Cea mai buna pila electrica

Pila electrica nu ar trebui sa lipseasca din trusa personala de unghii, datorita faptului ca acest produs prezinta o serie de beneficii care sunt greu de egalat de catre produsele standard, precum pilele clasice. Acest lucru este datorat in primului rand designului produsului. De cele mai multe ori, pilele electrice prezinta o forma destul de simpla, dar compacta, fapt pentru care pot fi tinute foarte usor in mana, fara a exista riscul de accidentare. De altfel, produsul este confectionat din materiale de calitate inalta, in asa fel incat acesta sa fie foarte comod, mai ales cand este folosit in procesul de intretinere al manichiurii. Mai mult de atat, nu va exista riscul ca acesta sa alunece, deoarece prezinta un finisaj mat.

O alta caracteristica unica a pilelor electrice este reprezentata de task-urile pe care le poate indeplini cu succes. In momentul in care produsul este achizitionat, acesta va fi livrat cu o serie de capete, care au roluri multiple. Asadar, doar prin simpla utilizare a unei pile electrice, se vor putea pregati unghiile pentru o noua manichiura, iar tesuturile de piele vor putea fi indepartate rapid. Mai mult de atat, gelul nu se va deteriora in momentul in care sunt folosite astfel de pile pentru realizarea formei unghiei. De altfel, deoarece toate aceste task-uri vor fi indeplinite eficient, fara a exista disconfort. Intr-un timp foarte scurt se vor putea obtine intotdeauna rezultate optime.

De altfel, pilele electrice s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, mult mai igienice comparativ cu pilele clasice, datorita faptului ca toate capelele pot fi inlocuite. Inclusiv partea abraziva poate fi inlocuita cu una noua, in special atunci cand acestea se deterioreaza vizibil. In acest mod, pila electrica unghii 4100 va putea functiona la capacitate maxima, de cate ori este utilizata, lasand in urma suprafetele netede, indiferent daca este vorba de manichiura cu gel sau cea cu oja semipermanenta. Mai mult de atat, este important de stiut faptul ca in momentul in care un capat nu mai functioneaza la capacitate maxima, tot ceea ce trebuie facut este sa se investeasca doar in capete noi. Acest lucru are totodata si un impact benefic asupra bugetului personal, deoarece nu este nevoie sa se achizitioneze integrul gadget. Asadar, tehnicienii si specialistii in manichiura nu vor trebui sa aloce costuri extra pentru investitia in pile.

Totusi, pila unghii electrica 200 electrica se utilizeaza doar pentru manichiura cu gel, precum si pentru cea semipermanenta. Acest instrument este esential mai ales in cazul in care se doreste sa se obtina o noua forma a unghiei, dar si pentru a indeparta oja si gelurile de pe unghia naturala. In cel mai scurt timp se vor putea obtine rezultatele dorite, iar unghiile vor arata impecabil. Cu toate acesta este important de stiut faptul ca pilele electrice nu sunt recomandate pentru lacurile clasice de unghii. Acest lucru este datorat in totalitate faptului ca pilele electrice sunt foarte puternice, iar riscul de a distruge unghia naturala este destul de mare. Asadar, aceste mici instrumente sunt perfecte in special pentru manichiura realizata de catre profesionisti.

Pila electrica profesionala PowerPRO Elite – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, Silver

Aceasta pila electrica este ideala pentru manichiurile complexe, unde este nevoie atat de realizarea unei forme noi, cat si de indepartarea cuticulelor, deoarece pila functioneaza cu pana la 30.000 de rotatii/ minut. De cele mai multe ori, acesta poate fi utilizat inclusiv pentru pilire, ascutire, slefuire, dar si polizare a unghiei, pentru a se obtine intr-un timp record rezultatele dorite. Asadar, doar printr-o simpla apasare de buton se va putea obtine manichiura dorita.

Pila Electrica Portabila Revolution PRO – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, Silver

Pila este destul de puternica, prezentand totodata o viteza de aproximativ 30.000 rotatii pe minut, fapt pentru care este deseori utilizata de catre tehnicieni, deoarece este foarte usor de utilizat, iar cu ajutorul acesteia se pot obtine rezultate perfecte. Mai mult de atat, pila electrica poate fi folosite si pentru gravare, ascutire si definire, oferind mai multe beneficii simultan. De altfel, produsul prezinta dimensiuni medii, fiind usor de transportat dintr-un loc in altul.

