Meniu
Cosul tau

Pigmenti

Corector de Culoare Rosu - Kerastase Reflection Touche Chromatique Colour Correcting Ink-in-Care, Red, 10ml - Produs din sectiunea Produse Cosmetice, categoria Vopsea de Par si Oxidant, subcategoria Pigmenti la pretul de 135 Lei; Producator: Kerastase..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Corector de Culoare Saten Rece - Kerastase Reflection Touche Chromatique Colour Correcting Ink-in-Care, Cool Brown, 10ml - Produs din sectiunea Produse Cosmetice, categoria Vopsea de Par si Oxidant, subcategoria Pigmenti la pretul de 135 Lei; Producator: Kerastase..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #02 Neon dezvaluie latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul de ochi se va..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #04 Royal dezvaluie latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul de ochi se v..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #05 Burning dezvaluie latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul de ochi se..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #09 Dubal dezvaluie latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul de ochi se v..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #10 Solemn dezvaluie latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul de ochi se ..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #11 Platinum dezvaluie latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul de ochi s..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #12 Peacock dezvaluie latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul de ochi se..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #13 Amethyst Crush dezvaluie latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul de ..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fard pleoape lichid Focallure #14 Ocean Light iti da in vileag latura indrazneata prin culoarea metalizata! Rezistenta, de lunga durata, intensa - totul este la superlativ cu fardul lichid Focallure. Formula avansata din spatele fardului metalic impiedica culoarea din a se strange pe pleoape. Fardul..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #01 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. D..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #02 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. D..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #03 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. D..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #04 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. D..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #05 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. D..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #06 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. D..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #07 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. D..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Fardul Pleoape Lichid Holografic UCANBE Intense Love #08 are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. D..
19,90 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #01 Cinderella are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #02 Joyful are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca dor..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #03 Mermaid are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca do..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #04 Dreamland are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #05 Phantasy are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca d..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #06 The Milkyway are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Da..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #07 Tiana are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca dori..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #08 Rose Gold are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #09 Gold Diamond are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Da..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #10 Hautbrion are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #11 Charming Brown are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. ..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #12 Night Star are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #13 Matcha are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca dor..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #14 Belle are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca dori..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Fard Pleoape Lichid Qibest Eye Shimmer #15 Branch are o textura unica, usoara, catifelata si se potriveste perfect unui machiaj de zi sau de seara! Sclipirile de diamant magulesc orice tip de frumusete feminina. Produsul se aplica usor, peste baza de machiaj - pentru un machiaj mai discret. Daca dor..
18,90 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Masca Par Normal Vopsit - Alfaparf Milano Pigments Hydrating Mask 200 ml - Produs din sectiunea Produse Cosmetice, categoria Vopsea de Par si Oxidant, subcategoria Pigmenti la pretul de 62 Lei; Producator: Alfaparf Milano..
62,00 Lei
Fără TVA:62,00 Lei
Masca Par Uscat Vopsit - Alfaparf Milano Pigments Nutritive Mask 200 ml - Produs din sectiunea Produse Cosmetice, categoria Vopsea de Par si Oxidant, subcategoria Pigmenti la pretul de 61 Lei; Producator: Alfaparf Milano..
61,00 Lei
Fără TVA:61,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 149 (5 pagini)