Modele abtibilduri unghii stickere

 

De cele mai multe ori se doreste o manichiura impecabila, care sa fie potrivita pentru ocazie, fapt pentru care majoritatea persoanelor opteaza pentru picturi pe unghie sau chiar pentru stickere si abtibilduri. Cea din urma categorie este apreciata de catre toate persoanelor care doresc sa duca aspectul unghiilor la alt nivel, datorita caracteristicilor unice pe care un astfel de produs le prezinta. Asadar, in cazul in care se doreste o manichiura cu un aspect unic, dar extrem de placut si armonios, aceste produse nu ar trebui sa lipseasca de pe lista personala de achizitii.

Pe piata se gasesc numeroase tipuri de stickere special concepute pentru unghii. Acestea prezinta atat forme inedite, precum si culori vibrante si puternice. In ceea ce priveste forma produsului, este important de stiut faptul ca intotdeauna se pot gasi produse care sunt special concepute pentru o anumita tematica. Incepand cu tematica de sarbatori, pana la stickerele standard care pot sa ofere unghiei un aspect total nou. Piata este extrem de variata, fapt pentru care alegerea stickerului potrivit nu va reprezenta o problema. Mai mult de atat, in ceea ce priveste paleta cromatica folosita, se poate observa ca diferite produse sunt colorate in mai multe nuante, in asa masura incat sa se poata alege setul de stickere care este potrivit pentru manichiura personala. De altfel, nuantele folosite pentru astfel de produse sunt extrem de vibrante, astfel incat acestea sa se diferentieze foarte usor de culorile folosite pe intreaga suprafata a unghiei.

In cazul in care se doreste sa se foloseasca diferite abtibilduri unghii 1000i special concepute pentru unghii, este important de stiut faptul ca acestea sunt foarte usor de aplicat. De cele mai multe ori produsele prezinta si o parte adeziva, cu lipici pentru unghii, fapt pentru care vor fi usor de fixat in locul potrivit. Daca se doreste ca pozitia abtibildului sa fie schimbata, tot ceea ce trebuie facut este ca acesta sa fie indepartat in mod corespunzator, cu ajutorul unei pensete, in asa masura incat sa nu se deterioreze suprafata fina. Ulterior, produsul poate fi pozitionat intr-un loc nou, deoarece banda adeziva de pe spate permite reaplicarea acestuia. In acest mod, specialistul va avea un control mult mai mare asupra intregii unghii, iar rezultatele finale vor fi impecabile. Deseori se foloseste inclusiv un strat de top, pentru a se asigura faptul ca stickerele nu se vor dezlipi usor, in momentul in care sunt desfasurate anumite activitati zilnice. Acest lucru va face ca manichiura sa reziste pentru o lunga perioada de timp.

Stickerele sunt potrivite pentru orice tip de manichiura si pentru orice tip de forma a unghiilor. Acestea pot fi aplicate atat pe o manichiura realizata cu gel, cat si pe o manichiura realizata cu ajutorul ojei semipermanente. Mai mult de atat, datorita formei si a designului  stickere unghii 800 si abtibildurile pot fi utilizate pe unghiile de diferite lungimi, precum si pe cele care au diferite forme, precum oval, patrat sau chiar migdala. In acest mod, produsele sunt potrivite pentru toate persoanele care doresc duca propria manichiura la un alt nivel.

Abtibilduri unghii SensoPRO Magic Butterfly, model WG240

In cazul in care se doreste sa se aduca un plus de culoare manichiurii sau pedichiurii, aceste stickere reprezinta o solutie perfecta. Acestea prezinta o paleta de culori foarte vibranta si placuta din punct de vedere cromatic, fapt pentru care vor putea iesi foarte usor in evidenta. Mai mult de atat, produsele sunt potrivite pentru oja clasica si cea semipermanenta.

Abtibild Unghii SensoPRO Milano, Lucky Feeling XF3367

Acest produs este ideal pentru persoanele care doresc un plus de culoare proprie manichiuri. Datorita formelor sale interesante, stickerele pot fi folosite atat impreuna cu lacul de unghii, cat si pentru manichiurile realizate cu oja semipermantenta, gel sau acryl In acest mod, indiferent de tehnica utilizata se vor putea obtine rezultate optime, cu ajutorul stickerelor.

