Scaune la fel pentru invitati de sarbatori

Exista multe proverbe si zicatori legate de scaune, unul dintre cele mai expresive fiind:„Nepoftitul nu are scaun”. Dar ce se intampla cand nu exista scaune pentru toti invitatii sau exista scaune diferite pentru cei poftiti la masa de sarbatori?

Scaunul din plastic este rece si poate crapa sub invitat in primele secunde dupa ce s-a asezat pe el, mai ales daca oaspetele este mai greut. Cine poate sta 2-3 ore pe un asemenea scaun si sa se mai mentina si vesel tot timpul?

Un scaun fara spatar produce mari dureri de spate si de mijloc, fiindca obliga persoana care sta pe el sa aiba o pozitie incordata. Uneori colturile scaunului jeneaza. Sigur ca la petrecere masa alterneaza cu dansul si in aceste conditii oamenii se mai ridica de la masa, dar ca invitati, trebuie sa li se asigure tot confortul.

Ce simte un invitat cand lui i se arata un scaun din plastic sau din lemn rigid si fara spatar, iar altor invitati li se ofera scaune tapitate din catifea placuta la atingere, capabile sa sustina o greutate de 150 de kilograme?

Acest scaun exista si nu este rodul imaginatiei, iar in acest moment este accesibil datorita reducerii de pret. O asemenea piesa de mobilier se afla pe site-ul magazinului Domicilio si costa 145 de lei.

Promotie set 4 scaune tapitate outlet permite gazdei sa ofere scaune confortabile tuturor invitatilor. Scaune la fel arata faptul ca in ochii gazdei toti musafirii sunt egali si se bucura de respect maxim. Daca scaunele ar fi cumparate la bucata, 4 scaune ar costa 580 de lei, dar setul compus din 4 piese se dovedeste mult mai ieftin, pretul acestuia fiind de 476 de lei.

Domicilio inseamna:

-marfuri diverse si de calitate premium de care romanii au nevoie;

-livrare prompta si gratuita de la expozitia din Bucuresti, in orice sector al orasului. Cu exceptia paturilor orice piesa de decor sau de mobilier este livrata gratuit;

-magazinul online care ofera tuturor celor care se aboneaza la stirile site-ului in luna decenbrie un voucher de 50 de lei;

-reduceri de pana la 50 % la produse de calitate superioara.

Scaune dining DEMINA verde ACTONA sunt ieftine, confortabile si nu ocupa mult spatiu. Cand invitatii nu le ocupa, ele sunt stivuibile si se face suficient loc de dans. Acum este timpul ca gazda sa cumpere seturi de scaune pentru oaspetii sai. Un restaurant cu scaune verzi din catifea este linistitor, inspira optimism, in plus, decoratiunile interioare pot fi argintii, aurii, bej sau maro. Se pot face multe combinatii cromatice pline de eleganta.

Reducerile de pret sunt in floare si acum este timpul ca romanii sa caute piesele de mobilier de care au nevoie. Multe dintre mesele de cafea si scaune vin gata asamblate, prin urmare pot fi utilizate imediat, fara un efort in plus.

Proprietarul unui restaurant cu 100 de locuri va face economii substantiale, cumparand aceste seturi de scaune. In afara economiilor de bani, se iau in calcul si orele de munca pe care le implica piesele de mobilier care vin neasamblate.

Salariatii acestui restaurant despacheteaza seturile si asaza scaunele la mese si totul este gata.

In acest moment, o alta piesa care nu trebuie sa fie ratata este raftul negru SEAFORD 35x37x82.5 pe care se pot pune carti, documente sau diferite dispozitive. El poate servi si ca noptiera langa pat. In acest caz, pe el se va pune cana cu apa, telefonul, cartea din care citeste cineva inainte de culcare, folia cu medicamente, in cazul in care nu se simte bine.

Prevazut cu trei polite, facut din metal de calitate superioara si sticla rezistenta, acest raft este usor si poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul.

Acest spatiu generos de depozitare costa 170 de lei, fiind la reducere cu 50 %.

Pe site-ul acestui magazin se gasesc acele produse care nu sunt scumpe si reusesc sa dea casei un aspect nou si elegant. O oglinda decorativa, o masa de cafea, o veioza schimba atmosfera din casa, facand-o mult mai primitoare. De pilda, o masa de cafea are mai mult farmec decat o masa inalta, obisnuita la care oamenii trebuie sa se inalte sa ia ceva de pe ea.

Magazinele online permit oamenilor sa cumpere de la distanta, economisind timp si evitand deplasarile pe distante mari. De asemenea, pe site pot fi analizate ore intregi produsele. In fata lor, clientul este singur si este ajutat de fisa tehnica in care gaseste informatii privind:

-materialele din care este facuta piesa respectiva de mobilier;

-capacitatea de a sustine o anumita greutate;

-modul in care se face livrarea (asamblata sau neasamblata).

Pe site exista si marfuri mai scumpe, acestea facand parte din categoria produselor de lux. Datorita reducerilor, in prezent, un roman isi poate mobila intreaga casa cu bani putini. Mobila Doimicilio este ieftina, dar calitatea ei este excelenta.

Cand un cumparator alege un model de scaun trebuie sa fie atent si la modul in care sunt dispuse picioarele ca acestea sa nu ocupe mult loc. Un alt avantaj consta in capacitatea scaunelor de a fi ordonate in stive pentru ca in acest fel ocupa loc mai putin, cand se face curat in sala si nu trebuie sa fie scoase afara din incaperea respectiva.

Promotiile sunt valabile si la alte modele de scaune, la rafturi, lampi de iluminat si pendule. E timpul ca locuinta sa fie decorata de sarbatoare, iar lustrele argintii si aurii se potrivesc perfect atmosferei festive. Cu bani putini si multa imaginatie si atentie (la reduceri), casa poate arata la fel ca un hotel de cinci stele.