Meniu
Cosul tau

Primer / Base Coat / Top Coat

Base Coat oja semipermanenta SensoPRO Italia formeaza o baza foarte durabila pe unghia naturala, pentru a impiedica pigmentarea acesteia dupa aplicarea ojei. Se aplica ca prim strat pe unghia naturala, in procesul de realizare a unghiilor cu oja permanenta. Acesta poate fi uscat cu orice lumina UV s..
24,90 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Base Coat oja semipermanenta Total Beauty formeaza o baza foarte durabila pe unghia naturala, pentru a impiedica pigmentarea acesteia dupa aplicarea ojei. Se aplica ca prim strat pe unghia naturala, in procesul de realizare a unghiilor cu oja permanenta. Poate fi uscat cu orice lumina UV sau LED. Po..
19,90 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Base Coat Oja Semipermanenta Ultra Strong SensoPRO Italia 10ml formeaza o baza foarte durabila pe unghia naturala, pentru a impiedica pigmentarea acesteia dupa aplicarea ojei. Este potrivit pentru unghiile subtiri. Avantaje Ultra Strong Base Gel Intareste unghiile subtiri si moi Flexibil - se aplica..
24,90 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Primer Unghii SensoPRO - Non Acid este folosit ca prim strat inainte de aplicarea gelului UV sau acrilului. Acesta absoarbe umiditatea, previne exfolierea si mareste aderenta gelului sau acrilului. Se aplica in strat subtire, fara a atinge cuticula si se usuca la aer. Cantitate: 10ml..
18,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Top Coat - Matt UV SensoPRO 10ml formeaza un finisaj cu efect mat foarte durabil dupa aplicarea ojei semipermanente. Acesta nu ingalbeneste unghiile. Se foloseste ca ultim strat pe unghiile realizate cu oja permanenta. Poate fi uscat cu orice lumina UV si este potrivit pentru uz profesional sau uz p..
18,90 Lei 34,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Top Coat Mat Lidan pentru oja semipermanenta si gel formeaza un finisaj mat durabil. Se foloseste ca ultim strat pe unghiile realizate cu oja semipermanenta sau gel pentru un aspect mat. Poate fi uscat cu orice lumina UV (timp de uscare 1 minut) sau LED (uscare in 30 de secunde). Aceasta potrivit pe..
24,90 Lei 55,00 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Top Coat Oja Semipermanenta SensoPRO Italia formeaza un finisaj lucios foarte durabil. Creeaza un efect fantastic de unghii stralucitoare dupa aplicarea ojei permanente. Acesta nu ingalbeneste unghiile. Se foloseste ca ultim strat pe unghiile realizate cu oja permanenta pentru a crea un efect lucios..
18,90 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Top Coat oja semipermanenta SensoPRO Italia formeaza un finisaj lucios foarte durabil. Acesta creeaza un efect fantastic de unghii stralucitoare dupa aplicarea ojei permanente. Nu ingalbeneste unghiile. Se foloseste ca ultim strat pe unghiile realizate cu oja permanenta pentru a crea un efect lucios..
24,90 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:24,90 Lei
Top Coat Oja Semipermanenta Total Beauty formeaza un finisaj lucios foarte durabil. Creeaza un efect fantastic de unghii stralucitoare dupa aplicarea ojei permanente. Nu ingalbeneste unghiile. Se foloseste ca ultim strat pe unghiile realizate cu oja permanenta pentru a crea un efect lucios. Poate fi..
19,90 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Top Coat Unghii UV Gel EzFlow 14 ml - Gel de Finish Topcoat formeaza un finisaj lucios foarte durabil. Creeaza un efect fantastic de unghii stralucitoare. Acesta nu ingalbeneste unghiile. Se aplica ca ultim strat pe unghii cu gel UV, unghii acrilice, unghii naturale, pentru a nu crea un efect lucios..
14,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)