Cel mai bun gel de unghii

Gelurile pentru unghii sunt produse des folosite, datorita caracteristicilor unice pe care acestea le prezinta. Gelurile sunt folosite direct pe unghia naturala, oferindu-I acesteia un aspect placut, din punct de vedere estetic. Mai mult de atat, gelurile sunt folosite pentru mai multe tipuri de manichiura, atat pentru cele care au un aspect natural, cat si pentru cele care prezinta culori vii si vibrante. Acest lucru este datorat in totalitate faptului ca pe piata se gasesc atat geluri transparente, cat si geluri colorate.

Fiecare dintre produse sunt utilizate pentru diferite tipuri de manichiura, cat si pentru constructia unghiilor false, de dimensiuni considerabile. In acest mod, se va putea obtine manichiura mult dorita, intr-un timp scurt.

Timpul scurt de realizare al manichiurii este datorat in totalitate faptului ca gelurile se pot usca rapid in lampa UV.

Pentru o manichiura impecabila, timpul de uscare al gelului este de aproximativ de 2 minute, sub lumina directa UV. Ulterior, aspectul unghiei poate fii modificat dupa preferintele proprii. Datorita faptului ca un gel unghii constructie 1000 uscat prezinta o duritate foarte mare, se pot folosi atat pile clasice, cat si pile electrice pentru a se obtine forma perfecta a unghiei.

Se poate opta pentru unghii rotunde, patrate sau migdalate, in functie de conformatia unghiei naturale. Astfel, unghia va arata impecabil si va avea o forma cat mai naturala, indiferent daca s-au folosit sau nu geluri pentru constructia lungimii.

 

 

 

 

 

 

In ceea ce priveste aspectul per total al unghiei, se poate opta pentru mai multe tipuri de manichiura, datorita faptului ca se pot utiliza geluri colorate. Pe piata se gaseste o paleta extrem de complexa si variata a gelurilor. Printre acestea se numara atat gelurile care sunt apropiate de nuanta naturala a unghiei, cat si cele care au culori puternice. Astfel ca, se vor putea realiza manichiura perfecta.