Cel mai bun primer unghii

 

Din ce in ce mai multe persoane considera manichiura a fi unul dintre cele mai placute accesorii din punct de vedere estetic, fapt pentru care acestea acorda o mare importanta aspectului unghiilor. Pe piata exista o gama larga si extrem de variata de produse care pot face diferenta, iar printre acestea se numara atat gelurilor, cat si ojele semipermanente, dar si acrylul. Fiecare dintre aceste produse prezinta caracteristici unice. Cu toate acestea, este important sa se acorde totodata si o atentie sporita primerului, deoarece cu ajutorul acestuia se vor putea obtine rezultate unice si extrem de placute.

Un primer are rolul de a oferi unghiei protectia necesara. De cele mai multe ori, acesta este incolor, fapt pentru care se poate aplica direct pe unghie, sub forma unei pelicule. Mai mult de atat, in momentul in care se usuca, produsul va capata o duritate destul de mare, astfel incat va putea fi folosit cu succes impreuna cu diferite produse, printre care se numara atat gelurile, cat si ojele semipermanente. De altfel, primerul va ajuta unghia naturala sa isi pastreze caracteristicile unice, precum stralucirea si culoarea naturala, extrem de placuta. Asadar, este recomandat ca un astfel de produs sa nu lipseasca din rutina de realizare a manichiurii.

Totusi, in cazul in care se doreste sa se foloseasca un astfel de produs, este important de stiut si faptul ca un primer de inalta calitate va oferi manichiurii rezistenta de care are nevoie, pentru a ramane intacta de-a lungul timpului. Intotdeauna primerele prezinta o rezistenta destul de mare, mai ales in momentul in care sunt complet uscate, iar acest lucru va face ca manichiura sa aiba un aspect impecabil, pentru o lunga perioada de timp, fara a exista riscul de a aparea anumite defecte in diferite zone. Astfel ca, manichiura va fi un accesoriu unic.

De altfel, este important de mentionat si faptul ca primerele sunt de cele mai multe ori folosite in asa masura incat sa poata fi redate in totalitate nuantele reale ale ojelor si gelurilor. In acest mod, odata ce au fost aplicate produsele vor putea iesi mult mai usor in evidenta, deoarece vor prezenta tonuri placute si inedite. De cele mai multe ori, un primer va putea face intotdeauna diferenta intre intensitatile cromatice ale unei manichiuri. Asadar, pentru ca rezultatul final sa aiba un aspect estetic extrem de interesant, se recomanda intotdeauna utilizarea unui primer, dar si a ojelor si gelurilor, de calitate ridicata.

Glossy Top Coat SensoPRO Milano, 15ml

Acest produs ofera oricarei manichiuri un finish extrem de rezistent si totodata intens si rafinat, astfel incat aceasta sa poata iesi foarte usor in evidenta. Datorita proprietatilor sale unice,  produsul prezinta o flexibilitate destul de mare, fapt pentru care poate sa intensifice nuantele utilizate si totodata nu se va fisura usor.

Ultra Shine Top Coat SensoPRO Milano, 15ml

Produsul este esential in special in momentul in care se doreste sa se obtina o manichiura intensa, dar sclipitoare. Asadar, formula acestui produs este revolutionara, fapt pentru care prezinta o stabilitate, dar si o flexibilitate excelente. Datorita acestor aspecte unice, produsul ofera si un finish extrem de placut din punct de vedere estetic, dar rezistent.

Ultra Matte Top Coat SensoPRO Milano, 15ml

Acest produs este ideal pentru finish mat, indiferent de tipul de manichiura. Asadar, produsul poate fi folosit atat cu gel si polygel, cat si cu oja semipermanenta. Pentru a se obtine rezultatele dorite, tot ceea ce trebuie facut este sa se aplice un strat subtire deasupra produselor deja uscate in lampa LED.

