Cea mai buna oja semipermanenta

 

In ziua de astazi din ce in ce mai multe persoane incep sa puna accent asupra modului in care propria manichiura arata. Asadar,pentru a obtine intotdeauna cele mai potrivite rezultatele, trebuie sa se investeasca inclusiv in produse de inalta calitate, care sa reziste pentru o lunga perioada de timp, dar totodata sa aiba si un finisaj inet, precum si o paleta cromatica extrem de vibranta, care sa iasa forte usor in evidenta. Printre cele mai populare astfel de produse se numara inclusiv oja semipermanenta, care prezinta calitati unice si greu de egalat de catre lacurile de unghii clasice.

In primul rand, oja semipermanenta 3 in 1  1800 prezinta nuante extrem de puternice, fapt pentru care nu va fi nevoie ca produsul sa fie aplicat in mai multe straturi. Acest lucru este datorat in totalitate faptului ca acesta prezinta un pigment bogat, fapt pentru care nu va fi nevoie sa se aplica din nou pentru a se obtine rezultatul dorit. Mai mult de atat, deoarece produsul prezinta si o formula unica, acesta are totodata si un luciu puternic si extrem de placut, fapt pentru care manichiura va putea iesi extrem de rapid in evidenta, fara a fi nevoie sa se adauge accesorii extra.

De altfel, oja semipermanenta este ideala pentru a fi folosita in special de catre incepatori, datorita faptului ca aceasta poate fi aplicata extrem de usor. Diferenta intre oja clasica si oja semipermanenta este reprezentata de faptul ca in cazul produselor semipermanente, unghia trebuie pregatita, in asa masura incat manichiura sa poata rezista pentru o lunga perioada de timp. Totusi, ambele produse sunt comercializate in recipiente identice, si prezinta aceeasi metoda de aplicare: se utilizeaza pensula speciala, pentru  a se aplica un strat uniform de produs pe intreaga suprafata a unghiei. Ulterior, acesta este lasat sa se usuce complet.

De cele mai multe ori, pentru a se obtine rezultatul mult dorit, mai ales in cazul ojelor semipermanente este indicat sa se foloseasca si o lampa cu lumina LED sau chiar cu lumina UV. Aceste produse se usuca intotdeauna cu ajutorul gadgeturilor care emana  lumina puternica. In acest mod, se poate asigura faptul ca intreaga suprafata a unghiei este complet uscata si gata pentru aplicarea topului.

Astfel ca, in cel mai scurt timp se poate obtine manichiura mult dorita cu ajutorul ojelor semipermanente, iar aceasta va putea rezista cu succes pentru o lunga perioada de timp, indiferent de task-urile zilnice efectuate.

Oja Semipermanenta SensoPRO Milano 10ml – 032 Fancy Peach

Acesta este un produs care garanteaza o nuanta puternica si extrem de vibranta, pana la aproximativ 4 saptamani. Mai mult de atat, acest tip de oja este considerat un hibrid intre lacul clasic de unghii si gel, fapt pentru care prezinta o textura vascoasa. Asadar, produsul va putea fi foarte usor de intins pe intreaga suprafata a unghiei, fara prea mari probleme.

Oja Semipermanenta SensoPRO Milano 10ml – 066 Warm Nude

Acest produs este usor de folosit, datorita faptului ca prezinta o textura vascoasa. Mai mult de atat, oja semipermanenta 14000 prezinta atat calitatile lacului clasic de unghii, precum si caracteristicile gelului, fapt pentru care se vor putea obtine in cel mai scurt timp manichiuri perfecte, dar stralucitoare. De altfel, produsul poate fi utilizat atat de catre incepatori, cat si de profesionisti.

