Valorificarea eroismului barbatesc prin jocurile preferate

Femeile sunt atrase de barbatii puternici, fiindca se simt protejate in prezenta lor. Dar cand se formeaza eroismul barbatilor? Din copilarie, din momentul in care baietii isi apara mamele, daca acestea sunt vorbite de rau, impusca hotii inchipuiti din casa si aleg jocuri cu impuscaturi dorind sa salveze lumea. Eroism inseamna generozitate, curaj si capacitatea de a actiona. Un exercitiu in mediul online va ajuta pe cel care obisnuieste sa se joace sa descopere riscuri vibratile si in lumea reala.

Poate ca o pusca si un pistol costa si parintii care au datorii peste datorii nu isi permit sa le cumpere copiilor aceste jucarii care sa le bucure copilaria, dar exista un site cu jocuri gratuite care nu necesita salvarea lor pe ecranul dispozitivului si nici descarcarea vreunei aplicatii care este mare consumatoare de spatiu. In plus, site-ul a fost testat de mii de jucatori din tara si din strainatate si toti au apreciat faptul ca este o pagina sigura, bine pusa la punct, care se incarca foarte repede.

Toate aceste jocuri cu eroi demonstreaza ca este nevoie in lumea moderna de eroi la fel de mult, cum era in trecut. Este nevoie de oameni care sa actioneze de partea dreptatii si sa apere drepturile omului care sunt sfinte.

Intr-o zi, poate ca pe acest pamant va aparea acel antierou care va incerca sa faca mult rau oamenilor. Cineva trebuie sa se ridice in apararea lumii si sa caute solutii. Unele dintre solutiile eficiente se pot gasi chiar in aceste jocuri online.

Jocurile contribuie la dezvoltarea imaginatiei si a culturii jucatorilor. Ei pot patrunde in spatiu, se pot intoarce in trecut, pe vremea cand nu exista electricitate si armele nu puteau sa fie actionate de la distanta. Oamenii invata pe tot parcursurl vietii din surse multiple: de la semenii lor, de la familia lor, din carti, din propria viata si din filme, dar si din aceste jocuri cu reguli precise.

Ce se poate invata dintr-un joc online?

  1. Sa se citeasca atent regulamentul jocului, fara de care jocul nu are finalitate. Lectura trebuie sa se faca in mod constient si mesajul sa fie decodificat perfect.
  2. Sa transpuna in practica regulile tastand cifrele sau numerele precizate.
  3. Sa aiba o atentie distributiva: sa urmareasca in acelasi timp ecranul, dar si tastele.
  4. Lectia tenacitatii. Un jucator nu trebuie sa se dea batut pana nu ajunge la nivelul propus sau la sfarsitul jocului.

Uneori jucatorul trebuie sa isi administreze banii virtuali cu maxima atentie, astfel incat sa isi cumpere si hrana, dar si arme de care este atat de multa nevoie. Este nevoie de arme prin care sa se asigure apararea.

Daca in trecut oamenii isi cautau parteneri pentru un joc de carti, in prezent, ei pot juca singuri online. Jocurile online au simplificat mult circumstantele. Omul se poate juca de acasa, din dormitorul sau din sufrageria lui, singur sau cu un partener pe care il are alaturi, gratuit, fara sa aiba nevoie de tabla de sah, de pachetul de carti sau de cartonasele jocurilor de societate. Multe dintre jocurile de societate sunt foarte scumpe, in timp ce jocurile online sunt 100 % gratuite.

Nu este persoana care sa nu gaseasca pe site un joc care sa o atraga si care sa i se adreseze direct prin interesele pe care le are. Jocurile online de pe acest site dezvolta pasiuni, abilitati, formeaza oameni adevarati, eroi, gospodine, politisti foarte buni sau pompieri.

Uneori jucatorii pot actiona in locul eroilor favoriti din filme sau din desene animate. Baieteii care isi doresc sa actioneze ca niste eroi pot fi:Ben Ten, Spider-Man,  Iron Man, sultanul care cucereste jumatate din lume.

Dar oameni care merita toata pretuirea sunt si cei care ingrijesc animalele care nu pot spune ce le doare, cei care conduc autobuzele, trenurile, vapoarele si piloteaza avioanele. Trebuie sa fie tratat cu maxim respect si agricultorul care munceste din greu sa asigure hrana tarii.

Jucatorul poate fi stomatologul care trateaza dintii plini de carii, albeste dantura patata si combate durerile de masele care sunt cumplite.

Pentru pacientul care isi doreste un zambet perfect, stomatologul este un adevarat erou. Toate actiunile din jocurile online sunt utile pentru toti oameni, iar jocul motiveaza fiecare persoana sa fie utila societatii.

Prin joc se repeta socializarea de la o varsta frageda pana la maturitate si nu se pierde nimic, mai ales ca jucatorul interpreteaza roluri sociale in mediul online, iar multe dintre activitati sunt comune.

In plus, oamenii au nevoie sa se destinda dupa o zi de munca si dupa stresul acumulat. Daca in viata de zi cu zi omul se simte infrant, in mediul online el poate repeta un nivel pana il castiga.

Tenacitatea este rasplatita si lectia invatata: si in lumea reala perseverenta aduce victoria, oricat pare de greu!

Site-ul Jocurionline poate fi accesat si utilizat gratuit de catre toti vizitatorii din tara si din strainatate. Acesta reprezinta un dar minunat pentru cei care vor sa petreaca ore de vis jucandu-se si invatand multe lucruri utile.

Un telefon mobil reprezinta o comoara la casa omului fiindca:

-poate fi utilizat ca sursa de informatie;

-este si sursa de divertisment;

-asigura legatura cu cei dragi;

-este un instrument de solicitare a ajutorului si de semnalare a unor pericole.

Vor urma zilele geroase de iarna si va fi imposibil de iesit in oras. In acele momente jocurile online vor salva familia din monotonie, fie ca se formeaza echipe de cate doi jucatori, fie ca se va juca individual.