Abtibild Unghii SensoPRO Milano, Spring Hug DP135

Pentru o manichiura eleganta si absolut fermecatoare, aceste stickere pentru unghii 90 sunt intotdeauna ceea mai potrivita alegere, datorita paletei cromatice pe care o prezinta precum si datorita faptului ca produsul prezinta o forma interesanta. Abtibildurile pot fi aplicate direct pe unghie, impreuna cu lacul clasic sau chiar cu oja semipermanenta, pentru un aspect estetic impresionant.

Abtibild Unghii SensoPRO Milano, Sweet Bee F557

Pentru un design unic si placut, dar si pentru o manichiura care sa atraga intotdeauna atentia aceste accesorii reprezinta intotdeauna solutia optima. Abtibildurile au un aspect placut, precum si o paleta cromatica vibranta, fapt pentru care vor iesi intotdeauna usor in evidenta. Mai mult, pot fi folosite atat cu geluri, acryl si oja semipermanenta.

Abtibild Unghii SensoPRO Milano, Spring Love DP137

Cu ajutorul acestor abtibilduri, oricine poate sa devina un nail artist, datorita faptului ca produsele pot fi aplicate cu succes atat pe lacul de unghii, cat si pe oja semipermanenta, gel sau chiar acryl. In acest mod se va putea obtine rapid manichiura perfecta, care va iesi intotdeauna in evidenta, foarte usor.

Abtibild Unghii SensoPRO Milano, Poppy in Spring DP138

Produsul este unicat, datorita faptului ca prezinta o paleta cromatica extrem de atragatoare, compusa din nuante vii de rosu. Mai mult de atat, abtibildurile pot fi aplicate direct pe unghie, dar totodata pot fi utilizate si cu alte accesorii, precum strasuri, sclipici sau chiar flori uscate, pentru a se obtine manichiura perfecta.

Abtibild Unghii SensoPRO Milano, Winter Fair F798

Aplicabilitatea produsului este una foarte mare, fapt pentru care acesta poate fi utilizat atat de catre nail artisti, cat si de clienti, astfel incat sa se poata obtine rapid rezultatele dorite. Datorita cromaticii placute, dar vibrante, abtibildurile pot fi utilizate impreuna cu o paleta de culori extrem de variata, in asa masura incat manichiura sa iasa usor in evidenta.

Abtibild Unghii SensoPRO Milano, Halloween Glow DP3283

Pentru o manichiura unica specifica Halloweenului, aceste produse sunt ideale, mai ales datorita faptului ca stralucesc in noapte. Mai mult de atat, abtibildurile se pot aplica usor si rapid pe unghie, fara a fi nevoie de un strat extra de lipici. De altfel, produsele pot fi folosite si impreuna cu alte accesorii, precum glitterul sau strasurile.

 

Tatuaje unghii

Tatuaj Unghii LUXORISE Flower Affair, STZ-721

In momentul in care astfel de tatuaje unghii 350 vor fi aplicate, manichiura va capata in totalitate un aer aparte, fapt pentru care va putea iesi in evidenta mult mai usor. Datorita paletei de culori folosite, tatuajul se va putea potrivi cu orice tip de manichiura, inclusiv cu lacul, gelul sau acrylul.

Tatuaj Unghii LUXORISE Flower Noble, STZ-959

Produsul este unicat, datorita faptului ca prezinta o paleta cromatica extrem de placuta din punct de vedere vizual, lucru care va face ca manichiura sa iasa mult mai usor si rapid in evidenta. De altfel tatuajul functioneaza perfect si impreuna cu glitter, strasuri sau alte accesorii populare. In cel mai scurt timp se va puta obtine manichiura perfecta.

