pentru unghii in forma de evantai este special conceputa pentru aplicarea pulberilor fine si a altor solutii in strat uniform. Economiseste timp prin e..
9,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Pensula evantai pentru decor unghii PinkDoll Nails in forma de evantai este folosita pentru decorarea unghiilor cu gel sau acryl. Asigurati-va ca obtineti precizie in timp ce va faceti manichiura, aceasta pensula pentru unghii evantai nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de produse pentru manichi..
4,90 Lei 12,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Pensula nail art LUXORISE Aqua Force este o pensula profesionala pentru pictura unghiilor. Ideala pentru trasarea de linii fine si crearea de modele miniaturiste pe unghii false sau manichiura naturala. Designul elegant al manerului in forma de coada de sirena adauga un plus de lux lucrarii tale. Es..
14,90 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Pensula nail art LUXORISE Mastery Crystal este o pensula profesionala pentru pictura unghiilor. Ideala pentru trasarea de linii fine si crearea de modele pe unghii false cu gel sau cu acryl sau unghii naturale. Designul elegant al manerului adauga un plus de lux lucrarii tale. Este recomandat ca pen..
14,90 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Pensula unghii profesionala pentru pictura unghii este ideala pentru trasarea de linii fine si definitivarea manichiurii french. Dispune de etui tubular pentru protectie. Este recomandat ca pensula pentru unghii sa se curete foarte bine dupa fiecare utilizare. Astfel ii prelungesti durata de viata s..
8,90 Lei 15,00 Lei
Fără TVA:8,90 Lei
Pensula nail art pentru linii fine nr. 1 SilverNail este ideala pentru trasarea contururilor si decoratiunilor subtiri si delicate. Iti va usura munca in definitivarea manichiurii french. Pensula unghii pictura este realizata din par de calitate si poate fi folosita pentru realizarea unor modele raf..
4,90 Lei 11,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Pensula nail art profesionala nr. 2, linii fine, french - Wood Stick este ideala pentru trasarea de linii fine si definitivarea manichiurii french. Pensula pentru unghii este de inalta calitate si va ajuta sa realizati modele frumoase si detaliate de manichiura tehnica. Daca folositi pensula manichi..
4,90 Lei 6,00 Lei
Fără TVA:4,90 Lei
Pensula pentru unghii acryl are varful realizat din fire foarte rezistente, perfecte pentru modelarea excelenta a unghiilor false. Manerul negru, subtire si foarte flexibil, va imbunatati semnficativ tehnica de modelare a manichiurii. Se recomanda curatarea atenta a ustensilei dupa fiecare utilizare..
11,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:11,90 Lei
Incearca Pensula unghii aplicare gel cu strasuri Nr. 6 - Black Luxury pentru o manichiura deosebita si rapida, chiar la tine acasa! Pensula metalica profesionala Socheal Germania pentru aplicare gel manichiura este frumos ornamentata cu strasuri. Dispune de capac de protectie si de etui tubular. Cre..
13,95 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:13,95 Lei
Pensula Unghii Aplicare Gel Nr. 4 Crystal Clear, LUXORISE este potrivita pentru constructia unghiilor cu gel. Crystal Clear Nr. 4 este realizata din materiale de calitate superioara ce imbina designul luxuriant cu cel practic. Manerul pensulei este comfortabil, in timp ce perii sintetici sunt rezist..
16,90 Lei 27,00 Lei
Fără TVA:16,90 Lei
Pensula Unghii Aplicare Gel Nr. 4 Crystal Clear, LUXORISE este potrivita pentru constructia unghiilor cu gel. Crystal Clear Nr. 6 este realizata din materiale de calitate superioara ce imbina designul luxuriant cu cel practic. Manerul pensulei este comfortabil, in timp ce perii sintetici sunt rezist..
16,90 Lei 27,00 Lei
Fără TVA:16,90 Lei
Creeaza-ti manichiura visata cu Pensula unghii aplicare gel UV Blue Twirl #06 pana la cele mai mici detalii. Datorita formei ergonomice, vei obtine precizie in lucrarea ta de construire a unghiilor tehnice cu gel. Contine fire deosebit de rezistente care isi pastreaza proprietatile de-a lungul timpu..
