Cea mai buna ceara de epilat

Noile produse de epilat sunt special concepute pentru confortul persoanei care apeleaza la epilarea cu ceara pentru a nu resimti durere in momentul in care parul este indepartat. Aceste produse sunt blande cu pielea, iar in momentul in care sunt aplicate nu exista riscul ca acestea sa irite sau sa arda suprafetele. In acest mod, ceara este prietenoasa inclusiv cu pielea sensibila si este des utilizata pentru diferite zone ale corpului. Printre cele mai folosite produse se numara inclusiv ceara epilat 5600 aplicata in zona inghinala, pe fata, maini, picioare sau axile.  Astfel, se vor putea obtine rezultate optime intr-un timp foarte scurt.

In ceea ce priveste textura produsului, este important de stiut ca aceasta este cremoasa, fapt pentru care se poate intinde foarte usor pe intreaga suprafata. De altfel, timpul de racire este unul destul de scurt, fapt care este esential pentru confortul persoanei care apeleaza la o astfel de tehnica. Mai mult de atat, odata ce produsul s-a intarit, acesta poate fi indepartat rapid si usor. La final, se va putea observa si faptul ca pielea a ramas fina, iar firele de par au fost indepartate in totalitate. Acest lucru face ca produsul sa fie perfect inclusiv pentru persoanele care prezinta o cantitate foarte mare de par pe corp.

Ceara de epilat 1400

Prezinta anumite proprietati care sunt greu de egalat de catre alte produse de epilat, precum lamele de ras sau epilatoarele electrice. Aceasta indeparteaza in totalitate parul, inclusiv radacina acestuia. Asadar, odata cu trecerea timpului se va putea observa faptul ca parul de pe corp devine din ce in ce mai rar, iar pielea ramane stralucitoare. Mai mult de atat, in momentul in care procesul este repetat, la o anumita perioada de timp, parul din diferite zone va deveni mult mai fragil, iar riscul de infectare si de aparitie a foliculitei scade considerabil.

Ceara elastica

Ceara elastica s-a dovedit a fi utila in majoritatea cazurilor, datorita faptului ca aceasta este o modalitate de indepartare a parului fara durere. Mai mult de atat, aceasta este mult mai usor de aplicat. Tot ceea ce trebuie facut este sa se foloseasca o masina special conceputa pentru incalzirea granulelor de ceara. Ulterior, aceasta va putea fi aplicata direct pe piele, fara a exista un intreg proces manual de incalzire. Totodata, in momentul in care ceara este aplicata pe piele, aceasta nu va arde si nici nu va deteriora suprafetele sensibile. Asadar, riscurile de aparitie a petelor rosii sau a urmelor de arsura vor scadea rapid si considerabil.

Mai mult de atat, acest tip de ceara este prietenos cu pielea, iar la finalul procesului de epilare, pielea va ramane in totalitate fina si catifelata. In acest mod, nu va mai fi nevoie sa se investeasca in produse de cosmetica ce sunt special concepute pentru hidratarea in profunzime a pielii. Acest lucru este datorat in totalitate faptului ca produsul prezinta o formula unica, fapt pentru care acesta nu va avea un impact negativ asupra sanatatii pielii. Astfel ca, acest tip de ceara va putea mentine pielea stralucitoare pentru o lunga perioada de timp.

Ceara epilat inghinal

In special atunci cand vine vorba de zona inghinala, mai multe persoane considera ca epilarea cu ceara epilat granule 500 este extrem de dureroasa. Totusi, acesta este un mit. In prezent exista numeroase produse care sunt special concepute pentru o astfel de zona, in asa masura incat rezultatele finale sa fie intotdeauna cele mai potrivite, iar disconfortul sa fie minim. De altfel, dupa utilizarea unui astfel de produs intr-o zona sensibila precum cea inghinala, nu va mai aparea senzatia de usturime si durere. Mai mult de atat, in momentul in care ceara este folosita intr-un salon, specialistii se vor asigura de faptul sa nu existe disconfort.

