Meniu
Cosul tau

Vopsele Acrilice

Paharul Pictura pentru manichiura cu acryl si vopsele acrilice este acel detaliu mic dar de efect care te ajuta sa fii organizata si sa-ti pastrezi concentrarea in timpul sesiunilor de nail art. Dimensiunile paharului sunt ideale pentru a primi suficienta apa in care sa-ti inmoi pensulele de manichi..
2,95 Lei 5,00 Lei
Fără TVA:2,95 Lei
Paletar mare pentru prepararea vopselelor acrilice, cu 5 compartimente adanci este produsul de care ai nevoie in kit-ul tau de manichiura. Paleta pentru acryl vine in doua culori - roz sau alb. V a rugam alegeti culoarea dorita cu ajutorul selectorului de sub pret!..
5,90 Lei 10,00 Lei
Fără TVA:5,90 Lei
Paletar pentru prepararea vopselelor acrilice. Specificatii: - 7 compartimente pentru nuante si o cuva de amestecare - Dimensiuni 17cm x 11cm...
1,90 Lei 5,00 Lei
Fără TVA:1,90 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Baby Blue de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke. Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizarea..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Black Swan de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizar..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Brown Nut de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizare..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Lavender de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizarea..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Lily White de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizar..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Pastel Pink de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finaliza..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Pineapple de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizare..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Poppy Red de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizare..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Purple de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizarea m..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Royal Green de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finaliza..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Sweet Orange de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finaliz..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsea Acrilica Unghii 12 ml - Wild Rose de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizare..
2,70 Lei 4,00 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Vopsele Acrilice Colorate - Set 12 bucati de inalta calitate pentru decoratiuni sau pictura one stroke . Vopselele acrilice au o consistenta cremoasa, sunt pe baza de apa, deci se lucreaza foarte usor cu ele si ofera o acoperire perfecta. Timpul de uscare este scurt, ceea ce ajuta enorm la finalizar..
19,90 Lei 38,00 Lei
Fără TVA:19,90 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)