Solar sigur pentru legume sanatoase

Samanta de salata s-a scuturat in gradina, iar fermierul a fost multumit pe deplin vazand cat de repede si de frumoase cresc plantele, mai ales ca toamna a fost lunga si blanda. O vreme a recoltat de acolo salata verde cu frunze carnoase si cu gust de primavara. Era asa de buna si racoritoare si toti ai casei o consumau cu drag, stiind ca inseamna sanatate.

Apoi a cazut prima bruma groasa, iar ei nu au stiut sa o acopere cu folie protectoare sa ii prelungeasca viata. A doua zi, salata era neagra. Nu investise in ea, fusese ca un dar ceresc, dar fermierul a inteles ce bine era daca ar fi avut un solar si in acest fel ar fi putut sa aiba verdeata toata iarna.

De unde putea sa inceapa? De la un popas pe site-ul magazinului Perita de unde sa comande folie solar termica si folie mulcire, care sa pastreze randurile de plante curate.

Semanate toamna, tarziu, verdeturile pot ajunge repede la maturitate si reprezinta o hrana sanatoasa iarna, cand oamenii se satura de grasimi si simt nevoia sa manance ceva usor. In plus, produsele care prisosesc pot fi duse la piata, unde se vor vinde cu succes. Nu se potriveste salata din solar, crescuta pe pamant romanesc cu cea din supermarket care sta cu saptamanile in depozite dupa ce a mai stat si culeasa pana a ajuns in tara.

Folia termica este foarte rezistenta. Grosimea ei variaza de la 50 la 70 de microni si ofera culturii caldura si protectia de care are nevoie sa reziste, cand afara zapada este cat casa sau gerul siberian face totul sa inghete.

In solar viata plantelor continua ca si cum nimic nu s-ar intampla, fiindca este cald si bine. O temperatura cu cel putin 10 grade mai mare este asigurata, iar lumina alba patrunde 90 % la plantele care au nevoie de ea pentru procesul de fotosinteza. Pretul acestui produs este onest, raportat la beneficiile sale. Un solar invelit cu folie solar termica ii permite fermierului sa iasa cu trufandale cand va fi cea mai mare cerere de legume, adica in luna lui martie.

In momentul acela si pretul va fi excelent si agricultorul va vinde intreaga recolta.

Produse care securizeaza plantele sunt disponibile pe site-ul magazinului Perita care isi desfasoara activitatea de 15 ani in Romania si in tot acest timp a furnizat agricultorilor cele mai bune produse pentru solarul lor, dar si pentru plantele din camp. Folie termica anticondens este rezistenta si este ideala in zonele cu vanturi puternice si clima aspra.

Toate tipurile de folie sunt usoare, poat fi manipulate facil si cand nu sunt folosite se strang in role si se pastreaza in depozit pana la momentul potrivit.

Comanda se plaseaza simplu. Mai intai este necesara o vizita pe site-ul magazinului si evaluarea produselor in functie de necesitatile cumparatorului.

Fisele tehnice postate langa produse sunt complete, iar in cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, vizitatorul site-ului le primeste prompt, sa poata alege urgent.

Aditivii din tipurile de folii comercializate de Perita diferentiaza acest produs de calitate premium de altele disponibile in alte magazine.  Folia Perita se distinge prin:

-pretul onest raportat la calitatile produsului. Oferta de pret este mereu pe placul cumparatorului.

-capacitatea de a permite luminii naturale a soarelui sa patrunda la plante. 90 % reprezinta o valoare excelenta de care agricultorii sunt multumiti pe deplin. Nicio alta folie nu are capacitatea de a asigura aceeasi luminozitate. Lumina faciliteaza fotosinteza, proces care mentine viata si vigoarea plantelor.

-flexibilitatea, usurinta montajului. Folia poate fi facuta role, intinsa pe suportii metalici, ea nu se rupe, ci se adapteaza perfect modului in care este manipulata.

-rezistenta mare la intemperii. Aceasta folie nu poate fi ingaurita de grindina, arsa de soare sau rupta din cauza caderilor masive de zapada. Folia care rezista eroic se intelege ca protejeaza perfect cultura. Cand folia de pe solar cedeaza, cultura este compromisa.

-capacitatea de a incalzi atmosfera in care cresc si se dezvolta plantele ca acestea sa ajunga la maturitate si sa rodeasca.

Daca fermierul alege folie mulcire dupa ce cumpara folie solar termica, el stie ca nu va fi necesar plivitul si ca va face economii mari si de bani si de munca.

Buruienile nu pot creste acolo unde se afla folie mulcire, iar plantele de cultura ajung la maturitate mult mai repede datorita caldurii, apei pe care o consuma din belsug, nefiind concurate de buruieni si datorita substantelor nutritive.

Toate aceste produse sunt rodul cercetarii oamenilor de stiinta care au introdus tehnologia avansata si in fabricarea unor produse cum sunt cele prezentate mai sus. Mecanizarea, protectia culturilor, mentinerea lor curate, fara pesticide sau alte substante sunt strategii prin care agricultorii sunt stimulati sa lucreze pamantul.

Perita este aliatul fermierilor ambitiosi care vor sa ofere societatii in care traiesc legume de calitate premium in mai multe perioade ale anului.

Fara cultivarea pamantului, oamenii nu ar putea supravietui, fiindca plantele hranesc si animalele care fac parte din alimentatia oamenilor.

Un magazin minunat sta la dispozitia celor care isi doresc legume din solarul lor si care sunt dispunsi sa vanda ceea ce le ramane. Legumele romanesti au un gust inegalabil, de aceea romanii trebuie sa le aiba pe masa. Fermierii care colaboreaza cu Perita sunt 100 % multumiti de produse, dar si de promptitudinea livrarii si de calitatea comunicarii de la preluarea comenzii pana la procesarea ei. Folia Perita face minuni si ea poate fi comandata online fara probleme.