Pila Electrica Portabila Revolution Elite – LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Gold

Produsul este unul destul de puternic, datorita faptului ca prezinta o viteza de aproximativ 35.000 de rotatii pe minut, fapt pentru care este perfect pentru pilire, dar si pentru ascutire si slefuire. Mai mult de atat, aceasta pila prezinta si un sistem ingenios de controlare a vitezelor, prin utilizarea unui comutator care prezinta si doua sensuri de rotatie. Fiind un produs de inalta calitate, rezultatele finale vor fi intotdeauna impecabile.

Pila electrica profesionala PowerPRO Elite – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, Pink

Acesta este un produs ideal pentru realizarea in scurt timp a manichiurilor care au un aspect estetic placut. Pe langa faptul ca pila poate sa ofere unghiei forma ideala, aceasta poate sa elimine cu succes cuticulele, dar si sa polizeze si sa lustruiasca intreaga suprafata a unghiei. In acest mod, unghia va fi potrivita in totalitate pentru aplicarea gelurilor si a ojelor semipermanente, fapt pentru care manichiura va fi intotdeauna perfecta.

Pila Electrica Portabila REVOLUTION ULTRA – LUXORISE Germania, 30.000 RPM, White

Pila prezinta un design unic, dar totodata practic, precum si dimensiuni mult mai mici comparativ cu alte pile care se regasesc pe piata. Aceasta este deseori utilizata pentru pilire, dar si pentru slefuire, astfel incat rezultatele finale vor fi intotdeauna impecabile. Datorita faptului ca produsul prezinta si un sistem de control special conceput pentru reglarea vitezei, timpul de lucru se va micsora considerabil. Mai mult de atat, produsul poate fi utilizat manual, dar si cu ajutorul pedalei.

Pila Electrica Portabila Revolution Elite – LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Silver

Aceasta pila este un gadget cu o putere uimitoare, prezentand o viteza de aproximativ 35.000 de rotatii pe minut, fapt pentru care se vor putea obtine rezultate incredibile intr-un timp extrem de scurt. Produsul prezinta un design ergonomic, dar simplu, astfel incat acesta sa poata fi manipulat in completa siguranta. Asadar, pila poate fi folosita pentru diferite etape ale procesului de constructie a unghiilor, cat si pentru unghiile naturale, pentru slefuire si lustruire.

 

Cea mai buna freza electrica

Frezele pentru unghii sunt gadgeturi inovatoare care pot sa ofere tehnicianului controlul complet asupra zonei de lucru. De cele mai multe ori acestea prezinta o serie de caracteristici care pot fi greu de egalat de catre produsele clasice. Asadar, majoritatea frezelor au un design simplu, iar tehnicianul le va putea folosi mult mai usor fapt pentru care riscul de accidentare va fi unul mult mai mic. Totodata, aceste produse sunt ideale pentru realizarea manichiurilor complexe, unde este esential sa se parcurga anumiti pasi pana la aplicarea gelurilor si a ojelor. Astfel ca, o freza de inalta calitate nu ar trebui sa lipseasca dintr-un salon de unghii.

Mai mult de atat, frezele prezinta si o serie de functii, fapt pentru care sunt potrivite atat pentru realizarea formei unghiei, cat si pentru lustruirea suprafetei in totalitate. Asadar, nu va mai fi nevoie sa se investeasca intr-o serie de articole, deoarece freza va putea indeplini aceste task-uri cu succes.

Freza unghii profesionala Energy Elite – LUXORISE Germania, 30000 RPM, White

Aceasta freza prezinta un design revolutionar, care va face ca intreaga experienta de utilizare sa fie una mult mai placuta. Produsul este ergonomic si usor de manipulat, fapt pentru care acesta poate fi utilizat pentru diferitele etape pentru pregatirea unghiilor, anume pilire, slefuire si lustruire. Toate acestea pot fi realizate rapid si usor doar cu ajutorul unui singur aparat, iar rezultatele finale vor fi intotdeauna cele mai potrivite. Astfel ca freza va ajuta la crearea unei manichiuri impecabile.

Freza unghii profesionala Energy PRO – LUXORISE Germania, 30000 RPM, White

Freza are un design interesant, fapt pentru care poate fi utilizata cu usurinta de catre specialistii in manichiura, cat si de tehnicieni. Mai mult de atat, acest produs imbina aspectul placut cu eficacitatea, fiind o freza care este puternica, dar totodata silentioasa. Doar prin simpla utilizare a butonului se poate controla in totalitate viteza de rotatie. Aceste aspecte unice o fac usor de folosit indiferent de tipul de manichiura ce urmeaza a fi realizat.