Tatuaj Unghii LUXORISE Butterfly Night, STZ-611

Acest tatuaj pentru unghii este ideal mai ales pentru momentele in care se doreste o manichiura invaluita in mister. Datorita  faptului ca produsul se poate lipi cu usurinta pe unghie, acesta poate oferi in cel mai scurt timp rezultatele ideale, iar manichiura va arata impecabil. Produsul poate fi utilizat impreuna cu sclipici sau strasuri.

Tatuaj Unghii LUXORISE Butterfly Style, BN-1645

Produsul este ideal in special celor care doresc sa aiba o manichiura inedita, care sa iasa evidenta, fara a fi nevoie de accesorii extra. Acest produs prezinta o paleta cromatica puternica si vibranta, fapt pentru care nu este nevoie sa se adauge strasuri sau glitter pentru a obtine o manichiura impecabila.

Tatuaj Unghii LUXORISE Flower Future, STZ-715

Acest tip de tatuaj prezinta o paleta cromatica puternica, fapt pentru care va iesi usor in evidenta. Mai mult de atat, produsul va duce manichiura la un alt nivel, prin simplul fapt ca aspectul acestuia este unul inedit, dar extrem de placut. Totusi, pentru o manichiura complexa se pot folosi si alte accesorii precum glitter sau strasuri.

Tatuaj Unghii LUXORISE Flower Star, STZ-951

In cazul in care se doreste sa se obtina o manichiura unica, tatuajul o va duce la un alt nivel, oferindu-I un plus de  eleganta si glam. In acest mod, manichiura se va putea diferentia in cel mai scurt timp, iar rezultatele vor fi intotdeauna cele mai potrivite. De altfel, produsele pot fi utilizate impreuna cu alte accesorii concepute pentru manichiura.

Tatuaj Unghii LUXORISE Flower Special, STZ-954

Tatuajele sunt ideale pentru orice tip de manichiura, acestea transformand de cele mai multe ori unghiile in adevarate opere de arta. Acest lucru este datorat in totalitate faptului ca produsul prezinta o paleta cromatica inedita, dar care poate iesi in evidenta foarte usor. Astfel ca in cel mai scurt timp se poate obtine manichiura perfecta.

 

FAQ

  1. Cum pot fi aplicate tatuajele pentru unghii?

In cazul in care se doreste sa se utilizeze tatuaje pentru unghii, in asa masura incat sa se poata obtine manichiura perfecta in cel mai scurt timp, tot ceea ce trebuie facut este ca produsul sa fie aplicat direct pe unghie cu ajutorul unei pensete. Deoarece tatuajul prezinta si o banda adeziva, acesta va putea fi aplicat direct pe suprafata unghiei fara a exista o problema. Totusi, pentru un plus de rezistenta se recomanda utilizarea unui strat de top, pentru a nu exista riscul ca acesta sa se desprinda de pe unghie.

  1. Cum pot fi aplicate abtibildurile pentru unghii?

Modul de aplicare al abtibildurilor este unul destul de usor si rapid. De cele mai multe ori acestea pot fi plasate direct pe oja umeda, sau chiar pe gel si acryl. Datorita faptului ca produsele prezinta si o banda de adeziv, fapt pentru care vor ramane complet fixate pe suprafata unghiei. Ulterior, pentru un plus de siguranta se poate opta pentru aplicarea unui strat de top.

  1. Cum pot fi inlaturate abtibildurile si stickerele?

In cazul in care se doreste indepartarea unor astfel de elemente, este important de stiut ca trebuie doar sa se urmeze o rutina standard de curatare. De cele mai multe ori nici nu este nevoie sa se aloce timp inlaturarii acestor produse, deoarece acestea pot fi indepartate in cel mai scurt timp. Prin simpla utilizare a pilelor sau a dizolvantului, stickerele si abtibildurile pot fi inlaturate cu succes.

  1. Cum pot fi mentinute stickerele?

Pentru a mentine stickerele pentru o perioada lunga de timp pe unghii, tot ceea ce trebuie facut este sa nu foloseasca pe unghie dizolvanti, caldura sau obiecte ascutite. In acest mod se poate asigura faptul ca stickerele, tatuajele, dar si oja, lacul si gelurile vor ramane complet intacte.