Oja Semipermanenta SensoPRO Milano 10ml – 038 Grey Sky

Acest produs este ideal pentru o manichiura inedita, care sa iasa foarte usor in evidenta, datorita faptului ca nuantele de gri sunt vibrante si puternice. Produsul prezinta un pigment bogat, iar oja va putea acoperi in totalitate unghia, fara a exista zone inestetice. De altfel, nu este nevoie sa se aplice mai multe straturi de produs, pentru a se obtine rezultatul ideal.

Oja Semipermanenta SensoPRO Milano 10ml – 045 Dark Green

In cazul in care se doreste sa se obtina o nuanta puternica si placuta de verde, atunci acest produs este ideal, deoarece prezinta un pigment bogat, ce se va evidentia rapid. Produsul este foarte usor de aplicat pe intreaga suprafata a unghiei, datorita faptului ca acesta prezinta in egala masura atat caracteristicile lacului clasic de unghii, cat si pe cele ale gelului.

Oja Semipermanenta SensoPRO Milano One Step 10ml, Famous Orange #038

Pentru o manichiura unica, acest produs este intotdeauna esential, deoarece prezinta o nuanta vibranta de oraj. Mai mult de atat, pentru o manichiura complexa, oja semipermanenta poate fi folosita si impreuna cu diferite accesorii, printre care se numara si stickerele, strasurile, abtibildurile si glitterul. In acest mod, rezultatul final va fi unic, dar totodata va iesi foarte usor in evidenta.

Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml – #011 BiteMe

In cazul in care se doreste o manichiura eleganta, care sa prezinte nuante puternice, atunci acest produs este ideal, datorita faptului ca poate fi usor de aplicat cu ajutorul pensulei speciale impreuna cu care este comercializat. De altfel, deoarece prezinta o textura usor vascoasa, oja va putea fi aplicata rapid si usor. Acest lucru face ca produsul sa fie ideal atat pentru incepatori, cat si pentru specialisti.

Oja Semipermanenta Cat Eye Gel 5D SensoPRO 10ml, #21 Antilia

In cazul in care se doreste sa se ofere unghiei un aspect unic, dar extrem de placut, atunci acest tip de oja este intotdeauna ideal. Datorita faptului ca efectul Cat Eye prezinta o multitudine de culori, intotdeauna manichiura va putea iesi usor in evidenta, fara prea mari probleme. Asadar, un astfel de produs va aduce un plus de eleganta si gratie manichiurii.

Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml – #039 Cool Cherry

Acest produs este extrem de pigmentat, dar poate fi foarte usor de aplicat pe unghie, datorita densitatii si vascozitatii medii. De altfel, acest tip de oja ofera si un efect interesant de Cat Eye, fapt pentru care pe unghie se vor regasi o multitudine de culori. In acest mod, manichiura se va putea evidenta extrem de rapid, nemaifiind nevoie de utilizarea accesoriilor.

Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml – #029 Flaming Poppy

In cazul in care se doreste o manichiura unica, dar extrem de pigmentata, care sa iasa usor in evidenta, acest produs este ideal. De cele mai multe ori, produsul este folosit pentru efectul de Cat Eye, care prezinta o multitudine de nuante si culori, care vor atrage intotdeauna atentia asupra manichiurii. Mai mult de atat, produsul este si extrem de rezistent.

Oja Semipermanenta Cat Eye SensoPRO 10ml – #015 Twilight

Pentru o manichiura dramatica, dar unica, acest produs este intotdeauna perfect pentru a se obtine rezultatele dorite. De cele mai multe ori cu ajutorul acestui tip de oja semipermanenta sa vor putea obtine extrem de usor si rapid efectul de Cat Eye, care va putea scoate manichiura in evidenta, cu ajutorul efectului multicromatic prezentat. Asadar manichiura va deveni in scurt timp accesoriul perfect.

Oja Semipermanenta Thermo Cat Eye SensoPRO 10 ml, #32

Datorita tehnologiei inovatoare, acest produs prezinta caracteristicile a doua tehnici extrem de populare de nailart, printre care se numara efectul de cat eye, precum si oja termica, ce isi schimba nuantele in functie de temperatura. In acest mod, aspectul manichiurii se va putea schimba in functie de temperatura de afara, fapt pentru care va putea iesi mult mai usor in evidenta.

