Cel mai bun rubber base

 

In momentul in care se doreste sa se opteze pentru o manichiura care sa aiba un aspect estetic unic, trebuie sa se ia in calcul si utilizarea unei baze care sa prezinte o calitate ridicata. Printre cele mai populare astfel de baze se numara rubber base, datorita caracteristicilor unice pe care produsul le ofera. Mai mult de atat, acest tip de produs a inlocuit treptat bazele clasice, deoarece se pot obtine in cel mai scurt timp manichiuri impecabile, care sa reziste petru o lunga perioada de timp. Asadar, acest produs este recomandat, mai ales in cazul manichiurilor complexe.

De cele mai multe ori, aceste baze sunt comercializate sub mai multe tonuri si nuante, fiind perfecte pentru o gama cromatica larga. Totodata, este important de stiut faptul ca nuanta propriu-zisa a bazei nu va afecta in mod negativ aspectul ojei semipermanente, ci o va scoate in evidenta. In acest mod, nuantele vor fi mult mai vibrante si vor iesi mult mai usor in evidenta. De altfel, este indicat sa se foloseasca astfel de produse in special cu ojele care prezinta nuante deschise. In acest mod, aspectul final al manichiurii va fi unul impecabil si de durata.

Totusi, caracteristica de baza a unui rubber base 1500 este reprezentata de textura acestuia. Precum ojele si gelurile, aceasta baza prezinta o textura vascoasa, fapt petru care va putea fi aplicat cu succes pe intreaga suprafata a unghiei. Mai mult de atat, nu va exista riscul anumite zone sa nu fie acoperite in mod corespunzator. Asadar, produsul este ideal pentru orice tip de unghie, indiferent de lungimea sau de forma acesteia. In cele din urma nu va exista riscul ca manichiura sa crape sau sa se deterioreze in anumite zone, din cauza efectuarii activitatilor de zi cu zi, iar rezultatele finale vor putea fi mentinute pentru o lunga perioada de timp.

Este important de mentionat faptul ca rubber base-ul, comparativ cu  bazele clasice are proprietati uimitoare, in special atunci cand vine vorba de nivelarea unghiei. In cazul in care suprafata este mult mai patrata, prezinta diferite denivelari inestetice sau este mult prea subtire, este important de tinut minte faptul ca produsul va putea acoperi cu succes toate aceste mici imperfectiuni, lasand o suprafata perfect plana. Asadar, in momentul in care sunt aplicate ojele si lacurile, rezultatele finale vor fi intotdeauna perfecte, deoarece nu va mai fi nevoie sa se aplice din nou mai multe straturi de produs pentru a se acoperi zonele care prezinta defectiuni.

De cele mai multe ori, rubber base-ul este folosit cu succes impreuna cu mai multe produse, deoarece le poate mari aderenta. Printre acestea se numara inclusiv ojele semipermanente, precum si gelurile UV. Indiferent de materialele folosite, rezultatele obtinute vor fi intotdeauna optime. De altfel, aceasta baza functioneaza perfect si cu un top. Prin simpla utilizare a celor doua produse, esentiale in manichiura, se va putea asigura faptul ca aspectul placut al unghiei va putea fi mentinut pentru o lunga perioada de timp. Mai mult de atat, inclusiv aspectul unghiei naturale va ramane intact.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #02 Pale Blush

Produsul este ideal pentru manichiurile profesionale, datorita faptului ca acesta intareste unghia, dar totodata asigura si acoperirea completa a suprafetelor denivelate sau care prezinta anumite defecte. Totodata, produsul mareste cu succes rezistenta ojei semipermanente, pana la aproximativ 6 saptamani. Asadar, aspectul placut al manichiurii va putea fi mentinut pentru o perioada lunga de timp.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #01 Rare Rose

Acest produs reprezinta intotdeauna o baza extrem de flexibila, ce are rolul de a intarii unghiile, dar si de a asigura o acoperire extrem de mare. In acest mod, intreaga suprafata a unghiilor va fi perfect plana, iar denivelarile si alte mici defecte nu vor mai fi o problema. Asadar, datorita rezistentei marite, manichiura va putea rezista pentru o lunga perioada de timp.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #05 Sweet Nude

In cazul in care se doreste sa se realizeze o manichiura noua, care sa reziste pentru o lunga perioada de timp, atunci acest produs este ideal, datorita faptului ca ajuta oja semipermanenta sa nu isi piarda din caracteristicile unice, pana la 6 saptamani. Mai mult de atat, un rubber base va oferi si suprafete fine, dar aderente.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #04 Irresistible Nude

Produsul este ideal pentru orice tip de unghie, datorita faptului ca are capacitatea de a acoperi in totalitate zonele denivelate, precum si mici imperfectiuni, care pot afecta in mod negativ aspectul per total al unghiei. Mai mult de atat, un rubber base este compatibil in totalitate cu orice tip de oja semipermanenta.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #14 Petal Pink