Base Coat Oja Semipermanenta SensoPRO Milano 10ml – Gel de Baza pentru Oja Semipermanenta

Acest produs creaza o bariera foarte durabila si perfecta intre unghia naturala si produsele pentru manichiura. In acest mod se evita cu succes colorarea unghiei naturale, fapt pentru care aceasta se va putea mentine sanatoasa si stralucitoare pentru o lunga perioada de timp. Mai mult de atat, produsul este esential pentru a fi folosit impreuna cu oja semipermanenta.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #37 Rare Lilac

Aceasta este o baza ideala pentru manichiura, datorita faptului ca intareste unghia si totodata asigura si intreaga acoperire a acesteia. Asadar, produsul este perfect atat pentru unghiile patrate, cat si pentru cele care prezinta denivelari pe suprafete. Mai mult de atat, baza ca putea mari si rezistenta ojei si a gelului, fapt pentru care manichiura va arata impecabil.

Nail Bonder – Primer Air Dry SensoPRO Milano, 15ml

Produsul este o baza unica deoarece are capacitatea de a echilibra PH-ul unghiei, creand astfel un strat aderent pe intreaga suprafata a unghiei. Solutia este ideala pentru orice tip de manichiura, deoarece pregateste suprafata pentru o aderenta cat mai mare a lacurilor, gelurilor si a acrylului. Astfel ca rezultatele finale vor fi impecabile pentru o lunga perioada de timp.

Set Nail Prep Dehydrator + Nail Bonder Primer SensoPRO Milano

Pentru a putea realiza manichiuri rezistente in cel mai scurt timp, acest set este ideal. Mai mult de atat produsele sunt compatibile cu gelurile, ojele semipermanente, acrylul, dar si cu polygel, fapt pentru care se vor putea obtine rapid si eficient rezultate remarcabile. Cu ajutorul unor astfel de produse se vor putea obtine in cel mai scurt timp rezultatele ideale.

 

FAQ

  1. Care este  cel mai potrivit primer unghii de pe piata?

Pe piata exista numeroase tipuri de primere, fapt pentru care alegerea finala trebuie facuta intotdeauna conform produselor care sunt folosite pentru manichiura. Exista atat un primer unghii 1500, conceput pentru un anumit produs, cat si primere care sunt realizate pentru a fi folosite impreuna cu gel, oja semipermanenta, acryl sau lac de unghii. Asadar, in cel mai scurt timp poate fi gasit produsul perfect.

  1. Ce este primer unghii ?

Inainte sa se investeasca intr-un primer, este important sa se stie ce este primer unghii 50. Primerele acopera in totalitate unghia, niveland-o dar totodata protejand-o de actiunea directa a ojei sau a gelului, pentru ca manichiura sa poata fi mentinuta intr-o stare impecabila pentru o lunga perioada de timp. In acest mod, riscul ca aceasta sa se crape sau sa isi piarda din calitati scade considerabil, iar aspectul placut va fi unul de lunga durata.

  1. Cum poate fi folosit primerul?

Dupa ce s-a aflat ce inseamna primer pentru unghii 10, este important sa se cunoasca si modul in care produsul poate fi folosit. Acesta poate fi aplicat usor, nefiind nevoie de anumite instrumente extra. Dupa ce unghia a fost pilita si degresata in mod corespunzator, se va aplica un strat de base. In functie de produs acesta poate fi uscat natural sau in lampa UV. Ulterior se aplica gelul, oja sau acrylul.

  1. Cum poate fi indepartat primerul?

Nu exista o tehnica speciala de indepartare a primerului. Acest produs este deseori indepartata odata cu celelalte materiale de pe unghie. Asadar, nu este nevoie sa se investeasca in articole extra special concepute pentru indepartarea completa a primerului. Mai mult de atat, la finalul procesului de indepartare a materialelor si primerului, se va putea observa cu usurinta faptul ca unghia ramane complet impecabila, iar culoarea acesteia este stralucitoare, placuta si sanatoasa.