Schoellerallibert, salvatorul antreprenorilor

Agentii economici au nevoie de ambalaje cat mai multe. Cele din plastic sunt avantajoase fiindca sunt usoare si rezistente si isi mentin aspectul mult timp. Se stie ca plasticul este reciclabil si ieftin, de aceea ambalajele din acest material conduc in topul celor mai utilizate. Plasticul nu se deterioreaza din cauza interactiunii cu apa, prin urmare navetele din plastic, containerele si galetile pot fi spalate dupa utilizare si refolosibile. In prezent, agentii economici sunt pusi in dificultate din cauza crizei economice generate de ultimele evenimente internationale. Preturile la energie electrica au crescut, la carburanti de asemenea, iar simultan cu ele si costurile de productie, dar si cele de livrare sau depozitare. Produsele perisabile trebuie sa fie tinute in depozite racoroase sau in lazi frigorifice, iar depozitarea presupune costuri crescute. La catva timp urmeaza transportul marfurilor in tara sau in afara acesteia si agentul economic va constata ca i se va lua mai mult pe transportul marfurilor ca pana acum.

In aceste circumstante nu mai raman bani de ambalaje si producatorii incep sa se ingrijoreze. Ce este de facut?

Sa se solicite inchirieri navete Schoellerallibert fara a se cere vreo plata in avans, iar banii economisiti sa fie directionati catre aprovizionare sau productie. Ambalajele inchiriate sunt prevazute cu sisteme de urmarire care permit o gestionare eficienta a lor, dar si a produselor din ele.

In plus, solicitantii de ambalaje inchiriate se asigura de faptul ca in cazul in care activitatea inceteaza, ele pot fi returnate, iar depozitele nu se umplu inutil cu lazi din plastic sau containere. Fermierii stiu ca Schoellerallibert le pune la dispozitie atat ambalaje pentru produse solide, dar si pentru produse lichide. Piata ambalajelor s-a specializat atat de mult, incat se pot transporta atat substante periculoase la distante mari, persoanele care le manipuleaza aflandu-se in siguranta deplina in prezenta lor, dar si must de struguri sau de mere, detergent sau sampon lichid si multe altele.

Este deosebit de avantajos faptul ca un singur producator ofera solutii de depozitare a marfurilor solide si lichide si le livreaza cu maxima promptitudine ca procesul productiv sa nu fie intrerupt din lipsa de ambalaje.

In ambalajele de la acest producator se pot transporta mere, pere si gutui, dar si oua lichide (acum nu mai este o problema datorita temperaturilor scazute), suc de rosii sau zacusca. In fabricile de masini, componentele mici se pastreaza tot in ambalaje cu peretii compacti, sa nu se piarda. Din fabrici, piesele si anvelopele ajung in magazinele de piese auto aduse in ambaleje cumparate sau inchiriate de la Schoellerallibert. Sticlele cu bauturi racoritoare si cu bere sunt asezate in navetele din plastic care pot fi personalizate pentru mai multa vizibilitate. Substantele chimice lichide pot fi transportate la sute de kilometri distanta in galeti prevazute cu capac care pot fi sigilate, in cazul produselor periculoase si in containere prevazute cu capac, daca acestea nu sunt periculoase. Si magazinele de cosmetice au in stoc produse de diferite marimi care necesita ambalaje, sa nu se piarda pe drum.

Ojele, bigudiurile, fardurile de pleoape, rujurile se transporta in lazi prevazute cu capac sau in containere pentru ca valoreaza mult si se pot pierde pe drum. In plus, rujurile sunt fragile si necesita un ambalaj menit sa le protejeze la fel ca sticlele de oja.

De la fabricile de produse lactate sau alte alimente pleaca produse in intreaga tara tot datorita ambalajelor sigure. Firmele de curierat aleg si ele diferite containere pentru livrarea produselor scumpe si fragile la adresa precizata de cumparator in formularul de comanda.

Inainte de a comanda anumite ambalaje, vizitatorul site-ului firmei Schoellerallibert poate solicita consultanta gratuita. Clientul discuta deschis cu un reprezentant al firmei despre:

-produsele care urmeaza sa fie ambalate;

-cantitatea marfurilor ce sunt transportate si distanta la care vor fi duse;

-bugetul alocat ambalajelor.

Lipsa banilor nu anuleaza colaborarea cu acest furnizor de ambalaje din plastic, fiindca el se dovedeste foarte flexibil din acest punct de vedere.  Daca din alta parte agentii economici nu indraznesc sa solicite ambalaje in cazul in care nu au bani, Schoellerallibert este diferit de concurenta pentru ca:

  1. vinde ambalaje celor care au bani si doresc sa investeasca in ele;
  2. inchiriaza ambalaje antreprenorilor care au afaceri sezoniere si nu vor sa blocheze banii in navete sau containere din plastic. Sunt oameni de afaceri care nu isi permit sa umple depozitele pe care le au cu ambalaje, preferand sa la inchirieze si sa le returneze dupa ce au terminat cu ele.
  3. ofera un sistem avantajos de leasing pentru ambalaje in care cumparatorul decide cand achita prima transa.

Schoellerallibert livreaza ambalaje din plastic in lumea intreaga, avand contracte cu multinationale, cu supermarketuri, fabrici si depozite renumite, iar la cerere le personalizeaza cu insemnele cumparatorului.

In aceasta fabrica se produc si ambalaje din plastic la cerere conform proiectului solicitantilor sau realizand si proiectul si produsul respectiv.

Cine inchiriaza ambalaje pastreaza banii pentru urgente si in plus poate monitoriza mult mai bine produsele livrate in tara sau in lume.

Nu exista domeniul de activitate in care sa nu fie nevoie de ambalaje, de aceea romanii intra din ce in ce mai des si intr-un numar cat mai mare pe site-ul firmei prezentate! Ambalajele din plastic sunt utile si pentru librarii, dar si pentru papetarii. Containerele uriase sunt prevazute cu sine sau cu rotile care faciliteaza deplasarea lor, acolo unde este nevoie de ele.

O multime de ambalaje sunt disponibile pe site in acest moment si ele sunt livrate cu promptitudine acolo unde este nevoie de ele.