Meniu
Cosul tau

Platinum Gel SensoPRO

Platinum Gel Diamond Orchid - SensoPRO Italia, 5 ml este un gel colorat, creat special pentru manichiura cu unghii false. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata pe unghii. Efectele stralucitoare create de noul gel UV iti imbraca unghiile in sclipiri de cristal. Gelul U..
18,90 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Platinum Gel Emerald Desire - SensoPRO Italia, 5 ml este un gel colorat, creat special pentru manichiura cu unghii false. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata pe unghii. Efectele stralucitoare create de noul gel UV iti imbraca unghiile in sclipiri de cristal. Gelul U..
18,90 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Platinum Gel Glamour Queen - SensoPRO Italia, 5 ml este un gel colorat, creat special pentru manichiura cu unghii false. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata pe unghii. Efectele stralucitoare create de noul gel UV iti imbraca unghiile in sclipiri de cristal. Gelul UV..
18,90 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Platinum Gel Golden Treasure - SensoPRO Italia, 5 ml este un gel colorat, creat special pentru manichiura cu unghii false. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata pe unghii. Efectele stralucitoare create de noul gel UV iti imbraca unghiile in sclipiri de cristal. Gelul ..
18,90 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Platinum Gel Ice Queen - SensoPRO Italia, 5 ml este un gel colorat, creat special pentru manichiura cu unghii false. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata pe unghii. Efectele stralucitoare create de noul gel UV iti imbraca unghiile in sclipiri de cristal. Gelul UV Sen..
18,90 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Platinum Gel Night Shimmer - SensoPRO Italia, 5 ml este un gel colorat, creat special pentru manichiura cu unghii false. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata pe unghii. Efectele stralucitoare create de noul gel UV iti imbraca unghiile in sclipiri de cristal. Gelul UV..
18,90 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Platinum Gel Royal Glow - SensoPRO Italia, 5 ml este un gel colorat, creat special pentru manichiura cu unghii false. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata pe unghii. Efectele stralucitoare create de noul gel UV iti imbraca unghiile in sclipiri de cristal. Gelul UV Se..
18,90 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Platinum Gel Stellar - SensoPRO Italia, 5 ml este un gel colorat, creat special pentru manichiura cu unghii false. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata pe unghii. Efectele stralucitoare create de noul gel UV iti imbraca unghiile in sclipiri de cristal. Gelul UV Senso..
18,90 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)