Mai mult de atat, acest produs prezinta o formula unica si interesanta, fapt pentru care nu va crea disconfort in momentul in care este utilizata in zona inghinala. De altfel, nu va rani pielea, in momentul in care este aplicata si nici nu o va irita. Asadar, la finalul procesului de epilare, pielea va arata impecabil, iar rezultatele vor putea fi mentine pentru o lunga perioada de timp. Acest lucru este datorat si faptului ca formula hidrateaza in profunzime pielea, lasand-o moale si catifelata, dupa epilare. In acest mod, rezultatul final va fi unul satisfacator.

Ceara epilat fata

Multe persoane se decid sa nu foloseasca ceara epilat elastica 350 in special pe fata, din cauza faptului ca acestea considera ca riscul de aparitie a cosurilor creste, iar zonele epilate vor arata inestetic. Totusi, datorita noilor tehnologii, precum si utilizarea unei noi formule, riscurile de aparitie a acestor mici defecte scade considerabile. Produsele care se regasesc pe piata si care sunt special concepute pentru epilarea fetei prezinta o formula mult mai cremoasa, fapt pentru care acestea se vor putea intinde perfect pe zonele unde exista par. Mai mult de atat, produsul se usuca rapid, iar in momentul in care aceasta este indepartata nu va exista riscul sa raneasca pielea.

De altfel, este important de stiut si faptul ca cea mai buna ceara de epilat 200 nu va irita fata, iar atunci cand este aplicata, nu va arde sau rani suprafatatele sensibile. Acest tip de ceara este ideala pentru diferite zone sensibile, precum cea deasupra buzelor, obraji si gat sau chiar frunte. Disconfortul este unul minim, iar in momentul indepartarii produsului se va puta observa cu usurinta faptul ca tot parul a fost indepartat cu succes, iar pielea va ramane curata, stralucitoare si fina. Asadar, produsul nu va trebui reaplicat de mai multe ori pentru a obtine rezultatele ideale.

Ceara epilat profesionala

Ceara profesionala se diferentiaza in totalitate de cea care se regaseste in comert, datorita faptului ca acest produs este ideal pentru a indeparta parul din mai multe zone ale corpului fara a crea disconfort. Acest lucru este datorat faptului ca produsul nu prezinta benzi care se pot rupe oricand, iar in momentul in care este aplicat, acesta acopera in totalitate zona. Asadar, dupa indepartare, exista siguranta ca nu mai exista par pe zona respectiva. Mai mult de atat, produsul nu va mai trebui reaplicat, pentru a se obtine rezultatele ideale. De altfel, acesta poate fi folosit cu ajutorul mai multor instrumente, precum spatule din lemn sau chiar cu ajutorul benzilor.

Diferenta majora care exista intre ceara epilat profesionala 150 si ceara clasica din comert este reprezentata de formula. Intotdeauna formula produselor profesionale este blanda cu mai multe tipuri de piele, fapt pentru care nu va exista niciodata riscul ca aceasta sa raneasca sau sa irite anumite zone, in special pe cele sensibile, precum zona inghinala, axila sau zona de deasupra buzelor si zona sprancenelor. In acest mod, cu ajutorul unui singur produs se va putea elimina cu succes parul din mai multe zone, iar rezultatele vor fi intotdeauna ideale.

Ceara Epilat Traditionala cu Miere SensoPRO Milano – 1 kg

Produsul prezinta o serie de caracteristici care pot fi greu de egalat de catre alte tipuri de ceara care se regasesc in comert. Acest lucru este datorat faptului ca ceara prezinta extract de miere, care joaca un rol esential in calmarea pielii si totodata ofera si o arma extrem de placuta. De altfel produsul este unul natural si nu prezinta coloranti artificiali care pot avea un impact nociv asupra sanatatii pielii.