Oja Semipermanenta SensoPRO Milano 15ml, Venetian Red #149

Acest produs este ideal atat pentru manichiurile clasice, cat si pentru cele care sunt inedite si moderne, datorita faptului ca prezinta un pigment extrem de placut din punct de vedere vizual. Mai mult de atat, oja prezinta si o formula inovatoare, astfel incat aceasta va putea fi aplicata extrem de usor pe unghie si, totodata, va putea reziste pentru o lunga perioada de timp.

Oja Semipermanenta SensoPRO Milano 15ml, Love Box #063

In cazul in  care se doreste sa se obtina o manichiura inedita, dar perfecta, atunci acest produs este ideal, pentru a se obtine rezultatul perfect. Datorita faptului ca produsul prezinta pigmenti de inalta calitate, care sunt puternici, nuanta va fi intotdeauna bogata si placuta, fapt pentru care se va putea remarca extrem de usor. Mai mult de atat, manichiura va putea rezista pentru mult timp.

 

FAQ

  1. Cine poate folosi oja semipermanenta?

Datorita caracteristicilor unice, oja semipermanenta poate fi folosita acasa, pentru uzul personal, cat si in salon. Acest lucru este datorat in totalitate faptului ca produsul prezinta o vascozitate ridicata, iar de cele mai multe ori va putea fi aplicat extrem de usor, nemaifiind nevoie de alte instrumente special concepute pentru manichiura. In acest mod, oricine poate sa realizeze manichiura perfecta, care sa reziste pentru o lunga perioada de timp.

  1. Cum poate fi folosita oja semipermanenta?

De cele mai multe ori oja semipermanenta este comercializata intr-un recipient care prezinta si pensula, fapt pentru care oricine va avea la indemana instrumentul necesar pentru aplicare. Odata ce unghia a fost pregatita (adica pilita si data cu un strat de coat), urmatorul pas este acela de a aplica direct deasupra bazei oja semipermanenta. Ulterior, stratul poate fi uscat cu ajutorul lamii UV sau lampii LED, pentru a se obtine in cel mai scurt timp rezultatele optime.

  1. Cum poate fi realizat efectul de Cat Eye?

Acest efect poate fi realizat cu usurinta cu ajutorul unei oje special concepute pentru acest lucru. Oja pentru crearea efectului de Cat Eye nu se diferentiaza de cea semipermanenta clasica, fapt pentru care modul de aplicare este acelasi.  Totusi, singura diferenta este reprezentata de utilizarea magnetului la finalul procesului de uscare. In acest mod se poate asigura in totalitate faptul ca pe suprafata unghiei exista reflexii interesante, colorate in diferite nuante extrem de interesante.

  1. Ce tipuri de manichiura pot fi realizate cu ajutorul ojei semipermanente

Datorita faptului ca pe piata exista numeroase produse precum si o gama de culori interesanta si extrem de variata, se pot realiza diferite tipuri de manichiuri. Printre cele mai populare se numara cele clasice, unde se folosesc anumite nuante de nude. Totusi, oja semipermanenta poate fi folosita intotdeauna cu succes si in cazul manichiurilor care prezinta nuante extrem de puternice si vibrante, care se evidentiaza foarte usor.

  1. Cum se indeparteaza oja semipermanenta?

In special persoanele care sunt la inceput de drum in ceea ce priveste utilizarea ojelor semipermanente, poate fi o adevarata provocare indepartarea produsului. Totusi, de cele mai multe ori se folosesc pielea si chiar dizolvantul. In acest mod se va putea asigura faptul ca oja este complet inmuiata, iar apoi va putea fi inlaturata in cel mai scurt timp cu ajutorul pilelor sau chiar cu ajutorul unei spatule special concepute pentru un astfel de task.