11,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:11,90 Lei
Pensula unghii aplicare gel UV LUXORISE Aqua Energy atrage prin latura sa practica si frumusetea designului sau. Creeaza-ti manichiura visata cu noua Pensula aplicare gel LUXORISE pana la cele mai mici detalii. Datorita formei ergonomice, vei obtine precizie in lucrarea ta de construire a unghiilor ..
14,90 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Pensula unghii aplicare gel UV LUXORISE Aqua Mirage atrage prin latura sa practica si frumusetea designului sau. Creeaza-ti manichiura visata cu noua Pensula aplicare gel LUXORISE pana la cele mai mici detalii. Datorita formei ergonomice, vei obtine precizie in lucrarea ta de construire a unghiilor ..
14,90 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Pensula unghii aplicare gel UV LUXORISE Crystal Ball atrage prin latura sa practica si frumusetea designului sau. Creeaza-ti manichiura visata cu noua pensula aplicare gel LUXORISE pana la cele mai mici detalii. Datorita formei ergonomice, vei obtine precizie in lucrarea ta de construire a unghiilor..
14,90 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Pensula unghii aplicare gel UV LUXORISE Crystal Clear atrage prin latura sa practica si frumusetea designului sau. Creeaza-ti manichiura visata cu noua pensula aplicare gel LUXORISE pana la cele mai mici detalii. Datorita formei ergonomice, vei obtine precizie in lucrarea ta de construire a unghiilo..
14,90 Lei 30,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Creeaza-ti manichiura visata cu Pensula unghii aplicare gel UV nr. 2 Symphony of Gems pana la cele mai mici detalii. Datorita formei ergonomice, vei obtine precizie in lucrarea ta de construire a unghiilor tehnice cu gel. Contine fire deosebit de rezistente care isi pastreaza proprietatile de-a lung..
11,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:11,90 Lei
Creeaza-ti manichiura visata cu Pensula unghii aplicare gel UV nr. 4 Symphony of Gems pana la cele mai mici detalii. Datorita formei ergonomice, vei obtine precizie in lucrarea ta de construire a unghiilor tehnice cu gel. Contine fire deosebit de rezistente care isi pastreaza proprietatile de-a lung..
11,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:11,90 Lei
Pensula unghii aplicare gel UV nr.10 cu capac si strasuri - PremiumNailDesign este construita din fibre puternice si dese, de culoare naturala, care nu se deterioreaza de-a lungul timpului. Manerul este foarte usor de manevrat, cu dimensiune potrivita. Pensula unghii se foloseste pentru tehnica de c..
14,90 Lei 24,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Pensula pentru aplicarea gelului UV nr.2 - Pale Lavender este fabricata din fire deosebit de rezistente, care nu isi pierd proprietatile de-a lungul timpului. Manerul roz, subtire, cu finisaje de calitate, asigura executarea lejera a miscarilor in timpul tehnicii de construire a unghiilor false din ..
8,90 Lei 15,00 Lei
Fără TVA:8,90 Lei
Pensula pentru aplicarea gelului UV nr.2 - Royal Orange este fabricata din fire deosebit de rezistente, care nu isi pierd proprietatile de-a lungul timpului. Manerul negru cu portocaliu, subtire, cu finisaje de calitate, asigura executarea lejera a miscarilor in timpul tehnicii de construire a unghi..
8,90 Lei 15,00 Lei
Fără TVA:8,90 Lei
Pensula unghii aplicare gel UV nr.3 cu etui tubular - Gold Digger este construita din fire foarte rezistente, cu densitate potrivita pentru aplicarea si formarea unghiilor cu gel. Datorita manerului subtire, cu finisaje de calitate, pensula este flexibila si foarte usor de folosit, garantand rezulta..
11,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:11,90 Lei
Pensula unghii pentru aplicare gel UV nr.6 SensoPRO este construita din fibre puternice si dese, de culoare naturala, care nu se deterioreaza de-a lungul timpului. Manerul este foarte usor de manevrat, cu dimensiune potrivita. Pensula pentru unghii se foloseste la tehnica de constructie din gel. Fir..
14,90 Lei 24,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Pensula unghii aplicare glitter si pigmenti Inspiring Browny te ajuta sa lucrezi cu pulberi mari cum ar fi pigmentii de culoare, glitter, sclipici. Datorita formei rotunde, vei putea manipula pulberile minerale cu acuratete. Contine fire deosebit de rezistente care isi pastreaza proprietatile de-a l..
