Meniu
Cosul tau

Suport Mana Manichiura

Suport Mana Manichiura - Fuchsia Hearts este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiu..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura - Wild Red Roses este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiu..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Animal Print este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiurii...
15,90 Lei 28,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Bej Coffe & Joy este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiur..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Buttercream este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiurii. ..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Alege Suport Mana Manichiura Catifelat LUXORISE Germania iar clientele tale se vor simti rasfatate! Accesoriul de manichiura va oferi o nota eleganta masutei tale de manichiura. Suportul de maini pentru manichiura ofera o senzatie matasoasa datorita materialului de plus catifelat. Manichiurista va d..
18,90 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Suport Mana Manichiura Classic World este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiurii..
15,90 Lei 28,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Ergonomic LUXORISE Germania, Alb regandeste confortul din timpul sesiunii de manichiura! Accesoriul propune un nou design pentru un timp de lucru mai placut si mai scurt. LUXORISE Germania ofera un suport de manichiura usor de intretinut. Partea pe care se odihneste mana este ..
12,90 Lei 26,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Suport Mana Manichiura Ergonomic LUXORISE Germania, Mov regandeste confortul din timpul sesiunii de manichiura! Accesoriul propune un nou design pentru un timp de lucru mai placut si mai scurt. LUXORISE Germania ofera un suport de manichiura usor de intretinut. Partea pe care se odihneste mana este ..
12,90 Lei 26,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Suport Mana Manichiura Ergonomic LUXORISE Germania, Negru regandeste confortul din timpul sesiunii de manichiura! Accesoriul propune un nou design pentru un timp de lucru mai placut si mai scurt. LUXORISE Germania ofera un suport de manichiura usor de intretinut. Partea pe care se odihneste mana est..
12,90 Lei 26,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Suport Mana Manichiura Ergonomic LUXORISE Germania, Roz regandeste confortul din timpul sesiunii de manichiura! Accesoriul propune un nou design pentru un timp de lucru mai placut si mai scurt. LUXORISE Germania ofera un suport de manichiura usor de intretinut. Partea pe care se odihneste mana este ..
12,90 Lei 26,00 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Suport Mana Manichiura Japanese Flowers este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiu..
15,90 Lei 28,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Jungle Colors este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiurii..
15,90 Lei 28,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura LUXORISE, Gold este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Acest accesoriu este indispensabil pentru persoanele pasionate de manichiura si nail art, care doresc sa isi rasfete clientele, oferindu-le confortul dorit. Realizat din piele ecol..
18,90 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Suport Mana Manichiura LUXORISE, White este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Acest accesoriu este indispensabil pentru persoanele pasionate de manichiura si nail art, care doresc sa isi rasfete clientele, oferindu-le confortul dorit. Realizat din piele eco..
18,90 Lei 45,00 Lei
Fără TVA:18,90 Lei
Suport Mana Manichiura Negru Coffe & Joy este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichi..
15,90 Lei 28,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Plus Catifelat Pink este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manic..
16,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:16,90 Lei
Suport Mana Manichiura Power Statement este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiur..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Starry Silver este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiurii..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Stilish White este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manichiurii..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Vintage Style Beige este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manic..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Vintage Style Cream este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manic..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Vintage Style Pink este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manich..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Suport Mana Manichiura Vintage Style White este un accesoriu util pentru tehnicianul de unghii si confortabil pentru client. Realizat din piele ecologica de foarte buna calitate, suportul prezinta suprafete moi, care asigura confortul mainii si o pozitie corecta a acesteia in timpul realizarii manic..
15,90 Lei 25,00 Lei
Fără TVA:15,90 Lei
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)