Ceara Epilat Elastica Granule SensoPRO Milano, Titanio Rosa – 500g

Datorita formulei sale unice, ceara va putea indeparta cu succes orice urma de par, iar pielea va ramane fina si strluctoare pentru o lunga perioada de timp. Comparativ cu ceara clasica ce necesita incalzire manuala, acest produs se poate incalzi rapid cu ajutorul unui aparat dedicat, fapt pentru care se va economisi timp. Mai mult de atat, ceara se va putea intinde rapid cu ajutorul unei spatule de lemn, astfel incat sa acopere intreaga zona.

Ceara Epilat Elastica Refolosibila SensoPRO Milano – Honey Hard Round Wax, 500g

Acesta ceara epilat inghinal 150 este recomandat pentru a fi folosit pe toate zonele corpului care prezinta par, in special in zonele sensibile, precum cea a axilei, inghinal sau pe fata, fara a exista riscul de aparitie a urmelor rosii sau a iritatiilor. Mai mult de atat, produsul este unul extrem de hidratant, fapt pentru care este potrivit pentru toate tipurile de piele. Asadar, se vor putea obtine rezultate optime, iar pielea va ramane fina si catifelata.

Ceara Epilat Unica Folosinta SensoPRO Milano, Rezerva Honey 100 ml, Aplicator Ingust

Acest produs va asigura intotdeauna o epilare rapida si eficienta, iar senzatia de disconfort nu se va mai simti. Acest produs este ideal pentru toate zonele, inclusiv cele greu de accesat. Datorita faptului ca ceara epilat acasa 150 prezinta extract de miere, aceasta nu va agresa pielea, ci mai mult va avea rolul de a o hidrata in profunzime, in timpul procesului de epilare. In acest mod, se vor putea obtine rapid rezultate optime.

Ceara Epilat Elastica Granule SensoPRO Milano cu Miere de Albine – 500g

Acesta se numara printre produsele premium care se regasesc pe piata, datorita faptului ca este eficient si nu creaza senzatia de disconfort in momentul in care este indepartat. Mai mult de atat, riscul de aparitie a zonelor rosii si iritate nu va mai exista, datorita faptului ca ceara prezinta  extract de miere de albine, care este esential in hidratarea corespunzatoare a pielii. Asadar, produsul este ideal pentru indepartarea parului din mai multe zone ale corpului.

Ceara Epilat Elastica Premium SensoPRO Milano Blue Mermaid

Produsul prezinta o formula unica, fapt pentru care se numara printre tipurile de ceara premium care se regasesc pe piata. Deoarece formula este unica si inedita, produsul va putea indeparta rapid si eficient parul, chiar de la radacina, din diferite zone, fara a cauza senzatia de disconfort. Acest tip de ceara va lasa pielea curata si stralucitoare pentru o lunga perioada de timp, iar parul nu va mai creste la fel de rapid.

Ceara Epilat Elastica Granule SensoPRO Milano cu Aloe Vera – 500g

Acesta este un produs care asigura epilarea eficienta indiferent de zona unde este aplicata ceara. Mai mult de atat, granule ceara epilat 100 pot fi folosite atat acasa, cat si pentru uz profesional, datorita faptului ca sunt usor de folosit. Mai mult de atat, datorita formulei sale unice, produsul nu va irita pielea in momentul in care este indepartat, ci va lasa pielea fina pentru o lunga perioada de timp.

Ceara Epilat Elastica Granule SensoPRO Milano Honey, 100g

Eficienta acestui produs este extrem de mare, datorita faptului ca acesta prezinta extract de miere care este benefic pentru sanatatea pielii. Datorita texturii fine, produsul se va putea intinde perfect pe piele, fara a exista zone care nu sunt acoperite in mod necorespunzator. La final parul va fi indepartat rapid, in mod corespunzator, de la radacina, fara a exista riscul de aparitie a urmelor rosii. Asadar, produsul este ideal si pentru pielea sensibila.

Ceara Epilat Elastica Premium SensoPRO Milano Golden Pearl

Datorita formulei sale unice, produsul va putea elimina rapid si eficient orice urma de par, direct de la radacina. Acest lucru inseamna ca parul nu va mai aparea la fel de des, iar pielea va ramane fina si catifelata pentru o lunga perioada de timp. Mai mult de atat, datorita formulei si a texturii, ceara va putea hidrata in profunzime pielea, fapt pentru care rezultatele finale vor fi intotdeauna cele mai potrivite.

