Amenajarea magaziei cu unelte electrice

In magazia ta cu scule ai tot ce iti trebuie si mesteresti singur in casa sau in gradina dar niciodata nu ai ceea ce iti trebuie. Ghidul acesta este pentru tine si te vom ajuta cu sfaturi pentru organizaea magaziei de unelte cu mici investitii astfel incat munca pe langa casa sa fie mult mai eficienta, mai practica si mai placuta. O magazie cu unelte organizata bine te va ajuta sa lucrezi cu mare placere la toate proiectele de hobby si sa gaseste cele mai mici lucruri care sa te ajute in momentul in care ai nevoie pentru a interveni rapid atunci cand ai nevoie.

Criterii de organizare a magaziei cu scule

Unele scule sunt mai importante decat altele si le vei utiliza mai des. Echipamentele electrice si accesoriile, in special cele de dimensiuni mari, ocupa mai mult spatiu si nu trebuie sa ia contact cu substante corozive.  Vezi aici mai multe unelte electrice pe care sa le utilizezi atunci cand ai nevoie.

Poti amenaja rafturile pe verticala si te poti pregati cu cutii din materiale diferite, cu marimi variate, pentru unelte, scule, echipamente si accesorii. Organizeaza spatiul in functie de frecventa cu care utilizezi unele obiecte si tinand cont de dimensiunea pe care o au si de materialele din care sunt realizate. Tine departe de surse de foc toate materialele si substantele inflamabile, protejandu-le, depozitandu-le in sertare inchise, de preferat din metal. La Hera Industrial gasesti tot ce ai nevoie pentru magazia ta si pentru organizarea acesteia intr-un mod cat mai util si mai placut.

Uneltele pot fi folosite in functie de frecventa cu care sunt folosite. Sunt acele ustensile pe care le utilizezi cel mai des si pe care iti va fi mai practic sa le agati de perete, asa cum se intampla cu foarfeca de gradinarit, cu pantentul si cu cele mai des folosite chei. Trusele si cutiiile cu scule trebuie sa fie mereu la indemana, sa fie foarte bine organizate pe dimensiuni si sa fie pregatite de interventii. Amplaseaza cat mai aproape de usa uneltele pe care le folosesti cel mai des si depoziteaza cat mai in spate ustensilele folosite rar.

Cum se organizeaza uneltele tinand cont de scopul utilizarii lor

Repartizeaza rafturile cu scule, ustensilele si toate accesoriile pe care le ai pe categorii de activitati. Nu uita sa etichetezi fiecare zona in asa fel incat in momentul in care trebuie sa faci ceva lucrari sa gasesti simplu tot ce ai nevoie. De asemenea, va trebui sa lipesti la vedere toate listele cu continutul fiecarei cutii si sertar inchis. Amplaseaza cat mai accesibil si usor trusele de scule si de suruburi, nituri si saibe de uz general. In momentul in care amenajezi magazia de gradina tine cont de tot ce inseamna hobby-uri. In cazul in care te preocupa mesteritul vei tine in fata surubelnitele electrice si aparatul de sudura. Daca ai ca pasiune gradinaritul, atunci la intrare vei avea motocoasa, grebla, drujba si toate celelalte ustensile de care ai nevoie in mod normal.