Freza unghii profesionala SPEED Master – LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Alb

Aceasta freza este eficienta pentru realizarea diferitelor tipuri de manichiura, datorita faptului ca prezinta un motor extrem de puternic. In acest mod, intregul proces de pregatire a unghiilor pentru aplicarea gelurilor si a lacurilor va fi unul mult mai rapid, iar rezultatele vor fi intotdeauna cele mai potrivite. Mai mult de atat, freza poate fi folosita manual, dar si cu ajutorul pedalei, fapt pentru care tehnicianul va avea control deplin asupra zonei de lucru.

Freza Unghii Profesionala XPERT Ultra – LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Black

Aceasta freza este apreciata de catre majoritatea specialistilor si a tehnicienilor, prin simplul fapt ca poate fi utilizata atat pentru pilire, cat si pentru slefuire, lustruire si gravare. Deseori, produsul este utilizat inclusiv pentru definirea patului unghial, in asa masura incat sa se poata obtine in cel mai scurt timp cu putinta rezultatul dorit. Datorita faptului ca freza nu vibreaza in momentul in care este utilizata, aceasta poate fi manipulata mult mai usor.

Freza unghii profesionala XPERT Elite – LUXORISE Germania, 35.000 RPM

Produsul este unul premium, fiind conceput special pentru manichiura realizata de catre profesionistii din domeniu. Acest tip de freza este extrem de puternica si prezinta un display special conceput pentru a controla produsul in totalitate. De cele mai multe ori, freza poate fi folosita atat in modul manual, dar si cu ajutorul pedalei, fapt pentru care tehnicianul va avea control deplin asupra acesteia. Mai mult de atat, produsul este unul perfect pentru dreptaci, cat si pentru stangaci.

Freza electrica unghii profesionala XPERT PRO – LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Gri

Acesta este un produs care poate fi utilizat la mai multe task-uri in special atunci cand vine vorba de pregatirea unghiilor pentru manichiura cu oja semipermanenta sau gel. Freza poate sa fie perfecta pentru a pili unghiile, dar si pentru a le ascuti si lustrui, in mod ideal. Asadar, gadgetul va ajuta la economisirea timpului, dar si la realizarea unei manichiuri impecabila, deoarece ofera o mai buna precizie, pentru a se obtine rezultatul ideal.

  1. Cum poate fi utilizata o pila electrica?

In ciuda faptului ca la inceput acest gadget poate parea destul de dificil de utilizat, in realitate doar printr-o simpla apasare de buton pila isi va putea face treaba. De cele mai multe ori produsele prezinta si butoane dedicate controlului vitezei, in asa masura incat sa se poata obtine rezultatul dorit. Mai mult de atat, datorita designului, pila nu va putea scapa din mana, fapt pentru care riscul de accidentare va fi unul extrem de scazut.

  1. Care este durata de functionare a unei pilei electrice?

Durata de functionare a unui astfel de gadget este una destul de mare, datorita faptului ca in momentul in care partea abraziva se deterioreaza, aceasta poate fi oricand inlocuita cu una noua. Mai mult de atat, in cazul pilelor pe baterii intotdeauna aceste piese pot fi schimbate, pentru a putea oferi oricand mai multa putere gadgetului.

  1. De ce pilele electrice sunt mult mai eficiente comparativ cu cele clasice?

S-a dovedit faptul ca pilele electrice sunt mult mai eficiente, datorita faptului ca acestea au o putere mult mai mare, comparativ cu cele clasice. Datorita vitezei de rotatie marita, produsul va putea sa ofere rezultatele mult mai rapid. De altfel, intreaga suprafata a unghiei va putea fi pilita in mod corespunzator, deoarece tehnicianul nu va mai fi nevoit sa depuna efort pentru un astfel de task. Asadar, la capitolul eficienta, pilele electrice s-au dovedit a fi mult mai utile, comparativ cu cele clasice.

  1. Cand este necesar sa se utilizeze pila electrica?

Datorita evolutiei acestor gadgeturi, pilele electrice pot fi utilizate oricand, indiferent daca este vorba de pilire sau de uniformizare a suprafetelor sau de lustruire. Asadar, un astfel de produs va putea inlocui in totalitate pilele clasice, iar de cele mai multe ori rezultatele obtinute vor fi intotdeauna perfecte.