Ceara Epilat Elastica Granule SensoPRO Milano Brazilian Black Pearls, 100g

Acesta este un produs de calitate premium, care asigura epilarea eficienta, indiferent de tipul de piele sau de par. Datorita faptului ca produsul prezinta o formula unica acesta va pastra pielea fina pentru un timp indelunga.t Mai mult de atat, deoarece parul este indepartat direct de la radacina, pielea va avea un aspect impecabil, iar rezultatele se vor putea mentine pentru o lunga perioada. De altfel, produsul este ideal pentru orice zona a corpului.

Ceara Epilat Elastica Refolosibila SensoPRO – Aloe Vera Hard Round Wax, 500g

Acesta este un produs ideal in special pentru indepartarea parului din zonele sensibile, datorita faptului ca in formula sa prezinta extract de aloe vera, care este esential in hidratarea in profunzime a pielii. Mai mult de atat, ceara este potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenurile acneice, datorita faptului ca textura si formula sunt blande. Asadar, produsul poate fi folosit inclusiv pentru sprancene, zona de deasupra buzelor, axile si zona inghinal.

Ceara Epilat Traditionala cu Aloe Vera SensoPRO Milano – 500g

Acest produs poate aduce un impact pozitiv asupra bugetului personal, datorita faptului ca este refolosibil. Asadar, ceara poate fi folosita pentru o lunga perioada de timp, fara a isi schimba proprietatile. Mai mult de atat, deoarece prezinta extract de aloe vera, produsul calmeaza rapid pielea in timpul procesului de epilare, dar si ii ofera o aroma placuta. De altfel, ceara nu prezinta coloranti sintetici, aceasta fiind un produs 100% natural si prietenos cu pielea.

 

FAQ

  1. Care sunt instrumentele necesare pentru aplicarea cerii?

In cazul in care se doreste ca ceara sa fie aplicata acasa, este intotdeauna important sa se investeasca in spatule de lemn. Cu ajutorul acestora, se poate asigura faptul ca ceara a acoperit in totalitate intreaga suprafata a pielii, fiind si un instrument cu ce se curata ceara de epilat 100 . Mai mult de atat, se poate investi inclusiv intr-un gadget de ultima generatie care sa incalzeasca in mod corespunzator ceara care urmeaza a fi aplicata. Acest lucru va minimaliza timpul de lucru alocat acestei proceduri.

  1. Care este tipul de ceara ideal pentru epilarea zonelor sensibile?

Daca exista zone extrem de sensibile care se pot inrosi rapid si chiar sa prezinte rani si iritatii dupa procesul de epilare, atunci ceara cu extracte naturale de miere sau aloe vera sunt ideale pentru un astfel de tip de piele. Produsele nu doar ca vor elimina parul in mod eficient, insa vor hidrata pielea in profunzime, in asa masura incat aceasta sa arate impecabil la finalul procesului de epilare. De altfel, aceste produse nu prezinta un pret extrem de ridicat, fapt pentru care bugetul personal nu va avea de suferit.

  1. In ce perioada a anului ma pot epila cu ceara?

Datorita faptului ca ceara epilat fata 80 nu are un impact negativ asupra sanatatii pielii aceasta poate fi folosita oricand, indiferent de perioada din an. Asadar, pielea va putea arata impecabil pe intreaga perioada a anului, fara a exista riscul de aparitie a iritatiilor din cauza caldurii sau a temperaturilor mult prea scazute.

  1. Care este perioada de pauza intre epilari?

Cu ajutorul acestor produse, rezultatele pot fi mentinute pana la 4 saptamani, fapt pentru care o data pe luna este recomandat sa se apeleze la astfel de servicii. Totusi, in cazul in care parul creste rapid, procesul poate fi realizat mai des.