11,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:11,90 Lei
Pensula unghii aplicare glitter si pigmenti Maroon Library te ajuta sa lucrezi cu pulberi mari cum ar fi pigmentii de culoare, glitter, sclipici. Datorita formei rotunde, vei putea manipula pulberile minerale cu acuratete. Contine fire deosebit de rezistente care isi pastreaza proprietatile de-a lun..
11,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:11,90 Lei
Pensula unghii cu 2 capete silicon si punctator Azure Art din materiale de calitate este specializata in crearea celor mai complexe modele de nail art. Un capat al insturmentului nail art este din silicon special conceput pentru modelarea gelurilor 4D, 3D, acryl si geluri plastelina de diferite mari..
19,90 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Pensula unghii cu 2 capete silicon si punctator Blue Art din materiale de calitate este specializata in crearea celor mai complexe modele de nail art. Un capat al instrumentului nail art este din silicon special conceput pentru modelarea gelurilor 4D, 3D, acryl si geluri plastelina de diferite marim..
19,90 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Pensula unghii cu 2 capete silicon si punctator Gold Art din materiale de calitate este specializata in crearea celor mai complexe modele de nail art. Un capat al insturmentului nail art este din silicon special conceput pentru modelarea gelurilor 4D, 3D, acryl si geluri plastelina de diferite marim..
19,90 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Pensula unghii cu 2 capete silicon si punctator Rose Art din materiale de calitate este specializata in crearea celor mai complexe modele de nail art. Un capat al insturmentului nail art este din silicon special conceput pentru modelarea gelurilor 4D, 3D, acryl si geluri plastelina de diferite marim..
19,90 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Pensula unghii Luxury Nail este utilizata special pentru realizarea decorurilor pe unghii si pentru realizarea french-ului de suprafata/pictat. Poate fi folosita la design floral, linii fine, babyboomer, pictura 3D. De asemenea, se poate folosi si la tehnica wet on wet (ud peste ud). Pensula nail ar..
14,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Pensula profesionala aplicare gel cu strasuri Nr. 6 - Silver Black Luxury este o pensula metalica profesionala Socheal Germania pentru aplicare gel manichiura , ornamentata cu strasuri. Dispune de capac de protectie si de etui tubular pentru protectie si transport facil. Creeaza-ti manichiura visata..
14,95 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:14,95 Lei
Incearca Pensula unghii profesionala aplicare gel cu strasuri Nr. 8 - Luxury Black pentru o manichiura profesionala! Pensula unghii metalica profesionala Socheal Germania pentru aplicare gel manichiura, ornamentata cu strasuri dispune de capac de protectie si de etui tubular. Creeaza-ti manichiura v..
14,95 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:14,95 Lei
Pensula unghii profesionala aplicare gel Nr. 4 - Rusty Black dispune de etui tubular pentru protectie. Creeaza-ti manichiura visata cu Pensula aplicare gel nr. 4 pana la cele mai mici detalii. Datorita formei ergonomice, vei obtine precizie in lucrarea ta de construire a unghiilor tehnice cu gel. Co..
8,90 Lei 15,00 Lei
Fără TVA:8,90 Lei
Punctatorul pentru unghii Original Enigma vine cu doua capete din inox de dimensiuni diferite. Instrumentul este deosebit de util pentru a crea puncte pe unghie cu precizie. Accesoriul de manichiura este utilizat in nail art sau pictura, oferind originalitate lucrarii tale. Gratie materialului de ca..
2,90 Lei 12,00 Lei
Fără TVA:2,90 Lei
Punctatorul pentru unghii Original Enigma vine cu doua capete din inox de dimensiuni diferite. Instrumentul este deosebit de util pentru a crea puncte pe unghie cu precizie. Accesoriul de manichiura este utilizat in nail art sau pictura, oferind originalitate lucrarii tale. Gratie materialului de ca..
2,90 Lei 12,00 Lei
Fără TVA:2,90 Lei
Punctatorul pentru unghii Original Enigma vine cu doua capete din inox de dimensiuni diferite. Instrumentul este deosebit de util pentru a crea puncte pe unghie cu precizie. Accesoriul de manichiura este utilizat in nail art sau pictura, oferind originalitate lucrarii tale. Gratie materialului de ca..
2,90 Lei 12,00 Lei
Fără TVA:2,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 40 (2 pagini)