In cazul in care unghia prezinta anumite defecte si imperfectiuni, este important de stiut ca un rubber base le va putea acoperi in totalitate. Asadar, acesta este un produs perfect compatibil atat cu oja semipermanenta, cat si cu gelurile UV, fapt pentru care rezultatele finale vor fi intotdeauna placute din punct de vedere estetic.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #19 Selected Rose

Produsul prezinta o flexibilitate mare, precum si o vascozitate crescuta, fapt pentru care va putea fi intins cu succes pe intreaga suprafata a unghiei, fara prea mari probleme. Mai mult de atat produsul este perfect aderent si totodata mareste rezistenta gelului UV si a ojei semipermanente. In acest mod, rezultatele se vor putea mentine pentru o lunga perioada de timp.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #29 Dusty Pink

Acest gel prezinta o nuanta interesanta si extrem de placuta de roz pudrat, fapt pentru care este ideal pentru a fi folosit impreuna cu diferite culori de geluri si oje semipermanente. Datorita formulei sale unice, produsul este ideal pentru a mentine manichiura intacta si perfecta, pentru o lunga perioada de timp.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #37 Rare Lilac

Un astfel de produs este ideal pentru a fi folosit impreuna cu diferite articole de manichiura, printre care se numara atat ojele semipermanente, dar si gelul UV. Un rubber base va putea oferi o suprafata perfecta si fina, fapt pentru care manichiura va putea rezista, in timp ce aspectul unic nu se va pierde rapid.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #36 Ice Blue

Acest rubber base prezinta o formula interesanta, dar inedita, datorita faptului ca are capacitatea de a acoperi in intregime unghia, precum si suprafetele care prezinta anumite defectiuni. Dupa ce a fost uscat, produsul lasa suprafetele perfect fine si plane, gata in totalitate pentru aplicarea ojelor semipermanente si a gelurilor UV.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #42 Burgundy Style

Aceasta baza colorata este ideala pentru orice tip de manichiura, deoarece prezinta caracteristici unice. Cu ajutorul acesteia se va putea realiza apexul  unghiei, in asa masura incat aspectul final sa fie unul estetic. Totodata, produsul este ideal si pentru unghiile lungi, dar subtiri, deoarece le poate mari, cu succes, rezistenta.

Rubber Base Gel SensoPRO Milano 10ml, #24 Desire

In momentul in care se doreste sa se realizeze o manichiura inedita care sa iasa totodata si in evidenta extrem de usor, este important de stiut faptul ca baza joaca un rol extrem de important. Un rubber base va putea sa ofere suprafetele ideale pentru aplicarea ojei si a gelului UV.

 

FAQ

  1. De ce este important sa se foloseasca un rubber base?

In momentul in care este folosit un astfel de produs, se poate asigura faptul ca manichiura va putea rezista pentru o lunga perioada de timp, fara prea mari probleme. Acest lucru este datorat in totalitate faptului ca produsul prezinta o aderenta extrem de mare, precum si o rezistenta destul de ridicata, fapt pentru care manichiura isi va pastra aspectul unic si placut.

  1. Cum se aplica rubber base?

In cazul in care se doreste utilizarea unui astfel de produs, este important de stiut faptul ca in prima faza unghia trebuie degresata si pregatita cu ajutorul unui primer, pentru ca baza sa aiba o aderenta mai mare. Se aplica un strat subtire pe suprafata unghiei,  iar apoi se usuca in lampa UV timp de doua minute. Rezultatele se vor putea observa imediat, deoarece suprafata va ramane fina si delicata. Ulterior, se va putea aplica inclusiv un strat de oja semipermanenta sau chiar de gel, dupa bunul plac.

  1. Ce nuanta de rubber base este cea mai potrivita?

Toate nuantele sunt ideale pentru manichiura profesionista, insa anumite culori pot fi purtate si ca manichiura propriu-zisa. In acest mod, cu ajutorul unui singur produs se vor putea obtine cu succes o serie de manichiuri chic, care sa iasa usor in evidenta.

Printre cele mai populare culori de rubber base se numara atat cele nude, cat si cele aprinse.

  1. Cum poate fi indepartat rubber base?

Nu exista o tehnica speciala pentru indepartarea acestui produs. In momentul in care oja si gelul sunt inlaturate, inclusiv baza va putea fi indepartata cu succes. Asadar, nu se va pierde timp pentru indepartarea acestui material.

Totodata, la finalul procesului de curatare a unghiilor, se va putea observa cu usurinta ca suprafata naturala a ramas intacta, stralucitoare si fina, fara a prezenta pete galbene.