Meniu
Cosul tau

Sclipici Glitter Unghii

Sclipici Glitter Unghii Pulbere - Set 12 bucati pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere - Set 12 bucati este un acces..
12,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #01 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #01 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #02 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #02 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #03 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #03 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #04 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #04 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #05 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #05 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #06 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #06 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #07 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #07 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #08 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #08 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #09 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #09 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #10 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #10 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #11 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #11 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #12 pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipici Glitter Unghii Pulbere Nail Glow #12 este un accesoriu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii de Iarna Set 12 bucati - Model Fulgi de Gheata este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan, sau se poate combina cu diferite technici si materiale de decor. Sclipici Unghii de Iarna Set 12 bucati - Model Fulgi de Gheata este u..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Black este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara p..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Blue este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara pr..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Electrifying, 5 g este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Gold este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara pr..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Light Green este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se nu..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Orange este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Pink este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara pr..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Purple este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Red Rose este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numar..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Silver este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Silver Black este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se n..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, White este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara p..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Lung Nail Glitter Dance, Yellow este un element de nail art care se poate aplica usor atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Pentru efecte spectaculoase, se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor pentru manichiura ta. Unghiile cu sclipici se numara ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Model Fulgi de Gheata - Blinding Glacier este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor. Sclipiciul sub forma de fulgi de gheata este un accesoriu nail art de nelipsit d..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Model Fulgi de Gheata - Crystal Gold, 5 g este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor. Sclipiciul sub forma de fulgi de gheata este un accesoriu nail art de nelipsit ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Model Fulgi de Gheata - Frozen Herbs, 5 g este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor. Sclipiciul sub forma de fulgi de gheata este un accesoriu nail art de nelipsit ..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Model Fulgi de Gheata - Mesmerising, 5 g este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor. Sclipiciul sub forma de fulgi de gheata este un accesoriu nail art de nelipsit d..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Model Fulgi de Gheata - Orange Fascination, 5 g este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor. Sclipiciul sub forma de fulgi de gheata este un accesoriu nail art de nel..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan, sau se poate combina cu diferite technici si materiale de decor. Sclipiciul de unghii este un accesoriu nail art de nelipsit de pe masa oricarei manichiuriste. Este de efect si la moda; schimba asp..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici Unghii Model Fulgi de Gheata - Ruby Energy, 5 g este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan. Se poate combina cu diferite tehnici si materiale de decor. Sclipiciul sub forma de fulgi de gheata este un accesoriu nail art de nelipsit d..
1,90 Lei 3,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Sclipici unghii Summer Colours pentru modele deosebite cu aspect de pulbere. Se poate aplica pe unghiile naturale, pe unghiile construite din gel sau din acril. Pentru sigilare se aplica peste sclipici un strat protector. Sclipiciul de unghii este un accesoriu nail art de nelipsit de pe masa oricare..
12,90 Lei 20,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Nail-Art 20 bucati Strasuri Paiete Sclipici pentru manichiura si pedichiura, 20 cutiute diferite, folosite in ornamentarea manichiurii, atat pentru unghiile naturale cat si pentru unghiile false. Acest set ofera unghiilor o sclipire unica, glamour, eleganta si rafinata, rezultatele fiind unele e..
19,90 Lei 0,00 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Afişare 1 - 36 din 37 (2 pagini)