Meniu
Cosul tau

Stampile Unghii

Aparat de Printare si Decorare Unghii Easy Nail Art este un set special conceput pentru decorarea unghiilor false cu gel si acryl, sau a celor naturale, cu ajutorul stampilelor de unghii si a matritelor cu model, folosind oja pentru stampila . Aparatul de Nail Art contine: - Aparat pentru decorarea ..
34,90 Lei 90,00 Lei
Fără TVA:34,90 Lei
Aparat de Printare si Decorare Unghii Magic Stamp este special conceput pentru decorarea usoara a unghiilor. Aparatul poate fi folosit atat pe unghia naturala, cat si pe oja semipermanenta, gel UV sau acryl. Setul este format din accesorii Nail Art cu ajutorul carora manichiura ta va iesi in evident..
49,90 Lei 95,00 Lei
Fără TVA:49,90 Lei
Comanda Set Stampila Unghii din Silicon cu Matrita, Sablon Taffy si obtine cea mai simpla metoda de a-ti decora unghiile! Intra si tu in posesia unei stampile de unghii si posibilitatile vor fi infinite! Aceasta stampila transparenta pentru unghii rotunda va ajuta sa realizati propriul stil de unghi..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Roz + Matrita TO-03 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este potrivita at..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Roz + Matrita TO-09 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este potrivita at..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Roz + Matrita TO-10 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este potrivita at..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Roz + Matrita TO-12 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este potrivita at..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Comanda Set Stampila Unghii Silicon Mare cu Matrita Sablon Lavender si obtine cea mai simpla metoda pentru decorarea unghiilor! Intra si tu in posesia unei stampile de unghii si posibilitatile vor fi infinite! Set Stampila Unghii Silicon Mare cu Matrita Sablon Lavender: - 1 x Stampila de unghii mare..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-02 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-03 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-04 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-05 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-06 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-08 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-09 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-10 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-12 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-13 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-14 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-15 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Set Stampila Unghii Transparenta + Matrita TO-16 este creat special pentru a usura procesul de realizare al nail art-urilor. Stampila de unghii roz este ideala pentru o utilizare rapida, avand incorporata si o mini-racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. Matrita pentru stampile este pot..
12,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Utilizand Stampila Unghii cu Burete + Cadou 4 Bureti Rezerva puteti tampona buretele in vopsea (sau lac pentru stampila), urman sa il aplicati pe unghia naturala sau unghia falsa. Pentru a elimina surplusul de vopsea (sau lac pentru stampila) se utilizeaza acetona. Aceasta stampila burete se pot fol..
9,90 Lei 19,00 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Stampila Unghii din Silicon Transparent cu Capac Vanilla Nails este accesoriul de manichiura ce te va ajuta sa obtii modele extravagante de manichiura. Stampila din silicon are doua capete de imprimare model si un maner curbat, confortabil pentru prindere si usor de utilizat. Se foloseste impreuna c..
11,00 Lei 19,00 Lei
Fără TVA:11,00 Lei
Stampila Unghii din Silicon Transparent Premium Nail este accesoriul de manichiura ce te va ajuta sa obtii modele extravagante de manichiura. Stampila din silicon are doua capete de imprimare model si un maner curbat, confortabil pentru prindere si usor de utilizat. Se foloseste impreuna cu o matrit..
8,90 Lei 16,00 Lei
Fără TVA:8,90 Lei
Stampila Unghii din Silicon Transparent, Dreptunghiulara contine o stampila transparenta din silicon cu capac si racleta pentru indepartarea surplusului de oja. Aceasta stampila transparenta pentru unghii in forma dreptunghiulara va ajuta sa va realizati propriul stil de manichiura, fiind potrivit a..
10,90 Lei 19,00 Lei
Fără TVA:10,90 Lei
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)